SE KAMPANJER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

31172

Zeiss Otus 1,4/55 ZF.2 Nikon

Normalobjektiv med fantastisk ytelse

Varenr: 110708
46 979,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Når Zeiss begynte å utvikle det nye Otus 55mm F/1,4 var målsetningen å skape verdens beste objektiv for digitale DSLR-kameraer, jeg tror faktisk de har lykkes”, sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic, Zeiss nordiske distributør.
 
Zeiss Otus 55mm F/1,4 har helt unike tekniske egenskaper som er ideelle for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kameraer. Med en bildekvalitet som frem til nå bare er oppnådd med et mellomformats-system, byr dette objektivet på helt nye muligheter uten noen kompromisser.
 
DSLR-kameraer med sensorer som har høy oppløsning setter store krav til optikken som skal benyttes. Det nye Otus objektivet dekker alle disse kravene takket være sin enestående skarphet, høye kontrast og minimal kromatisk aberrasjon. Den sikrer deg den maksimale bildekvalitet, til og med på full blenderåpning.
 
Objektivet er ideelt for reklame, mote og studio-fotografering. Profesjonelle fotografer som jobber innenfor disse områder trenger ikke gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjoner eller kvalitet.
 
Otus 55mm F/1,4 er det første i en familie av kompromissløse profesjonelle objektiver fra Zeiss. Otus er det latinske navnet for en type ugle, kjent for sitt gode syn i mørket – ikke noe kunne vært mer passende.
 
"Vårt mål var å lage det beste objektivet for DSLR-kameraer på markedet. Den eneste måten å få til dette på var å benytte det komplekse optiske designet Distagon, som til nå bare har vært i vidvinkel-objektiver."
 
"Takket være den nesten ubetydelige grad av kromatisk aberrasjon i lengderetningen finnes det ingen synlig aberrasjon. Men sin optiske kvalitet også på store blenderåpninger er dette det ideelle objektivet også for nærbilder og portretter. Ved arkitektur- og landskapsfotografering utnytter man de moderne høyoppløselige sensorene fult ut, dette resulterer i en imponerende bildekvalitet ned til de aller minste detaljene."
 
Objektivet har en helt ny optisk og mekanisk konstruksjon som er utviklet for å passe til de økende kravene fra de høyoppløselige DSLR-kameraene. Otus 55mm F/1,4 har en konstruksjon med flytende elementer bestående av 12 linser i 10 grupper, inklusive en dobbeltsidig asfærisk linse samt seks linser av spesialglass med avvikende partiell spredning. Disse avanserte egenskapene skaper et helt unikt bilderesultat helt uten forvrengning.
 

Teknisk info:
 •Brennvidde: 55mm
 •Blenderomfang: F/1.4 – F/16
•Optisk konstruksjon: 12 linser i 10 grupper
•Fokusområde: 0.5m – uendelig
•Bildevinkel (diagonalt/horisontalt/vertikalt): 43.7° / 36.7° / 24.9°
•Bildeflate ved nærbilde: 246 x 163 mm
•Makroforhold: 1:6.8
•Filterdiameter: M77 x 0.75
 •Lengde inkl. deksel: 141 mm (ZF.2) / 144 mm (ZE)
•Lengde eks. deksel: 125,3mm (ZF.2) / 127,3mm (ZE)
•Diameter: 92.4 mm
•Vekt: 970 g (ZF.2) / 1030 g (ZE)
•Fatninger: ZF.2 (Nikon F bajonett) / ZE (Canon EF bajonett)
Tilbehør
Zeiss Lens Gear omdanner Zeiss Otus, Milvus og Loxia til objektiver i ekte «cine-stil», perfekt for profesjonelle filmskapere. Zeiss gear rings leveres i fire forskjellige størrelser: Mini, liten, medium og stor. De leveres med en gummibelagt ring, "GumGum" med selvklebende overflate. Dette betyr at den indre diameteren kan reduseres i overensstemmelse med objektivdiameteren og dermed passe til flere objektiver. Gummiringen beskytter også mot riper og andre skader på objektivets...
Fra 2 679,-
Solblender i metall for Zeiss Otus 55mm f/1.4 Solblenderen blokkerer sidelys og strølys som kan skape uønsket lensflare samtidig som den beskytter frontglasset.
4 639,-
2
ZEISS rengjøringskit for objektiver Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
699,-
20+
Alternativer
Zeiss Otus 1.4/85 Kun de beste materialene, og den høyeste glasskvaliteten var godt nok for dette objektivet. Alle produksjonsprosessene var gjennomført med ett mål for øyet; - å tilby den aller høyeste kvaliteten i et objektiv. Vi mener at dette er verdens beste objektiver. Otus- objektivene er spesialt utviklet for dagens avanserte SLR kameraer med høyoppløste sensorer. Objektivene tilbyr en kvalitet...
53 699,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.