SE PÅSKETILBUD - FRI FRAKT OVER 1000,-*

77431 77431

Sony 600mm F4 GM OSS

Rask autofokus, G Master oppløsning

Varenr: 126309
174 999,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

600 mm F4 G Master-supertelefotoobjektiv

Rask autofokus, enestående G Master-oppløsning og flott bokeh i et lett og godt balansert mobilt objektiv. De originale XA-objektivene og XD-motorene fra Sony bidrar til god optisk og mekanisk ytelse, noe som gjør det mulig å fange inn dynamiske og iøynefallende bilder på lang avstand. Perfekt til sports-, nyhets- og naturfotografi.

 

XD-motorer for raskt, presist og stødig AF

To lineære XD-motorer (ekstremt dynamiske) gir rask og presis AF og pålitelig sporing. Med SEL600F40GM får du det beste ut av moderne kamerahus med nøyaktig fokus på motiver i idretts- og naturbilder. En kontrollalgoritme som har blitt spesialutviklet for disse motorene, bidrar til rask posisjonering av den store fokusgruppen med svært lite forsinkelse og vibrasjon.

 

Nytt stort XA-element gir enestående oppløsning og bokeh

Det nøyaktige optiske G Master-designet har tre fluorittelementer som reduserer kromatisk aberrasjon, som kan være et problem på telefotoobjektiv. Det har også et stort XA-element (ekstremt asfærisk) som fjerner løkringbokeh. Hvert objektiv har blitt kalibrert for å oppnå den ideelle balansen mellom oppløsning og bokeh. 1.4x- og 2.0x-telekonvertere1 med XA-elementer kan også fås som tilleggsutstyr.

 

Enestående mobilitet – den letteste i sin klasse2

Vekten på 3040 gram, med stativfestet, gjør at dette objektivet er balansert med kompakte, lette kamerahus av E-typen, noe som gir deg enkel betjening og kontroll. Du kan også panorere jevnt og presist håndholdt eller ved å montere et ettbensstativ.

 

Pålitelighet og holdbarhet i utfordrende forhold

Utførelsen tåler støv og fuktighet3 og gir påliteligheten som trengs under utendørsbruk i utfordrende forhold. Objektivets elementer foran har et fluorittbelegg som er motstandsdyktig mot vann, olje og annen forurensning. En robust magnesiumlegering har blitt brukt på objektivrøret, stativfestet og viktige innvendige rørkomponenter for maksimal robusthet og holdbarhet.

 

Avanserte funksjoner som støtter profesjonelle behov

Når FULL TIME DMF-bryteren er på, aktiveres manuell fokus automatisk når fokusringen brukes, selv i AF-C-modus. Den innebygde optiske SteadyShot-bildestabiliseringen har MODE 2 som kan brukes til å panorere, og MODE 3 som kan brukes til dynamiske idretts- og naturbilder. MODE 3 gjør også søkeren mer stabil for enkel bildeinnramming.

 

  • Minste fokusavstand 4,5 m
  • Største forstørrelsesforhold (x) 0,14
  • Filterdiameter (mm) 40,5
  • Vekt 3040 gr

 

 

Tilbehør
LensCoat™ Linseskjulere kamuflerer og beskytter din linse. Trekket er laget av 100% “closed-cell” neoprene. Materialet sitter godt og det myke litt tykke stoffet gir god demping mot støt og skrap. Materialet er vanntett og beskytter under tøffe forhold
1 099,-
1
Forleng brennvidden på ditt objektiv med 2x SEL20TC forlenger brennvidden på ditt objektiv med 2x uten nevneverdig tap av bildekvalitet. En telekonverter gjør objektivet ditt mer allsidig uten at det tar noe særlig mer plass i kameravesken.
7 999,-
3
Forleng brennvidden på ditt objektiv med 1.4x SEL14TC forlenger brennvidden på ditt objektiv med 1.4x uten nevneverdig tap av bildekvalitet. En telekonverter gjør objektivet ditt mer allsidig uten at det tar noe særlig mer plass i kameravesken. Kompatibel med: Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS, SEL70200GM Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS, SEL100400GM Spesifikasjoner: Fatning: Sony E-mount Forstørrelse: 1.4x Vekt: 167g
7 999,-
Alternativer
Hastighet som maksimerer husets ytelse Nye XD-lineærmotorer (ekstremt dynamiske) gir bedre skyvekraft enn vanlige typer og oppnår opptil 5x forbedring 2 når det gjelder å følge motiver i bevegelse med nåværende og fremtidige kamerahus. To av de nye motorene og nyutviklede algoritmene driver den store blenderåpningsgruppen til objektivet stillegående, raskere og mer presist enn noensinne. Hele hastighetsytelsen til avanserte kamerahus kan brukes for å ta bilder av dynamiske sports- eller...
149 999,-
Utforsk verdenen med 200–600 mm zoom Dette 200–600 mm supertelefotoobjektivet passer godt til naturbilder og når så langt som 840 eller 1200 mm med 1.4x- og 2.0x-telekonverterere med G-kvalitet og AF-ytelse. Asfæriske og ED-glasselementer gir god oppløsning i hele zoomerekkevidden. Det antireflekterende nanobelegget reduserer gjenskinn og dobbeltkontur. Bokehen er også helt utrolig. Høy oppløsning gjennom hele zoomerekkevidden Fem ED-glasselementer og ett asfærisk element i et nytt
23 499,-
13
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.