SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon

Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Varenr: 122836
16 690,-
Fatning
Nikon F
Nikon F
Canon EF
Canon EF
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art er et værtett vidvinkelobjektiv med god lysstyrke gjennom hele zoomområdet. Den brede vinkelen lar deg fange store landskap, interiør, arktitektur og action/sportsbilder i spennende vinkler- Tre FLD-glass og tre SLD-glass bidrer til gode motlysegenskaper og lav forvrengelse.

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi en spesiell følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs der det ofte er liten plass, samt til arkitektur og interiør-bilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildene, samt sportsbilder tatt på nært hold for å få en intim og actionfylt følelse i bildene.

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. Av og til kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig og raskt kunne zoome inn for å minimere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14mm, og på denne måten beholde maksimal bildekvalitet.

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårligere lys, som f.eks. på natten eller i dårlig opplyste lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen dersom du zoomer inn, noe som virkelig hjelper på arbeidet i stressede situasjoner der du bruker kameraet på manuelle innstillinger.

FLD og SLD-glass hjelper til å minimere strølys, og gir gode motlysegenskaper. Dette er spesielt interessant på vidvinkelobjektiver, da det ofte kan forekomme flere lyskilder i et og samme bilde i kombinasjon med store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Objektivet har flere gummitetninger, både mot kamerahuset og internt i konstruksjonen som gir en beskyttelse mot regn, snø og støv.

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Spesifikasjoner:

  • Sprut- og støvsikker
  • Brennvidde: 14-24mm
  • Største blender: f/2.8
  • Minste blender: f/22
  • Antall blenderlameller: 9 avrundede
  • Bildevinkel: 114,2-84.1° på fullformat      
  • Nærgrense: 26cm                          
  • Konstruksjon: 17 elementer i 11 grupper. Hvorav 3FLD, 3SLD og 3 asfæriske elementer. Super Multi Layer coating og fluorbehandlet frontglass som er lett å holde rent.
  • Hyper Sonic AF Motor
  • Filterdiameter: Ingen
  • Vekt: 1,15kg

 

 

Tilbehør
30%
B+W beskyttelsefilter 007 XS-Pro MRC Nano B+W 007 beskyttelsefilter MRC er den perfekte beskyttelsen for objektivet uten å gi en filtereffekt. B+W sitt filter beskytter mot fingeravtrykk, smuss og riper som ødelegger objektivets egenskaper og i verstefall gjør det nødvendig å bytte frontglass. Egenskapene til filteret er at det er et filter med messingfatning, laget av et enestående godt glass. Filterfatningen er tynn, kun 3,4 mm tykk,...
1 049,-
1 499,-
1
ZEISS Cleaning Kit Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
589,-
Alternativer
Lens arrangement 16 sheets group 11 4 aspherical lens (large diameter grinding aspheric single, large-diameter glass molded aspherical one, two glass old aspherical) One Super UD lens, one UD lens SWC coating (two-sided) ASC coating (one side) The fluorine-coded into the rear lens and the front lens Diaphragm blades nine. The aperture circular Minimum aperture is F22 In the shortest shooting distance is 24mm 0.28m, 0.32m
40 498,-
EF 16-35/2.8L III USM er et lyssterkt objektiv som vil være et glimrende valg for deg som jobber med sport og reportasje og med en meget høy bildekvalitet vil det også passe perfekt for landskap og arkitektur. En 5-gruppers zoom-mekanisme sikrer høy lysstyrke og meget god skarphet og vil være et opplagt valg for mange profesjonelle brukere. • Allsidig utvalg vidvinkel brennvidder • Førsteklasses bildekvalitet • Lyssterk, fast blenderåpning på f/2.8 • Solid L-seriekonstruksjon •...
28 265,-
Vidvinkelobjektiv med høy presisjon og ytelse: EF 16-35mm f/4L IS USM EF 16-35mm f/4L IS USM gir profesjonelle fotografer og ivrige entusiaster som tar mange vidvinkelbilder, for eksempel av landskap og arkitektur, større fleksibilitet, og er dessuten svært egnet for fotografer som ofte jobber i trange omgivelser. Objektivet byr på vidtrekkende fleksibilitet med førsteklasses optisk konstruksjon og fast blenderåpning på f/4 som gir...
17 490,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.