SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

78143 78143 78143

Sony FDR-AX700 – 4K-HDR-videokamera

1" sensor, 4K

Varenr: 126546
19 434,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Fang inn livet slik du ser det, i naturtro 4K3 HDR-bilder (HLG) med en stablet Exmor RS™ CMOS-bildesensor av 1.0-typen. Den uslåelige ytelsen til rask hybrid AF sørger for at autofokuset og AF-sporingen blir svært presis, responsiv og pålitelig, slik at du har alle muligheter til å ta flotte bilder av flytende motiver. Med så mange egenskaper av profesjonell kaliber lett tilgjengelig finnes det ingen grenser for hvor langt du kan komme med dette Handycam®-kameraet.

 

Uslåelig AF

Et svært nøyaktig AF-system med 273 fasegjenkjennende AF-punkter kan fokusere på og spore nøyaktig motiver i rask bevegelse som tog, og uforutsigbare motiver som dyr i bevegelse, hvor som helst i bilderammen. Med den kraftige og raske BIONZ X-bildebehandlingsmotoren og en ny, avansert AF-videoalgoritme har FDR-AX700 et raskt, presist og fleksibelt fokus som ikke ligner på noe annet i Handycam®-serien.

Fang inn nyskapende virkelighet

High Dynamic Range-teknologien (HDR) er en visuell revolusjon. Den har en betydelig bredere farge- og lysstyrkerekkevidde som matcher den høyoppløselige bildekvaliteten til 4K. FDR-AX700 gjør det enkelt å ta forbløffende gode HDR-bilder med Hybrid Log-Gamma-opptak (HLG) – du trenger ikke noen ekstra etterbehandling. Bare koble videokameraet til en HLG-kompatibel TV fra Sony via en USB-kabel for å nyte innholdet med en gang.

Utformet for avansert filmproduksjon

Ta kontrollen over filmproduksjonen med en rekke manuelle kontroller, ergonomiske knapper og grep samt en stor zoomspak av vippetypen for håndholdt fotografering. En elektronisk søker med høy oppløsning og en LCD-berøringsskjerm gjør det enklere å forhåndsvise og se på bilder med presise detaljer. De doble minnekortsporene er allsidige og praktiske for utvidede Relay-opptak eller samtidig sikkerhetskopiering.

Allsidige, profesjonelle funksjoner

Den brede gamma- og fargeromtilpasningen består blant annet av S-log2- og S-log3-profiler som proffene bruker med kreativ fleksibilitet i etterbehandlingen. Du kan også se enestående detaljer under avspilling av sakte film med variable bildehastigheter på inntil 960 (NTSC) / 1000 (PAL) bps.

S-log2/S-log3

S-log2/S-log3 

S-log2- og S-log3-gammakurver gjør det mulig å fange inn mer lysstyrke og farge og forbedrer mulighetene under etterbehandlingen. LUT-er (Look Up Tables) er tilgjengelige helt kostnadsfritt4.
[1] Videonivå (%) [2] Relative stopp fra 18 % grått [A] 18 % grått [B] 90 % hvitt [C] 1300 % av 90 % hvitt

Bildeprofil

Bildeprofil

Du kan bruke forhåndskonfigurerte og tilpassbare bildeprofiler for å spare tid når du justerer farge, detaljer og gamma, slik at du raskt kan oppnå en bestemt stil eller imøtekomme et produksjonskrav.

Zebrafunksjon

Zebrafunksjon

Dette praktiske verktøyet indikerer områder med både korrekt og for mye eksponering med et justerbart sebramønster, selv når du tar bilder med S-log-gamma.

Alternativer
Få mer ut av minnene dine Lev i nuet, og fang inn øyeblikk i fantastisk 4K og utrolige detaljer takket være et brukervennlig videokamera med førsteklasses Canon-optikk og en utrolig sensor. Få med detaljene enkelt En ny 4K-sensor fanger inn utrolige detaljer for dagens 4K-TV-er, mens en 8-bladers blenderåpning gir deg en kinoaktig og jevn uskarphet.
10 884,-
Fang inn en verden i imponerende 4K Oppgrader til LEGRIA HF G60, og ta opp utrolige filmer med ekstra detalj og dynamikk som fanger inn de dyrebare minnene dine som aldri før. Bli mer kreativ En 4K-sensor av 1.0-typen fra Canon fanger inn utrolige detaljer som er fulle av farger og klarhet, mens en 9-bladers blenderåpning gir deg kinoaktige bilder.
17 990,-
Det svært kompakte og lette XA50 tilbyr 4K UHD-bilder av høy kvalitet, med nyttige funksjoner som Dual Pixel CMOS AF, Canons objektiv med 15x optisk zoom samt avansert bildekvalitet i Full HD som oppnås ved å bruke enestående HD-behandling med oversampling. Sensor: 1.0-type CMOS 15x Zoom 25,5mm - 382,5mm (tilsvarende 35mm) f/2.8–f/11 (AV-prioritet og manuelle modi) Filterdiameter : 58 mm ND-filter : ND 1/4, ND 1/16 og ND 1/64. Fargesampling: YCC
24 689,-
1
Panasonic BGH1 er et videokamera som lar deg slippe kreativiteten løs! MFT-fatning gir deg tilgang til et stort utvalg av objektiver og Dual Native ISO, C4K/4K 60p 10-bit optak med V-Log L, som gir deg hele 13 stopps dynamisk omfang, gjør dette til et kamera til et fleksibelt kamera som dekke en rekke bruksområder. Lumix BGH1 har en 10,2 MP Live MOS-sensor med Dual Native ISO-teknologi for enestående videoytelse i lite lys. V-Log L gir deg stort dynamisk omfang på hele 13 stopp. I...
22 990,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.