Pentax D-FA 100mm f/2.8 WR Macro

Macro-objektiv for fullformat

Varenr: 116037
6 399,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Makro objektiv som kan benyttes til digitale og analoge speilreflekskameraer. Gir forstørelsesgrad 1:1 (1X)

Dette objektivet kombinerer flott utvendig finish med Pentax’ værbestandige konstruksjon, spesielt egnet for krevende utendørsfotografering.

Pentax smc-D FA Macro 100mm F2.8 WR har et ytre av høykvalitets "chippet" aluminium og har fått en mer sofistikert og eksklusiv design, sammenlignet med tidligere D FA-objektiv. Fokusringens mekanisme har også blitt videreutviklet og forbedret for manuell fokusering.

En værbestandig konstruksjon minimerer risikoen for at vann og fukt skal trenge inn i objektivet. Ved å montere objektivet på et værbestandig kamerahus fra Pentax, får man økt sikkerhet ved fotografering i regn eller tåke, i tillegg til situasjoner der kameraet blir utsatt for vannsprut. Objektivet har i tillegg Pentax’ originale SP (Super Protect) overflatebehandling på frontlinsen for å avvise støv, vann og fett, og for å minimere fingeravtrykk. Til sammen gjør disse egenskapene objektivet ideelt for alle typer utendørsforhold.

Dette er det første utskiftbare makroobjektivet fra Pentax med en helt rund blenderåpning. Dette gir et naturlig bilde som minimerer den stripete effekten av punktformede lyskilder.

Objektivet gir en brennvidde tilsvarende 153 mm i 35 mm-format, montert på et Pentax digitalt kamerahus. Objektivet har arvet den høyeffektive optikken fra det velrenommerte smc Pentax-D FA Macro 100 mm F2.8 objektivet. Dette gir naturtro bilder av høy kvalitet, samtidig som det minimerer irriterende lyspunkter og "ghosting" , et vanlig problem med digitalkameraer. Med en forstørrelse opp til naturlig størrelse, blir det mulig å ta dramatiske nærbilder på en enkel måte.

Spesifikasjoner:

 • Beregnet for fullformat
 • Kompatibel med makroadapteren i Pentax AF160FC makroblitz.
 • Brennvidde: 100mm
 • Største blender: f/2.8
 • Minste blender: f/32
 • Konstruksjon: 9 elementer i 8 grupper
 • Værtettet konstruksjon
 • Forstørrelsesgrad: 1:1
 • Objektivet kan også brukes på analoge kameraer
 • Nærgrense 30,3cm
 • Filterdiameter: 49mm
 • Størrelse: 65mm x 81mm
 • Vekt: 340g
Tilbehør
ZEISS rengjøringskit for objektiver Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
399,-
20+
Alternativer
Samyang 100mm F2.8 ED UMC MACRO gjengir et makroforhold til 1:1 med en fantastisk bildekvalitet. Med en nærgrense på 0,3 meter åpner det seg en ny fotografisk verden med mange muligheter både som makroobjektiv og en telelinse ideell for både portretter og landskapsbilder. Den gode lysstyrken på F2.8 gjør at du har flere muligheter til eksponerings-variasjoner. Samyang 100mm er bygd opp etter en helt ny teknologi med 15 forskjellige glasselementer i 12 grupper. Blandingen av...
4 799,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.