SE TILBUD HER 🌱 FRI FRAKT OVER 1000*

95953

SmallRig 2518 Cage for Sigma Fp

Cage for Sigma FP

Varenr: 132536
1 199,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

SMALLRIG 2518 Cage for Sigma Fp

 

En cage lar gir deg bedre grep på kamera, samt mulighet for å feste en rekke tilbehør som skjerm, lys og mikrofon. Det er praktisk og gir deg mulighet for å feste håndtak for bedre ergonomi når du filmer håndholdt.

Tilbehør
SmallRig 2165 Top Handle Arri Locating Tophåndtak for cage som gir trygg bæring og bedre ergonomi ved filming med DSLR og systemkamera. Håndtaket har to blitsskofester for å feste tilbehør til håndtaket En rekke 1/4" og 3/8" skrufester for å feste tilbehør
999,-
Praktisk universal holder for monitor. Vanlig skrufeste for monitor og Arri-feste for å festes til for eksempel Smallrig Cage.
1 119,-
SMALLRIG 2642 Wood Side Handle med Arri-feste Håndtaket festes med Arri-3/8"-16 skrue med to låsepinner. Det gir trygg bæring og bedre ergonomi ved filming med DSLR og systemkamera. Håndtaket har ett blitsskofest for å feste tilbehør til håndtaket Festes tilmed Arri feste Kan brukes på både høyre og venstre side.
1 299,-
SMALLRIG 2700 HDMI & USB Type-C Right Angle Adapter for BMPCC 4K Perfekt for å endre vinkelen på HDMI og USB Type-C porter. Passer til: Blackmacig Pocket Cinema Camera 4K
339,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.