SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM Graphite - Normalzoom for EOS-M

Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Graphite - Normalzoom for EOS-M

Varenr: 119402
3 099,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Canon EF-M 15-45mm 1:3.5-6.3 IS STM Graphite

Kompakt, lett, vidvinkel zoomobjektiv for EOS M kamera. Passer godt til både foto og video, og du kan fange opp alt fra dramatiske landskap og vakre portretter til fartsfylt handling med dette lille, allsidige zoomobjektivet.

Objektivet er enkelt å ta meg seg uansett hvor du skal og det har tre asfæriske linseelementer som sikrer høy bildekvalitet til tross for det veldig kompakte designet. Dette lille objektivet veier bare 130 g og er 44,5 mm langt, med et elegant design i aluminium som matcher EOS M. STM-trinnmotorteknologi gir nesten lydløs, kontinuerlig fokusering i filmmodus, slik at filmene dine blir stille og jevne.

Kameraristing er ikke et problem. Ta sylskarpe bilder selv når du fotograferer med full zoom eller håndholdt i dårlig lys takket være Canons 3,5-trinns optiske bildestabilisatorteknologi. Det er enkelt å fange øyeblikket med vakre stillbilder takket være et raskt og nøyaktig autofokuseringssystem. Ta kontroll med fulltids manuell fokusoverstyring, slik at du kan justere fokusen når du vil.
Tilbehør
Alternativer