100625

Canson Baryta Photographique II matt 44"

15.25m. 310 gsm

Varenr: 134106
4 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Canson Infinity Baryta Photographique II er et matt fine art fotopapir av høy kvalitet som tilbyr fotografer og grafikere en unik estetikk og følelse. Det har en glatt, helt matt overflate. Den matte overflaten gjør at detaljene i bildet fremheves, samtidig som det ikke reflekterer lys fra noen synsvinkel. Kombinert med en tykkelse på 310gsm gir dette papiret bildene et eksklusivt helhetsinntrykk.

Papiret har en ekstremt høy D-Max (Svartnivå), noe som gir papiret eksepsjonell kontrast og dybde. Dette papiret er dermed godt egnet for sort/hvitt, såvel som fargebilder. Sortnivået gir kontrastfulle sort/hvitt-bilder, mens fargebildene får mer intense og livlige farger.

Baryta Photographique II Matt er laget på en tradisjonell fotografisk alfa-cellulose base, noe som gir den autentiske følelsen av mørkeromspapir. Papiret har det samme laget med bariumsulfat (baryta), som Baryta Photographique II, og drar fordel av den nye og forbedrede håndteringen som ble introdusert med andre generasjon av dette papiret.

Baryta Photographique II Matt kan skrives ut på de fleste fotoskrivere, men siden dette papiret er et matt papir gir det best resultat sammen med skrivere som kan skrive ut med matt svart blekk.

Alternativer
Baryta Photographique II har et ekte 100% bariumsulfatlag (baryta) som gir eksepsjonell kontrast og detaljer samt et bredt fargespekter. Produktet har en ekstremt høy D-Max (svart punkt) for å produsere svart-hvitt-bilder med dybde og klarhet og fargebilder med livlighet og intensitet. Den nye generasjonen har et mer strukturert overflateaspekt som minner om tradisjonelle fiberbaserte mørkeromspapirer og en fin satengfinish.
4 410,-
Traditional Photo Paper Dette mediet har en fiberfotopapirbasis på 300 g/m², en tykkelse på 13 Mil og er syre- og ligninfritt, mikroporøst, glatt, og har en satinert overflate (F-type) med minimale glansforskjeller. I tillegg har det en ekstremt høy D-Max, stort fargeområde og tørker øyeblikkelig. Epson Traditional Photo Paper representerer et gjennombrudd innen papirproduksjonen. Det er spesielt fremstilt for...
3 499,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.