Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Om oss

 

Stavanger foto er en av landets ledende faghandlere innen fotoutstyr. Gjennom nettbutikken vår betjener vi kunder over hele landet, og vi har såklart de samme gode prisene, og den samme gode servicen, uansett om du handler på nett eller i butikk. For å lese brukerfaringer fra andre kunder kan du bl.a. se på vår facebook-side.

Vi forhandler flere av de største og mest kjente merkevarene innen fotobransjen. Med riktig utvalg og stor produkt- og fagkunnskap har vi også status som PRO-dealer for Nikon, Canon og Epson. Vi kan hjelpe deg med råd og anbefalinger både før og etter kjøp.

Lokalene våre ligger sentralt i Stavanger sentrum og er et fotohus i ordets rette forstand. Vi har fotoglede spredt over fem etasjer. Selve butikken er ikke veldig stor, men vi har god plass ellers i bygget slik at vi kan være allsidige uten å ofre av den butikkplassen vi har. I tillegg til butikk har vi blant annet eget fotolaboratorium og velutstyrt fotostudio til utleie. Det meste av vår bildeproduksjon foregår lokalt på vår egen lab. Her produserer vi en rekke ulike bildeprodukter i ekte fotokvalitet. Det å produsere lokalt gjør at vi er fleksible og har full kontroll over sluttresultatet.

Våre ansatte

En god faghandel er avhengig av å ha dyktige fagfolk. Våre ansatte har en allsidig bakgrunn og kompetanse. Felles for alle er at de har god kunnskap om produktene vi selger, og er stolte av å stille med stor og bred produkt- og fagkunnskap og en god serviceinstilling som kommer deg som kunde til gode. Kanskje er det en av grunnene til at vi har faste kunder over hele landet som også anbefaler oss til sine venner. Selv om alle kan mye kan ingen alt. Noen har derfor spesialisert seg litt mer på enkelte områder.

Ta gjerne kontakt direkte med en av oss på e-post eller kontakt butikken på post@stavangerfoto.no eller telefon 51 52 10 20.

Åpningstider påsken 2018:

28.03.2018 Onsdag / 09:00 - 13:00
29.03.2018 Torsdag / Stengt
30.03.2018 Fredag / Stengt
31.03.2018 Lørdag / Stengt
01.03.2018 Søndag / Stengt

02.03.2018 Mandag / Stengt

 

 

Arnt Ove

Daglig leder

arntove@stavangerfoto.no

 

Jonas

Web- og kursansvarlig

jonas@stavangerfoto.no

 

 

Steffen

Labsjef/Web

steffen@stavangerfoto.no

 

Bjørn

Leica- og bruktansvarlig

bjorn@stavangerfoto.no

 

 

Andreas

Studio/Macro

andreas@stavangerfoto.no

 

Morgan

Epson/Video

morgan@stavangerfoto.no

 

 

Ole Magnus

Montering/Service

ole@stavangerfoto.no

 

Kai Morten

Video

kai@stavangerfoto.no

 

 

David

Butikkmedarbeider