SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000*

71122 71122 71122 71122

Tamron 15-30mm 2.8 SP Di VC USD G2 Canon

Lyssterk ultravidvinkel med stabilisator

Varenr: 124204
12 999,-
Fatning
Nikon F
Nikon F
Canon EF
Canon EF
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Rask og stødig

I likhet med andre objektiv i Tamrons G2-serie er nye Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 utstyrt med doble mikroprosessorer som medfører en betydelig raskere autofokus og enda bedre ytelse i den innebygde bildestabiliseringen, VC (Vibration Reduction).

Den forbedrede VC-funksjonen klarer å holde bildet tilstrekkelig stødig for at man skal kunne fotografere på frihånd med opp mot 4,5 trinn lengre lukkertid enn hva som normalt er nødvendig for å unngå bevegelser. Sammen med den høye lysstyrken, f/2.8 ved samtlige brennvidder, innebærer det at fotografen kan ta sylskarpe bilder også i veldig dårlige lysforhold – uten stativ!

Objektivets autofokus drives av en ultralydsmotor (USD, Ultrasonic Silent Drive) som ikke bare er rask, men dessuten meget stillegående. For deg som planlegger å fotografere bryllup er dette objektivet et perfekt valg. En annen verdifull egenskap er den korte nærgrensen, bare 28 cm i hele zoomområdet, som kan brukes til å fange nærbilder hvor omgivelsene gjør bildene mer interessante.

Robust konstruksjon

Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 er et ekstremt solid objektiv tiltenkt profesjonell bruk. Et robust og værsikret hus beskytter innsidens verdifulle samling av linser og elektronikk. Frontlinsens beskyttende fluorinbelegg har blitt enda mer motstandsdyktig mot riper, støv, fett og fingeravtrykk. Den gjør også at objektivet er enklere å holde rent.

Optikk uten kompromisser Den avanserte optiske konstruksjonen hos Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 består av 18 linser arrangert i 13 grupper.

En stor asfærisk linse av støpt glass plassert i den fremre delen samt ytterligere to asfæriske linser lenger bak brukes for å garantere lav forvrengning og eksepsjonelt høy skarphet helt ut i kanten av bildet ved samtlige blendere. Tre linser produsert av LD-glass med lav fargespredning forhindrer kromatisk aberrasjon og bidrar også til objektivets fantastiske oppløsningsevne.

En akilleshæl hos alle lyssterke vidvinkelzoomer er den store konvekse frontlinsen som er følsom for strølys og reflekser som kan forårsakes av lyskilder i utkanten av bildet. På grunn av dette er Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 utstyrt med en helt ny antirefleksbehandling, AX (Anti-reflection eXpand), spesialdesignet for å minimere effekten fra perifert lys. Sammen med Tamrons effektive og verdsatte overflatebelegg eBand og BBAR sikrer den at objektivet får samme høye motstandskraft mot reflekser, strølys og sløring over hele frontlinsen.

Med sin enestående optiske ytelse er Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 et objektiv som egner seg spesielt godt til landskaps-, reise- og arkitekturfotografering, eller helt enkelt alle motivområder som krever en god vidvinkel!

Kompatibel med Tap-in

En annen viktig forbedring sammenlignet med forgjengeren er at G2-objektivet er kompatibelt med Tamrons Tap-in Console, en liten adapter som monteres på bajonetten og kobles til pc via en USB-kabel. I det medfølgende programmet kan man finjustere autofokusen og gjøre oppdateringer av objektivets firmware.

Og som en ekstra bonus har Tamron dessuten inkludert en bakre filterholder for gelatinfilter. Av tekniske årsaker finnes denne kun i Canon-versjonen.

Viktige egenskaper

 • Profesjonell og lyssterk vidvinkelzoom for fullformat
 • Robust og værsikret objektivhus
 • Doble mikroprosessorer = forbedret bildestabilisering og raskere AF
 • Enestående optisk kvalitet; høy skarphet og lav forvrengning ved alle innstillinger
 • Ny AX coating motvirker reflekser fra perifere lyskilder
 • Forbedret fluorincoating beskytter frontlinsen
 • Ultralydsmotor for stillegående og presis fokusering
 • Nærgrense på bare 28 cm
 • Kompatibel med Tamron Tap-in Console
 • Bakre filterholder for gelatin-bladfilter (kun Canon-versjonen)

Spesifikasjoner:

 • Brennvidde: 15-30mm
 • Bildestabilisator: Ja
 • Største blender: f/2.8
 • Minste blender: f/22
 • Nærgrense: 28cm
 • Antall blenderlameller: 9
 • Konstruksjon: 18 elementer i 13 grupper
 • Vekt: 1100g
Tilbehør
ZEISS rengjøringskit for objektiver Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
599,-
12
Alternativer
Verdens mest lyssterke fullformatzoom. Sigma 24-35mm f/2.0 DG Art er gatefotografens drøm. Verdens mest lyssterke fullformatzoom Åpner nye muligheter for gatefoto og arkitektur Den fantastiske kvaliteten vi kjenner fra Sigmas Art-Serie Sigma 24-35 mm f/2 DG HSM Sigma skiller seg fra andre produsenter på to måter. De lager en del objektiver som er både bedre og billigere enn kameraprodusentenes...
11 299,-
1
Zeiss Milvus 2.8/18 Zeiss Milvus 2.8/18 er en kompakt vidvinkel med god lysstyrke. Med en bildevinkel på hele ca 100 grader er den godt egnet til landskap og arkitektur. Nærgrensen på 25cm gjør at du kan jobbe kreativt og fange unike perspektiver. Objektivet yter maks selv på full blenderåpning og forvrengning holdes til et minimum. Optimal yteevne ved alle brennvidder Milvus-objektivene fra Zeiss imponerer med deres ensartede fremragende yteevne ved alle brennvidder – uansett
26 499,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.