SE TILBUD HER 📷 FRI FRAKT OVER 1000*

96536 96536 96536 96536 96536 96536

Sony SL-M SERIES 2TB

1000 MB/sek, IPX7 vanntett, støtsikker

Varenr: 132731
7 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse
Kompromissløs hastighet og holdbarhet for profesjonelle

Med sin utrolige hastighet og holdbarhet er SL-M-serien vår perfekt egnet til å lagre høyoppløselige bildesamlinger, HD-videoer og annet datarikt multimedieinnhold. En lese- og skrivehastighet på opptil 1000 MB/sek med NVMe-teknologi via SuperSpeed USB-grensesnittet (USB 3.2 Gen 2) på 10 Gbps gjør hvert trinn i en profesjonell arbeidsflyt raskere med mer effektiv sikkerhetskopiering, kopiering og redigering. Den er også robust med IP67-holdbarhet og -støtbestandighet på opptil tre meter, slik at du kan konsentrere deg om å være kreativ i stedet for å bekymre deg for de viktige dataene dine.

 

Lynrask arbeidsflyt i alle ledd

Lagre, rediger og sikkerhetskopier profesjonelt innhold raskt.

Gjør mer på kortere tid. Raske tilkoblings- og dataoverføringshastigheter muliggjør rask sikkerhetskopiering, kontroll, redigering og retusjering av innhold i studio eller i felt. Det er ideelt når du jobber med store, datakrevende filer eller under utfordrende tidspress.

Overfør data med lynrask hastighet

NVMe SSD-teknologien og SuperSpeed USB-grensesnittet (USB 3.2 Gen 2) på 10 Gbps gjør at SL-M-serien har lese- og skrivehastigheter på opptil 1000 MB/sek. Få mindre hastighetsreduksjon når du kopierer store filer (graf 1: sammenligning av 500 GB og 1000 GB) eller overskriver flere ganger (graf 2: sammenligning av 1 gang og 10 ganger i gjennomsnitt) med vår nyeste SSD-kontroller

.

Svært sterk og bunnsolid 

Holdbarhet du kan stole på, uansett hvor du jobber, uansett forhold

IPX7-vanntett 

Enheten er laget med ulike vanntette komponenter, inkludert en USB Type-C®-port som er vanntett selv uten et lufttett lokk. SL-M-serien kan senkes ned i vann på opptil 1 meters dybde i opptil 30 minutter.    

IP6X-støvtett

Med total beskyttelse mot støv, sand og skitt kan du være trygg på at det dyrebare innholdet ditt er beskyttet i alle forhold og miljø.   

Støtbestandig fra opptil 3 meter

Et nyskapende aluminiumshus med en retningsuavhengig og støtsikker konstruksjon gjør at disse svært solide driverne tåler fall på opptil tre meter

.

Tåler trykk på opptil 6000 kgf

Driverne våre i SL-M-serien med TOUGH-spesifikasjon er laget for å brukes i den virkelige verden med et aluminiumshus som tåler trykk på opptil 6000 kgf

.

Tåler bøyning på opptil 2000 kgf

Det svært robuste aluminiumshuset gjør at disse driverne tåler bøyning på 2000 kgf

. Dette gjør produktet solid nok for reiser samt bilde- og videoproduksjon.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.