SE TILBUD HER 📷 FRI FRAKT OVER 1000*

91459

B+W 090 Lyseerød 49mm MRC Filter

Rødfilter for S/H fotografering

Varenr: 131011
729,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

B+W Filter 090 Lyserød 49mm MRC F-Pro

Rød-filter øker kontrasten dramatisk. Et sommerlandskapsbilde med en overskyet himmel blir forvandlet til en dramatisk stormhimmel og bleke landskaper blir til måneskinnsbilder med en nesten svart himmel. 

Tips: På et digitalkamera i svart/hvitt mode kan du se effekten rett på kameraskjermen.


 
 
Filter for Svart/hvitt-fotografering
For å få best resultat og kvalitet når du fotograferer i monokrom modus (digitalkamera) eller med svart/hvitt-film (analogkamera). Ved digital etterbehandling av et fargebilde, fra farge til svart/hvitt (f.eks. konvertering til gråtoner), mister bildet nyanser og gråtoner som hadde blitt bevart om bildet ble fotografert i sort/hvitt i kamera.
Hvis man ønsker å forsterke nyanser og kontraster i et svart/hvitt-bilde kan dette enkelt oppnås med hjelp av et B+W kamerafilter beregnet for svart/hvitt-fotografering, uten at bildets (datafilens) opprinnelige kvalitet reduseres. B+W filter for svart/hvitt-fotografering finnes i en rekke varianter beregnet på å gi ulike effekter.
Enkelt beskrevet så intensiverer filteret den fargen i motivet som tilsvarer filterets farge, samt at de kompletterende fargene i motivet nedtones. Hvis man f.eks. fotograferer et epletre med et rødfilter montert på kameraet, blir bladene på treet mørkere og de røde eplene lysere. Gulfargede filter brukes for å fremheve kontraster, spesielt ved landskapsfotografering ettersom gulfilter tydelig øker kontrasten og gir en mørkere himmel. Bildet får en klarere briljans når grønntoner gjengis mer nyansert.
 
Gult medium filter betraktes som et standardfilter for fotografering i svart/hvitt.
Et oransjefilter øker effekten ytterligere på samme type motiv og kan gi diffuse skyer og et mye mer dramatisk uttrykk. Det også med hell brukes til portrettfoto for å nedtone eventuelle merker og urenheter i huden på modellen. Gruppen av røde filter kan forsterke denne effekten så mye at de kan forvandle et sommerlandskap til en dramatisk ”storm” eller et ørkenlandskap til et månelandskap med en nesten helt svart himmel.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.