SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM Vidvinkelobjektiv med høy presisjon

Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM

Vidvinkelobjektiv med høy presisjon

Varenr: 111736
17 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Vidvinkelobjektiv med høy presisjon og ytelse: EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM gir profesjonelle fotografer og ivrige entusiaster som tar mange vidvinkelbilder, for eksempel av landskap og arkitektur, større fleksibilitet, og er dessuten svært egnet for fotografer som ofte jobber i trange omgivelser. Objektivet byr på vidtrekkende fleksibilitet med førsteklasses optisk konstruksjon og fast blenderåpning på f/4 som gir skarpe bilder selv i de mest krevende opptakssituasjonene.
 
Nye EF 16-35mm f/4L IS USM er Canons første ultravidvinkelobjektiv i L-serien som er utstyrt med Canons anerkjente teknologi for bildestabilisering. Det gir deg fordelen av fire trinn lenger lukkertid sammenlignet med objektiver uten bildestabilisering og gjør det enklere å ta bilder med presise detaljer. Det nyutviklede bildestabiliseringssystemet byr også på en rekke forbedringer, blant annet mer presise gyrosensorer som gir større nøyaktighet ved vanlig fotografering eller panorering.
 
Førsteklasses optisk teknologi og design
Du oppnår raskt fokus med den kraftige, raske og stille ytelsen til Canons banebrytende ultrasoniske motor (USM) av ringtypen, som er perfekt til fotografering med innstillingen AI Servo AF. Du kan også ta full kontroll over bildekomposisjonen ved å bruke fokusringen på objektivet ved både manuell fokus og autofokus, noe som gir deg frihet til å finjustere fokus ved behov.
 
 
Objektivet har en optisk konstruksjon som er designet for å levere høyest mulig bildekvalitet, med blant annet to UD-elementer (ultralav dispersjon) som minimerer kromatisk avvik og eliminerer uskarpe farger i kantene. Super Spectra-belegg reduserer skygger og gjenskinn, mens fluorbelegg på fremste og bakerste linseelement hindrer at støv og vann fester seg på elementene. Takket være objektivets sirkulære blenderåpning med ni lameller får du også flott bakgrunnsuskarphet (bokeh).
 
Objektivets utside er optimalisert for brukervennlighet og profesjonell ytelse. Objektivdesignen har en kompakt utforming med lav vekt som gir behagelig håndtering, samt intuitiv tilgang til zoom- og fokuskontrollene. Belegg med skinnstruktur gir objektivet en profesjonell utførelse.
 
Nøkkelfunksjoner EF 16-35mm f/4L IS USM:
  • L-serie konstruksjon og -optikk
  • Fast blender på f/4
  • 4-trinns optisk bildestabilisator
  • Rask, stille AF
  • Suveren bildekvalitet
  • Sirkulær blenderåpning med ni lameller
  • Full manuell fokusering
  • Nærgrense på 0,28 m
  • Ikke-roterende frontelement
  • Vann- og støvbestandig
Tilbehør
Alternativer