SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

SLR Magic APO-Hyperprime 50mm T2.1 BRUKT BRUKT Se beskrivelse PL-mount, EF-mount SLR Magic APO-Hyperprime 50mm T2.1 BRUKT BRUKT Se beskrivelse PL-mount, EF-mount

SLR Magic APO-Hyperprime 50mm T2.1 BRUKT

BRUKT Se beskrivelse PL-mount, EF-mount

Varenr: 140588
10 000,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
Denne varen er brukt. Vi gir 3 måneder garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt. På våre bruktsider finner du full oversikt over hva vi har inne til enhver tid. 
 
Tilstand: Meget god. Cine-objektiv for Fullformat. Objektivet har PL-mount, men det følger med EF-adapter.
Original emballasje: Ja
Tilbehør: Frontdeksel, Bakdeksel, EF-mount adapter
Filterdiameter: 62mm
 
Merk at produktet som selges er brukt, og selges som det er. Bruksmerker og støv som følge av normal bruk må påberegnes. Tilbehør som følger med, og stand på produktet, vil variere. Som et minimum medfølger tilbehør som er kritisk for normal bruk av produktet. Selv om produktet oppgis å selges med eske/original innpakning, bør en regne med at original innpakning som beskyttelsesdeksler, plastikkposer o.l. ikke er komplett. Med mindre annet er oppgitt, er utstyret testet, og funnet i fungerende stand. Vi gir tre måneders garanti på alt utstyr vi selger brukt.
Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand Brukt