SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000*

88072 88072 88072 88072 88072 88072

Sony A7s III kamerahus

Rå ytelse på video og i dårlig lys

Varenr: 129884
47 987,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
På vei til lager (ubekreftet dato) 20.09.2021
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 S-serien tas til et helt nytt nivå innenfor fullformats filmuttrykk med en ny rask hastighet med overlegen følsomhet og lite støy, og setter dermed tidligere utilgjengelige 4K-filmopptak på menyen, med høy dynamisk rekkevidde, god fokusering og en stødig bildestabilisering. Det nye kreative potensialet venter på å utnyttes.

 

Høydepunkter for videofotografen:

 • Opptil 4K 120p
 • HLG, S-Log3, S-Gamut3.Cine
 • 10 bit 4:2:2
 • All-Intra
 • 16 bit RAW ut HDMI

 

For visuelle pionerer

Med ekstrem ytelse i fullformatsfilmer, inkludert høy følsomhet (utvidet ISO opp til 409600), 15-stopps bred dynamisk rekkevidde, 4K 120p, rask og pålitelig autofokus og ekstra sterkt bildestabilisering hever a7S III på nytt listen for filmskapere.

 

Imponerende autofokus på stillbilder og video

 

Den nye Exmor R fullformatsbildesensoren og den revolusjonerende BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren gir alltid-aktiv presisjons-AF med utrolige detaljer både i rom og tid, og imponerende filmer i 4K selv ved en bildefrekvens på 120 eller i sakte film. Med en oppløsning og dybdeskarphet som bare er mulig med fullformatsensorer, er resultatene spektakulære.

 

Det store AF-området, med 759 fokalplan-faseregistreringssensorer og 425 kontrastregistreringspunkter spredt utover det meste av bildeområdet, bruker intelligent sporing og fasedeteksjon på sensoren. Dette fører til en AF-ytelse som er svært nøyaktig og jevn, noe som kan utnyttes sammen med høykvalitets E-objektiver, også når man gjør opptak av bevegelige motiver i grunne feltdybder i 4K og 120p bildehastigheter. Fremskritt med AF-algoritmen lar a7S III autofokusere under lysforhold som er så dempet som EV-6, hvor motivene knapt er synlige for det nakne øye.

 

Med AF Transition Speed med sju ulike nivåer og AF Subject Shift Sensitivity med fem nivåer kan du lettere overføre kreative intensjoner når du bytter motiver, for eksempel ved rackfokusering. Med en enkel berøring kan du aktivere AF selv under bruk av manuell fokus.

 

AF på øye i sanntid bruker kunstig intelligens for å sikre nålespissfokus for øynene, med en ytelse som nå er 30 %
bedre på profiler eller delvis mørklagte ansikter. Konsentrer deg om komposisjonen med god øyesporing, selv med grunn fokusdybde. 
Sanntidsfølging med intuitiv trykkbetjening.

 

Femakset bildestabilisering i huset

En svært nøyaktig bildestabiliseringsenhet og gyrosensor følger med, noe som gir optisk bildestabilisering i 5 akser.
Aktiv modus for håndholdte opptak

Den nye Active modus
gir økt stabilisering for filmopptak. For å bevare bildekvaliteten måler BIONZ XR-prosessoren nøyaktig rystelsene i kameraet og kompenserer optisk. Dette gjør stabilt videoopptak mulig selv med håndholdt kamera, der plass hindrer bruk av slingrebøyle, mens man går, og i 4K-oppløsning.

 

Rå videokvalitet

Ta opp rett på kameraet med 10-bits dybde og 4:2:2 fargesampling, for langt større fleksibilitet i fargekorrigering og etterbehandling. All-Intra-koding er også tilgjengelig. Det koder hver enkel ramme selvstendig, med bitrater på opptil 600 Mbps som fanger bevegelser mer nøyaktig ved opptak med interne eller eksterne medier. Dette åpner for mer effektiv arbeidsflyt i redigeringen.

 

Det nye XAVC HS opptaksformatet bruker HEVC/H.265-koding for å oppnå dobbel så stor komprimeringseffektivitet som AVC/H.264-koding, noe som gir overlegen kvalitet og mindre file

 

For krevende etterproduksjonsarbeidsflyt er 16-bit RAW-utgang tilgjengelig med HDMI-tilkobling til kompatible eksterne opptakere, mens XAVC HS 4K, XAVC S 4K eller XAVC S-I 4K og hjelpefiler simultant fanges opp i kameraet.

 

Store pixler gir høy bildekvalitet og lysfølsomhet
Den nye fullformats 12,1-megapiksel bakbelyste Exmor RTM CMOS-bildesensor bringer større innovasjoner for lysinnsamling, kabling og optimalisering av utgangsproduktet. Dette gir en fordoblet avlesningshastighet, utmerket bildekvalitet over hele følsomhetsspekteret, 15-stopps bred dynamisk rekkevidde, og redusert rullende lukker, samt at sensoren også gir fokalplan fasegjenkjennende AF. Den nyutviklede bildesensoren og bildebehandlingsmotoren gir forbedringer i fargegjengivelse, spesielt på hudtoner, teksturavbildning i stillbilder.

 

a7S-serien er kjent for en utrolig lysfølsomhet, og a7S III sprenger grensen med et utvidet ISO-spekter for filmer fra 80 til utrolige 409600 (standard spekter 80–102400). Med avansert lysinnhenting og optimering av utgang oppnår den 12,1-megapiksels fullformatsensoren lite støy over hele følsomhetsspekteret, og kan ta brukbare bilder i nesten total mørke. Det gir svært gode kreative muligheter!

 

Den nye BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren gir forbedringer i fargegjengivelse, stabilitet mot ulike lyskilder, naturlig gradering av toner og demping, og redusert rullende lukker, og sørger for enda renere bilder og mer naturlige teksturer enn den forrige modellen a7S II, også når man fotograferer i nesten totalt mørke. Utmerket ytelse under kontinuerlig fotografering Sanntidsfølging analyserer motivets farge, mønster, dybde og ansiktsinformasjon for å følge objektet. Trykksporing følger intuitivt og automatisk motivet du trykker på LCD-skjermen.

 

Raske serieopptak

Bruk din utvalgte mekaniske eller elektroniske lukker for kontinuerlig seriefotografering med AF/AE-sporing, på opptil 10fps. Fang det avgjørende øyeblikket med muligheten til over 1000 bilderammer med ikke-komprimert RAW fotografering.
Rask hybrid AF for bilder

 

Full kontroll

Type 3.0 berøringsskjerm med variabel vinkel og 1,44 millioner punkter har en sideåpen design for fleksibel posisjonering og forbedret visibilitet når den er montert på gimbal eller bærestativ. Den nye elektroniske søkeren med hele 9,44 millioner punkter gir oppløsning, kontrast og farge som er unik for sin klasse. Det gir også en verdensledende 0,9x søkeforstørrelse, et 41° diagonal synsfelt, og et 25 mm høyt øyepunkt.

 

Menystrukturen er omstrukturert for å gjenspeile tilbakemeldinger fra profesjonelle fotografer og filmmakere. Kamerainnstillingene er nå mer intuitive, og kameraet er mer responsivt overfor endrede innstillinger.
Kablet LAN-tilkobling

 

For komplekse omgivelser med mulig interferens eller ved behov for større båndbredde er kablet LAN-tilkobling med 1000BASE-T tilgjengelig ved bruk av en kompatibel USB/Ethernet-adapter til kameraets USB Type C®-inngang.

 

Begge kortspor gir støtte for de svært raske CFexpress Type A-kortene, noe som åpner for opptak med høy bitrate og rask tømming av buffer, og SDXC UHS-II-kort. Parallell- og stafettopptak er også tilgjengelige.

 

Spesifikasjoner:

 • Sensor: 12,1MP  Exmor R CMOS-sensor
 • Rask hybrid AF (fasegjenkjennende AF / kontrastgjenkjennende autofokus), 759 fokuspunkter (fasegjenkjennende AF)
 • Øyefokus på mennesker og dyr
 • Fokusfølsomher: EV-6 til EV20 (ISO100 eller tilsvarende med F2.0-objektiv montert)
 • Fokusmetoder: AF-A (automatisk AF), AF-S (AF for enkeltbilder) AF-C (kontinuerlig AF), DMF (Direct Manual Focus), manuelt fokus
 • ISO: Stillbilder: ISO 80-102400 (ISO-numre opp fra ISO 40 til ISO 409600 kan angis som utvidet ISO-område.), video/film: tilsvarende ISO 80-102400 (ISO-numre opptil ISO 409600 kan angis som utvidet ISO-område.)
 • 4K opptil 120p, 1408x804 opptil 240bps
 • Videokomprimering: XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
 • Lagring: SDHC-minnekort (kompatibelt med UHS-I/II) SDXC-minnekort (kompatibelt med UHS-I/II), CFexpress Type A-minnekort
 • Søker: 1,6 cm, 9,4 millioner punkter, 100% dekning, 0,90x forstørrelse
 • Skjerm: 3" TFT vridbar berøringsskjerm, 1,44 milloner punkter.
 • Bildestabilisator i kamerahuset
 • Strømforsyning via USB-C
 • Værtettet
 • Kontinuerlig fotografering: Hi+: 10 bps, Hi: 8 bps, Mid: 6 bps, Lo: 3 bps
 • Størrelse: 96,9 x 128,9 x 80,8 mm
 • Tilkobling: WiFi, Bluetooth, USB-C, 3,5mm mikrofoninngang, 3,5mm hodetelefonutgang, HDMI-A (mulighet for kablet LAN via USB-C til LAN adapter)

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
Nøkkelegenskaper Lagringskapasitet på 80 GB PCIe 3.0-buss Maks lesehastighet: 800 MB / s Maks skrivehastighet: 700 MB / s
3 300,-
3
Sony B1EM kamerahusdeksel er et beskyttelsesdeksel for fronten av kamera. Det beskytter kameraet, og forhindrer at det kommer smuss og støv inn i kamerahuset og sensoren når du ikke har objektiv på. Passer til: Alle Sony-kamera med E-fatning
149,-
2
Sony batterilader BC-QZ1 for NP-FZ100 batterier Disse batteriene brukes av: Sony A9 og A9 II Sony A7R III og A7R IV Sony A7 III
1 290,-
2
Okulardeksel laget av myk og behagelig gummi. Reduserer mengden strølys som kommer inn i søkeren til et minimum. Passer til: Sony A9 Sony A7-serien Sony A99 II Sony A58
249,-
1
Okulardeksel laget av myk og behagelig gummi. Reduserer mengden strølys som kommer inn i søkeren til et minimum. Passer til: Sony A7s III Sony A1
199,-
5
Fullformatsobjektiv med for Sony FE. 35mm er en allsidig brennvidde og populær brennvidde med en moderat vidvinkel som egner seg seg tli reise-, landskaps og gatefotografering. Lett og kompakt Ypperlig tli reise- og gatefoto i kombinasjon med Sony A7 Format: E-fatning (35mm fullformat) Brennvidde: 35mm Bildevinkel: 63° Min. blender: F22 Antall blenderblader: 7 (Avrundede) Optisk konstruksjon: 7 elementer i 5 grupper Bildestabilisator: NEI
9 489,-
1
25%
Lyssterkt fullformat Carl Zeiss normalobjektiv for Sony FE. 55mm regnes som et normalobjektiv og egner seg til portretter, generell hverdagsfotografering og fotografering i dårlig lys. Den store blenderåpningen på 1.8 og avrundede blenderlameller gir fin tegning av de uskarpe områdene i bakgrunnen. Format: E-fatning (35mm fullformat) Brennvidde: 55mm Bildevinkel: 43° Min. blender: F22 Antall blenderblader: 9 (Avrundede) Optisk
7 990,-
10 615,-
1
Settet inkluderer to batterier Batteriadapteren kan lade fire batterier i NP-FZ100 Z-serien, slik at du kan fotografere enda lenger. Tilfør strøm til et kamera som er kompatibelt med batterier i Z- eller W-serien 2 Dette flerbatteriadaptersettet kan koble til og forsyne et kamera som bruker enten et batteri i NP-FZ100 Z-serien eller NP-FW50 W-serien, med strøm 2 . Hvis du fjerner dekselet på batteriet i Z-serien (figur [A]), vil strømplaten (figur [B]) passe til kameraer som...
4 499,-
Grep som gir deg et dypere og bedre grep på kamera. Festes enkelt i kameraets stativfeste. Grepet er enkelt å ta av og på. Passer til: Sony A9 Sony A7R III Sony A7R II Sony A7 II Sony A7S II
1 895,-
1
Alternativer
Fujifilm X-T4 er et allsidig og kompakt speilløst kamera fullpakket med nyheter og forbedringer for å imøtekomme ønsker fra entusiaster og profesjonelle fotografer både for stillbilder og video. X-T4 har fått femakslet bildestabilisering og et nytt, kraftigere batteri. X-T4 er et svært allsidig kamera og et komplett bildeverktøy for både stillbilde- og videofotografen. Dette er dermed et godt allroundkamera som passer like godt for deg som filmer og tar bilder, og er et ypperlig valg til
Fra 18 985,-
7
11%
Det speilløse kameraet Nikon Z 5 er robust, lett, enkelt å betjene og kompatibelt med et stort utvalg kompakte fullformatsobjektiver. Få fantastisk bildekvalitet, uansett om du tar stillbilder eller filmer. Fullformatskameraet Nikon Z 5 gir deg en enestående mulighet til å ta fotograferingen og filmingen til et nytt nivå. Dette speilløse kameraet er bygd rundt Nikons Z-fatning – verdens største objektivfatning. Mer lys når kameraets bildebrikke, noe som gir deg frihet til å skape...
Fra 16 410,-
18 490,-
Nikon Z 50 er det første speilløse kameraet i Z-serien i DX-format (APS-C størrelse sensor). Utstyrt med en stor 20,9 MP bildebrikke i DX-format, tar Z 50 de optiske fordelene med Nikons speilløse kamerasystem inn i et solid og kompakt DX-kamerahus. Funksjoner som er hentet fra de anerkjente Nikon Z 7- og Z 6-kameraene inkluderer den vide Nikon Z-fatningen og det lyssterke, omfattende Hybrid AF (autofokus)-systemet. Z 50 har i tillegg en skarp elektronisk søker, en vippbar berøringsskjerm...
Fra 10 438,-
Din visjon. Din stemme. Bring ideene dine frem i lyset. Når du har en rask bildebrikke i fullformat til å fotografere med, kan du gjøre deg bemerket. Skarpt overalt Den baksidebelyste CMOS-bildebrikken på 24,5 MP i fullformat med AF på fokusplan fanger svært detaljerte og sylskarpe bilder. Superraskt Den lynraske EXPEED 6-bildeprosessoren gir bilder med lite støy og imponerende dynamisk område både ved høye og lave ISO-verdier. Stor fatning. Stor effekt. ...
32 879,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.