SE SOMMERTILBUD☀️FRI FRAKT OVER 1000*

83877 83877 83877

Rotolight ANOVA PRO 2 - BI COLOUR 50º

Avansert LED-lys med HSS og 10.700 lux

Varenr: 128463
13 899,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

OBS! Barndoors og batteri ikke inkludert!

Kraftig lys for både video og stillbilde

Rotoligt Anova Pro 2 er et krafitg LED-panel som kan brukes til både video- og stillbildejobber. Ved å øke lysdiodenes styrke i blitsmodus med 250% får du en kraftigere effekt når lampen brukes som blits. Med flere andre funksjoner som CineSFX og innebygd skyport-mottaker passer Anova Pro 2 mange ulike situasjoner.

Fordeler:

 • 70% sterkere enn Anova Pro
 • CineSFX som f.eks. ild, blits og TV med seriekopling
 • Designer Fade og True Aperture Dimming
 • High Speed Sync
 • Kraftigere blitsstyrke og ingen oppladningstid
 • Innebygd Elinchrom Skyport
 • Kombiner fastlys og blits
 • DMX-styring
 • V-lock strømforsyning

Forskjeller:

 • Anova Pro 2 Solo har fast fargetemperatur med 50º spredning
 • Anova Pro 2 Bi-Color Standard har variabel fargetemperatur med 50º spredning
 • Anova Pro 2 Bi-Color Ultrawide har variabel fargetemperatur med 110º spredning

CineSFX

Rotolight Anova Pro 2 kommer med ferdig innbygde lyseffekter som ild, aske eller TV-lys. Disse simulerer lyset fra de ulike kildene og brukes for og smidig kunne tilføre stemning og effekter i videofilmene dine. Effektene kan stilles i både lysstyrke og intensitet, det vil si frekvensen på blinkene, for å kunne fortelle ulike historier. Bruker du flere Anova Pro 2 kan du seriekoble disse.

Designer Fade og True Aperture Dimming

Med Designer Fade kan du tilpasse toningen i lyseffektene for å minimere arbeidet i etterproduksjonen. True Apeture Dimming beregner og viser rett blender for ditt motiv for en viss avstand, noe som gjør det lett å tilpasse lyset for dine kamerainnstillinger.

High Speed Sync

Når du bruker lampen som blits har du mulighet til å synce helt ned til 1/8000 dels sekund, noe som lar deg beholde den korte dybdeskarpheten som du får av et lyssterkt objektiv. High Speed Synd er mulig takket være at Anova Pro 2 bruker LED, noe som kan ha en lenger brenntid enn vanlige speedlight-blitser.

Kraftigere blitsstyrke og ingen oppladningstid

Blitsfotografering krever mer lys enn konstant belysning, men under en kortere tid. For å få maksimal blitsprestasjon fra Rotolight Anova Pro 2 øker panelets styrke med opp til 500% når den brukes med strømdrift, og 250% ved batteridrift. En annen fordel med Anova Pro 2 er at du ikke trenger å vente på at blitsen skal lades opp, noe som gjør at Anova Pro 2 fungerer bra også sammen med svært raske seriebildetagninger.

Innebygd Elinchrom Skyport

Anova Pro 2 kommer med en innebygd Elinchrom SkyPort 2,4Ghz HSS-mottakere slik at du kan fjernutløse NEO II via en Rotolight SkyPort HSS-sender fra Elinchrom. Nå har du en mulighet til å plassere Anova Pro 2 bak, under, over eller ved siden av din modell eller motiv for en mer interessant og mer avansert lyssetting. Senderen kan styre opp til 10stk Anova Pro 2 i fire grupper opp til 200m bort. Om du ikke benytter en trådløs sender kobler du inn blitsen via PC-syncen på kameraet, akkurat som på en vanlig studioblits.

Kombiner fastlyd og blits

Ved å kunne brukes som både fastlys og blits samtidig kan du bruke fastlys for å hjelpe autofokus, samtidig som du ser tydelig hvor skyggene havner. Når du eksponerer bildet aktiveres blitsfunksjonen for økt styrke.

Justerbar fargetemperatur (ikke Solo)

Fargetemperaturen er justerbar og vises i Kelvin (3150K-6300K) for og lett kunne matche andre lyskilder eller for å skape fargeeffekter i lyssettingen. Panelet er også dimbart og flimmerfritt.

Leveres med:

 • Rotolight Anova Pro 2
 • Stativmontering
 • Nettadapter 110-240v
 • Forlengelseskabel
 • 6st Gel filter
 • DMX og V-lock plate
 • Transportveske
Tilbehør
Kontroller lyset fra Rotolight NEO II med låvedørsettet med 4 dører. Rotolight NEO låvedører er et ideelt tilbehør for å forme og kontrollere lyset fra lampen. Låvedørene lar deg enkelt forhindre overflødig lys og lysforurensning andre steder enn det du vil lyssette. Låvedørene består av 4 dører i matt svart aluminium som kan legges flatt og dermed er enkle å oppbevare og transportere. 4 dører som effektivt kontrollerer lyset Konstruksjon i aluminium gjør låvedørene lette og...
1 299,-
1
OBS! Softboksen krever at du også har låvedørene for å kunne montere den. Rotolight softbox for NEO og NEO II er enkel å sette utenpå låvedørene. Softboxen gir et mykere og flatere lys som er ideelt for blant annet portrett. Pakken inneholder to ulike trekk, med ulik diffusering slik at du kan tilpasse hvor mykt lys du ønsker. I tillegg får du med grid/egg crate til å sette foran softboxen.
999,-
Alternativer
Smidig lys for både video og stillbilde Rotoligt NEO II er et kompakt og kraftig LED-panel som kan brukes både til både filming- og stillbildejobbing. Ved å øke lysdiodenes styrke i blitsmodus får du en kraftigere effekt når Rotolight NEO ll brukes som blits. Med flere andre funksjoner som CineSFX, innebygd Elinchrom-mottaker og innstillbar fargetemperatur kan Rotolight NEO ll hjelpe deg å nå nye kreative nivåer. Funksjoner Laget for portrett og on-location fotografer...
3 699,-
7
WESTCOTT Basics 2-Light LED Umbrella Kit 2stk Dagslys LED lampe (kunstlys filter) Lampen tåler opptil 500 watts Diffusion paraplyer med glassfiber spiler Kraftig 95 CRI LED lamper Komplett pakke med stativer og bag
2 695,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.