SE KAMPANJER☀️FRI FRAKT OVER 1000*

68053 68053 68053

Palette Professional Kit kontrollpanel

Modulært kontrollpanel, ultimat pakke

Varenr: 123138
6 190,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Palette er et kontrollpanel/styringsflate som kan tilpasses nøyaktig til ditt behov!

Palette Expert Kit inneholder 15 moduler:

  • 1 kjerne med fargeskjerm
  • 4 knapper
  • 6 hjul
  • 4 spaker

Palette er en modulær hardwarekontroll som gir deg mulighet til å Photoshop, Premiere, Final Cut Pro og en rekke andre programmer med fysiske knapper i stedet for å å bruke mus til å kontrollere knappene i programmet. Det gir en raskere og mer effektiv arbeidsflyt som sparer tid og museklikk!

  • Kontrollen kan tilpasses og utvides med de kanppene og spakene du har behov for
  • Fungerer med en rekke programmer. Blant annet Adobe Lightroom, Photoshop, Premiere Pro, Indesign, Illustrator, Audition og After Effects samt Final Cut Pro og Capture One.
  • Hver modul er produsert i aluminium.
  • PaletteApp lar deg enkelt programmere og tilpasse til ditt behov. Lag flere profiler som tilpasses til ulike deler av arbeidsflyten, for eksempel ulike profiler for import og fargekorrigering.
  • LED-lys på kontrollene gjør det enkelt å skille dem
  • Kontrollenheten kobles enkelt sammen med magnet
Tilbehør
Palette er et kontrollpanel/styringsflate som kan tilpasses nøyaktig til ditt behov! Tilleggsmodul som gir deg et ekstra hjul på Palette-kontrollen din. Lar deg enkelt justere innstillinger med et fysisk kontrollhjul i stedet for å lete frem riktig kontroll i programmet. Spar tid og jobb effektivt! OBS! Krever at du har et Palette kit.
649,-
Palette er et kontrollpanel/styringsflate som kan tilpasses nøyaktig til ditt behov! Tilleggsmodul som gir deg en ekstra knapp på Palette-kontrollen din. Lar deg enkelt hoppe mellom innstillinger i programmet eller endre profil på Palette-kontrollen din. OBS! Krever at du har et Palette kit.
399,-
Palette er et kontrollpanel/styringsflate som kan tilpasses nøyaktig til ditt behov! Tilleggsmodul som gir deg en ekstra spak på Palette-kontrollen din. Lar deg enkelt justere innstillinger med en fysisk kontrollspak i stedet for å lete frem riktig kontroll i programmet. Spar tid og jobb effektivt! OBS! Krever at du har et Palette kit.
649,-
Alternativer
Palette er et kontrollpanel/styringsflate som kan tilpasses nøyaktig til ditt behov! Palette Expert Kit inneholder 5 moduler: 1 kjerne med fargeskjerm 2 knapper 1 hjul 1 spak Palette er en modulær hardwarekontroll som gir deg mulighet til å Photoshop, Premiere, Final Cut Pro og en rekke andre programmer med fysiske knapper i stedet for å å bruke mus til å kontrollere knappene i programmet. Det gir en raskere og mer effektiv arbeidsflyt som sparer tid og museklikk! Kontrollen
2 590,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.