Om oss

Stavanger foto er en av landets ledende faghandlere innen fotoutstyr. Gjennom nettbutikken vår betjener vi kunder over hele landet, og vi har såklart de samme gode prisene, og den samme gode servicen, uansett om du handler på nett eller i butikk. For å lese brukerfaringer fra andre kunder kan du bl.a. se på vår Facebook-side.

 

Vi forhandler flere av de største og mest kjente merkevarene innen fotobransjen. Med riktig utvalg og stor produkt- og fagkunnskap har vi også status som PRO-dealer for Nikon, Canon og Epson. Vi kan hjelpe deg med råd og anbefalinger både før og etter kjøp.

 

I 2020 flyttet vi til Hillevåg i Stavanger etter å ha holdt til i samme lokaler i Stavanger sentrum i over 50 år. Nå finner du oss på adresse Sjøhagen 11 med mye mer plass og alt på en flate. Vi kan by på vesentlig større butikk med godt med gratis parkering utenfor lokalet. I tillegg har vi eget fotolaboratorium, velutstyrt fotostudio til utleie og flotte kurslokaler med god plass.

 

Det meste av vår bildeproduksjon foregår lokalt på vår egen lab. Her produserer vi en rekke ulike bildeprodukter i ekte fotokvalitet. Det å produsere lokalt gjør at vi er fleksible og har full kontroll over sluttresultatet.

 

Stavanger foto er eid av Alexander AS

Vårt organisasjonsnummer er 986 724 397 MVA

 

Våre ansatte

En god faghandel er avhengig av å ha dyktige fagfolk. Våre ansatte har en allsidig bakgrunn og kompetanse. Felles for alle er at de har god kunnskap om produktene vi selger, og er stolte av å stille med stor og bred produkt- og fagkunnskap og en god serviceinstilling som kommer deg som kunde til gode. Kanskje er det en av grunnene til at vi har faste kunder over hele landet som også anbefaler oss til sine venner. Selv om alle kan mye kan ingen alt. Noen har derfor spesialisert seg litt mer på enkelte områder.

 

Ta gjerne kontakt direkte med en av oss på e-post eller kontakt butikken på post@stavangerfoto.no eller telefon 51 52 10 20

 

Kontakt oss

Kontakt

Ordinære åpningstider butikk og kundeservice:

Mandag: 09.00-16.30

Tirsdag: 09.00-16.30

Onsdag: 09.00-16.30

Torsdag: 09.00-19.00

Fredag: 09.00-16.30

Lørdag: 09.00-14.00

 

Telefon butikk og kundeservice:

51 52 10 20

 

E-post:

post@stavangerfoto.no

 

Chat:

Kontakt oss gjerne via chat her i nettbutikken, på den blå boblen nede i høyre hjørne. Vi forsøker å være pålogget innenfor vanlige åpningstider, men du kan også sende melding når vi ikke er pålogget. Da får du evt svar på e-post senere.

 

Nettbutikk for bildebestilling:

lab.stavangerfoto.no

 

Besøksadresse:

Stavanger foto

Sjøhagen 11

4016 Stavanger

 

Postadresse:

Stavanger foto
Alexander AS

Postboks 1144

4095 Stavanger

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.