SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000*

87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739 87739

Panasonic Lumix G100 m/ 12-32mm f/3.5-5.

Det perfekte v-loggekamera

Varenr: 129773
8 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 på lager nett & butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Høy bilde- og lydkvalitet forenet med brukervennlighet i et behendig og kompakt kamerahus. Det er det digitale speilløse kameraet med ett eneste objektiv (DSLM), spesielt designet for vloggere.

 

Prøv kameraet som er spesielt designet for vloggere. Denne kompakte pakken har alt. Enestående 4K/30p-kvalitet og FHD/60p-video. Enkel smarttelefonkobling. Kreative funksjoner. Den er klar for å tas med og brukes overalt.

 

Gå ut og film—uten ristninger.  Hvis du er en reisevlogger, elsker du å gå ut og filme. Det er derfor LUMIX G100 har 5-Axis HYBRID I.S (kun for videoopptak, 4-akslet kompensasjon virker i 4K videoopptak). I kombinasjon med objektivet LUMIX G er det bare å fyre løs, uten ristninger.

Når du bruker visse objektiver, kan lyset fra blitsen blokkeres eller ikke dekke synsfeltet, noe som resulterer i mørke områder i bildene.

 

Ansiktsgjenkjenning—Spill inn overbevisende lyd. Intern mikrofon som har OZO Audio fra Nokia. Med ansiktsgjenkjenning justeres innspillingsområdet og retningen automatisk for overbevisende lyd uten en ekstern mikrofon.

 • Tracking mode Med ansiktsgjenkjenning justeres innspillingsområdet og retningen automatisk. Ideelt for vlogging i folkemengder og mer.
 • Auto mode Autoinnstilingen skifter automatisk mellom Tracking Mode og Surround Mode
 • Surround mode Plukker opp miljølyder i alle retninger for en sterk følelse av tilstedeværelse på plass og i øyeblikket.
 • Front mode Plukker opp tydelige lyder fra personers stemmer, musikkinstrumenter, osv., i fremoverretningen.
 • Back mode Plukker opp tydelig lyd fra din voiceover i bakoverretningen.
 • 3.5 mm mikrofonuttak til ekstern mikrofon

 

Alt klart—Ditt ansikt og bakgrunnen Video Selfie Mode gjør susen. Det holder automatisk både ansiktet ditt og bakgrunnen i fokus, mens du gjør greia di.

 • Automatic start-up Rotering av skjermen fremover starter automatisk Video Selfie Mode.
 • Krystallklare bakgrunner Dybdeskarpheten øker automatisk og gir deg krystallklarhet gjennom hele bildet.
 • Face Detection AF/AE Kameraet fokuserer automatisk og kontinuerlig på ansiktet ditt og lyser det opp mens du vlogger.
 • Auto Sound Pickup Range Setting Med ansiktgjenkjenning styres innspillingsområdet og retningen automatisk.

 

Maksimer kreativiteten din når du vlogger.

 • V-Log L Denne funksjonen er forhåndsinnstilt.  Ideelt for brukere som vil forbedre videoene sine på en datamaskin med fargeklassifisering og mer i posten.
 • Time Lapse Shot / Stop Motion Animation Gjør intervaller for å ta et bilde.  Dessuten kan du skape 4K/30p-videoer i kameraet.  Det er så enkelt.
 • Uttrykk deg selv med kule effekter! I FHD, max 4x slow motion og max 8x quick motion hjelper deg å skape drama eller komedie—hva enn du føler i øyeblikket.

 

Frihet til å komponere din film.

 • 3680k-dot equivalent High-Resolution LVF Denne live-søkeren er fortreffelig, selv i ekstreme lysforhold. Uten fargebryting hjelper den deg å følge motiver i rask bevegelse.
 • Skjermen med fri vinkel roterer 180°—ideelt for selfie-videoer. Bilder fra høye eller lave vinkler? Ikke noe problem. Dessuten, med 1,840k piksler er den meget visuell—selv i sterkt sollys.

 

Film videoer med smarte funksjoner.

 • REC Frame Indicator En rød kant omgir rammen når du spiller inn, så du unngår å vlogge uten å spille inn.
 • Frame Marker Det ideelle bildeformatet varierer avhengig av sosiale medier. Denne funksjonen hjelper deg å forutse rett størrelse når du filmer. Kan brukes til både stillbilder og videoer.
 • Vertical Video Det vertikale formatet er standardvalget for visse medier. LUMIX G100 kan oppdage den vertikale orienteringen og spille opp vertikale videoer.
 • Nyt av en mengde ulike funksjoner for vloggere som deg. Vertikal videofotografering er ideelt for avspilling på smarttelefoner. REC-rammeindikator forsikrer at du spiller inn, her og nå.

 

Nyt av fantastisk bildekvalitet på 20.3MP.

 • Extensive Lens Lineup LUMIX G-serien inkluderer et bredt utvalg av meget populære Leica-modeller. Objektiver fra andre produsenter i Micro Four Thirds-standarden kan også brukes.
 • Reliable AF Performance LUMIX G100s autofokus er designet for å være lydhør i en bred rekke utfordrende situasjoner og alltid levere tydelige og overbevisende stillbilder.

 

Send det til smarttelefonen din—enkelt. Trykk på Send bilde (smarttelefon)-knappen—klar! Bluetooth®-parring gjør det åh-så-enkelt.

 

Ta bilder med dette behendige tilbehøret. Det er et grep. Det er et stativ. Det er DMW-SHGR1. Kompakt og lett for videoopptak mens du går eller tar lange opptak. Inkluderer innspilling, stopp, lukker og sleep-kontroller.

Funksjoner:

 • Stabilisator i kamerahuset
 • Mikrofon med mulighet for å endre karakteristikk
 • Vertikal video
 • Ansikts- og øyefokus
 • Slow motion
 • Timelapse
 • V-Log L
 • 4K video
 • Post focus
 • Focos stacking
 • 4K Photo
 • Selfiemodus
 • Rask DFD-autofokus
 • Søker og 3" vridbar LCD skjerm
 • Mikrofoninngang
 • Bluetooth
 • Wifi
 • Vekt: 419g
Tilbehør
HÄHNEL CAPTUR REMOTE En helt ny serie med fjernutløsere for speilrefleks. Captur tar fotograferingen din til neste nivå og åpner for en helt nye kreative løsninger. Captur kombinerer to produkter i et. Bruk den som trådløs fjernutløser for kamera eller som trådløs utløser for blitz. Captur systemet kan også bygges ut med flere moduler som timer eller Pro-modulen som kan utløse kamera...
899,-
2
Smidig, lett og pålitelig fjernutløser for ditt systemkamera. Hjelper til med å minske risikoen for kamerabevegelser som ellers kan påvirke bildenes skarphet ved lange eksponeringer. Funksjoner Autofokus, serieopptak og fotografering med lukkeren innstilt på Bulb Praktisk 2 m forlengelseskabel medfølger med vrid- og låsesystem for sikker tilkobling Leveres med utskiftbare kameratilkoblinger for flere kameramodeller fra samme produsent
319,-
2
Profesjonell ytelse med eksepsjonell kvalitet UHS II / U3 klassifisert SD-kort utformet for raskt serieopptak i høy oppløsning og lange videosekvenser i 1080p full-HD, 3D og 4K. En lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) gir rask filoverføring og effektiv arbeidsflyt. Uansett om du er en yrkesfotograf, videofotograf eller entusiast er Lexar Professional 1667x SDXC UHS-II-kort det perfekte kortet for deg som vil kunne ta lange bildeserier med høy oppløsning samt filme og overføre video i...
Fra 419,-
20+
Møt Lume Cube 2.0! Dette er det ultimate lyset for kreativ lyssetting i et hvilket som helts miljø. Lyset er værtettet og tåler være og vind og kan fint brukes utendørs og i fuktive og støvete omgivelser. Lume Cube 2.0 er svært kompakt, men like fullt kraftig nok til å gi effektivt kunne lyssette scenen din. Et perfekt tilbehør til kamera, drone, smarttelefon, actionkamera og videokamera! Lume Cube 2.0 er den minste og mest funksjonsrike LED-lyset med profesjonell kvalitet for foto og
1 199,-
2
Saramonic SR-M3 er en retningsstyrt kondensatormikrofon for innspilling av lyd i høy kvalitet sammen med et DSLR eller videokamera. Tilkobling via 3,5mm minijack. Den lette og smidige SR-M3 har et 200Hz lavpassfilter samt +10dB omkoblere for høyere lydnivå, som eksempelvis egner seg hvis man vil spille inn en dialog så tydelig som mulig. Hodetelefonuttak gjør det mulig å høre på lyden under innspilling, og det finnes også en ekstra 3,5mm inngang for å kunne koble...
729,-
Saramonic UwMic9 setter en ny standard for trådløse myggsystemer. Endelig får du muligheten til å ha flere trådløse myggmikrofoner inn på én mottaker. Saramonic UwMic 9 2x kit er en perfekt løsning for deg som filmer på speilrefleks- eller systemkamera hvor du ofte har begrenset med mikrofoninnganger, men fungerer også ypperlig til intervjuer, ENG og broadcast. Systemet inkluderer 2 mygger og sendere som går inn på en og samme mottaker. RX9 mottakeren er enkel å feste på kamera i hot-shoe...
4 799,-
3
Alternativer
Fujifilm X-S10 har en helt nyutviklet bildestabilisering (IBIS) på 6 trinn, og den deler sensor og prosessor med storebroren X-T4, noe som gir høy ytelse i et lite og lett kamerahus. Et perfekt verktøy for den kreative fotografen på alle nivåer. Bildekvalitet i toppklasse Fujifilm X-S10 har samme bakgrunnsbelyste bildesensor, X-Trans CMOS 4 (26,1 megapiksler) som i X-T4 med bl.a. fasedetekterende AF-piksler over hele sensoroverflaten og den kraftige X-Processor 4....
Fra 10 999,-
3
Ytelse med høy hastighet Hurtig sekvensmodus: Opplev en sekvensmodus som dramatisk overgår speilreflekskameraer. E-M1 Mark II gir både S-AF og C-AF ved forbløffende 20,4 detaljerike megapiksler i HD. Takket være parallellprosessering blir selv motiver i rask bevegelse skarpe og tydelige ved opptil 60 bilder i sekundet. Presisjon og funksjon Det høyhastighets-autofokussystemet (AF) som er innebygget...
14 985,-
1
9%
20.1MP 1 "Exmor RS BSI CMOS-sensor ZEISS 24-70mm-Equiv. f / 1,8-2,8 Objektiv UHD 4K30p video med HLG & S-Log3 Gammas 3.0 "LCD-skjerm med berøringsskjerm Utviklet for skapere Du trenger ingen erfaring for å lage flotte videoer. ZV-1 er utviklet for å lage fantastiske videoer av deg og omverden, uten kompliserte oppsett.
9 985,-
10 985,-
2
Sony ZV-E10 er kamera som enkelt tar bloggingen din til nye høyder! Med ZV-E10 får du et komplett og brukervennlig kamera beregnet på både foto og video. Det gjør det til et perfekt redskap for deg som driver med innholdsproduksjon og vil ha et profesjonelt resultat. Kamera har stor sensor (APS-C) noe som sikrer best mulig bildekvalitet i en kompakt pakke, og det gir god ytelse i dårlig lys, samt kreative muligheter for å leke med dybdeskarphet. ...
Fra 8 499,-
4
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.