FRI FRAKT OVER 1000,-*

Pentax HD D FA 150-450mm f/4.5-5.6ED DC

Lang telezoom for fullformat

Varenr: 121617
23 699,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
 • Avtegningssirkel som dekker en fullformatsensor
 • 3X zoom (tilsv. 230-690mm for APS-C)
 • Pålitelig værsikret konstruksjon beskytter mot vann og støv (21 forseglinger)
 • Myk, rask og stillegående autofokus med innebygget DC motor
 • HD Coating optimaliserer lysgjennomgang og minimerer reflekser
 • ED linseelementer for brilliant skarphet og mettede farger
 • Fokusområde limiter (Full, 2-6m, 6m-8)
 • Sirkelformet blender for vakker bokeh
 • Super Protect coating beskytter effektivt frontelementet
 • Filter: 86mm

 

HD PENTAX-D FA 150-450mm F4.5-5.6 ED DC AW super-telezoom objektivet er utviklet for bruk sammen med PENTAX K SLR- kameraer. Det dekker brennvidder fra 150mm til 450mm — et brennviddeområde som har vært sterkt etterspurt av krevende PENTAX-brukere. Det inneholder PENTAX originale, avanserte HD Coating for å produsere sylskarpe, kontrastrike bilder selv under krevende lysforhold slik som motlys. Det innehoder også tre ED (Extra-low Dispersion) glasselementer og et super-low dispersion glasselement for å effektivt kompensere for kromatisk aberrasjon. Den støvtette, værsikrede utførelsen er meget pålitelig og sikker selv under krevende værforhold.

Supertele-område med 3x zoom
Når objektivet benyttes på et PENTAX K SLR kamera, dekker dette zoomobjektivet et supertele område fra ca. 230mm til 690mm tilsvarende 35mm format. Det er utviklet for å være kompakt og lett nok for å fotografere håndholdt, og bruksområdene er bl.a. natur-, fly- og sportsfotografering.

Meget høy bildekvalitet
Takket være "state-of-the-art" optikk med tre ED (Extra-low Dispersion) glasselementer og et superlow dispersjon glasselement, minimerer dette zoomobjektivet sfærisk og kromatisk aberrasjon, samtidig som det produserer bilder med meget høy kvalitet. MTF (Modulation Transfer Function) kurven er designet høyere enn konvensjonelle modeller i samme klasse, for å levere bilder med høy oppløsning og fine detaljer. Avtegningssirkelen er optimalisert for å dekke selv 35mm filmformat og fullformat SLR kameraer. Som et resultat av dette, gir objektivet topp bildekvalitet for eksisterende PENTAX SLR modeller, men er i tillegg også tilpasset for beste bildekvalitet med kommende PENTAX fullformatmodeller, uten behov for modifiseringer.

HD Coating optimaliserer bildegjengivelsen
Dette objektivet er behandlet med multi-lags HD Coating.* Sammenlignet med konvensjonell multi-lags coating, gir denne PENTAX originale coatingen høyere lysgjennomgang for å gi klare, skarpe bilder med høy kontrast, selv under krevende lysforhold, slik som motlys.

* HD står for High Definition.

Støvtett, værsikret konstruksjon
Utviklet som en AW (All Weather) modell, har dette zoomobjektivet en solid støvtett, værsikret konstruksjon med 21 spesialforseglinger for å hindre inntrenging av vann og støv. Ved bruk sammen med et PENTAX værsikret digital SLR kamerahus, er fotografen sikret et slitesterkt og pålitelig kamerasystem som yter maksimalt under alle forhold — selv i regn og snø, og på steder der det er fare for vannsprut.

Nyutviklet tre-posisjons bryter for Quick-Shift Focus System
Objektivet er utstyrt med det PENTAX-utviklede Quick-Shift Focus Systemet, som tillater brukeren å fokusere objektivet manuelt etter at motivet er fokusert av kameraets AF system. For å ytterligere forbedre brukervennligheten, er en tre- posisjons velger installert på dette objektivet, som tillater umiddelbar omkobling mellom modusene QFS/A, QFS/M og MF. QFS/A er en autofokus-prioritert modus, som lar brukeren betjene manuell fokus kun etter at autofukusering er avsluttet. QFS/M er en manuellfokus-prioritert modus, som lar brukeren foreta en manuell fokusering når som helst – selv mens AF systemet jobber. MF modus lar brukeren fokusere manuelt ved å vri fokusringen på objektivet. Med 3 valgfrie modi, kan brukeren enkelt velge foretrukket fokuseringsmåte for en gitt situasjon.

Fire AF-taster på objektivet
For å sikre best mulig ergonomi og stabil AF betjening uansett hvordan brukeren holder objektivet — horisontalt eller vertikalt — har dette objektivet fire AF-taster — en for hver 90 grader på utsiden av objektivet.** Brukeren kan tilegne forskjellige funksjoner til disse AF tastene, som: en Fokus Preset modus for å pre- programmere fokusinnstillingen og momentant skifte fokus til denne innstillingen, og en AF Cancel modus, for å låse fokuseringen på et gitt punkt under kontinuerlig AF.

** PENTAX K-3 er foreløpig eneste kameramodell for å tilegne AF- tastenes funksjoner.

For å aktivisere disse funksjonene, må kameraets firmware være oppdatert til nyeste versjon.


Andre funksjoner

 • Myk, rask og stillegående AF ved hjelp av innebygget AF motor
 • Sirkelformet blenderåpning som gir en naturlig, vakker bokeh (defokus) effekt, samtidig som stripemønster fra lysende punkter minimeres
 • Fokusområde limiter (begrenser) for å forkorte AF tid ved å begrense fokusområdet til 3 underområder
 • SP (Super Protect) coating holder frontglasset fritt for støv og smuss
 • Zoom-låsetast for å hindre utilsiktet zoom (forlengelse) av objektivet.
 • Avtakbart stativfeste med ny sikkerhetsmekanisme som forhindrer fall
Tilbehør
Kenko Real Pro polariseringsfilter brukes for å redusere refleksjoner i overflater som vann og glass. Det kan også brukes til å gi bildene dine mer smell ved at det øker fargemetningen og kontrasten i himmel og landskap. Kenko Real Pro-serien er designet for å gi topp ytelse og burde tilfredsstille profesjonelle så vel som entusiater og amatører. Filteret er konstruert av klart glass av høy kvalitet for å sikre at det ikke...
Fra 599,-
9
Kenko Real Pro ND Kenko Real Pro ND reduserer mengden lys som slippes gjennom slik at du kan ta bilder på større blenderåpninger eller lengre lukkertider. Perfekt for portrettfotografering der du ønsker liten dybdeskarphet eller landskapsbilder der du ønsker flytende utseende i skyer eller vann. ND4 - 2 stops ND8 - 3 stops ND64 - 6 stops ND1000 - 10 stops
Fra 399,-
20+
Beskytt objektivet ditt! Kenko Real Pro-serien er designet for å gi topp ytelse og burde tilfredsstille profesjonelle så vel som entusiater og amatører. Filteret er det perfekte filteret for deg som ønsker å beskytte objektivet ditt mot fysiske skader som riper, hakk, smuss og støv. Filteret er konstruert av klart glass av høy kvalitet for å sikre at det ikke påvirker bildekvaliteten til objektivet. Beskyttelsesfilter anbefales...
Fra 399,-
17
ZEISS rengjøringskit for objektiver Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
399,-
20+
Alternativer
Teleobjektiv designet for kamera med fullformatsensor. Stor blender på f/2.0 gjør det godt egnet til en rekke ulike formål og situasjoner deriblandt portretter. Filterdiameter: 77mm Stor blenderåpning: 2.0 Manuell fokus Nærgrense: 0.8m Konstruksjon: 11 elementer i 7 grupper ED glass 9 blenderlameller for fin bokeh UMC coating og optisk konstruksjon er optimalisert for å gi redusert ghosting, flare og fargebrytningsfeil.
5 299,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.