SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Celestron Trailseeker Scope 22-67x100 Råbra og lyssterkt spottingscope

Celestron Trailseeker Scope 22-67x100

Råbra og lyssterkt spottingscope

Varenr: 140783
6 990,-
-+
Bestilles ved ordre
20+ stk på lager hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Spottingscope-serien TrailSeeker gir en fantastisk synsopplevelse med sitt robuste og slitesterke ytre, som også er helt vanntett og nitrogenfylt. Det optiske systemet er XLT-antirefleksbehandlet, noe som gir spottingscopet et skarpt bilde med en enestående kontrast. Dobbelt fokuseringshjul gir deg mulighet for raskt å finne fokus og deretter finjustere for beste bilde.

80mm og 100mm spottingscopene er perfekte allround-kikkerter, som både klarer daggry og skumring. 65mm har god lysgjennomgang, samtidig som den er bærbar. Perfekt til de som ønsker en god yteevne med lav vekt og et kompakt format.

Spesielle egenskaper
TrailSeeker har mange funksjoner som normalt kun finnes i mye dyrere spottingscoper, f.eks. en solblender som kan skytes frem, roterende stativgjenge og utskiftbart okular. TrailSeeker er den perfekte følgesvenn for outdoor-mennesket.

Natur og eventyr
TrailSeeker er altid klar, uansett om du er interesseret i fugletitting, turer, camping, eller bare vil observere landskapet rundt deg!

Egenskaper

  • Celestrons egen BaK-4 prisme og XLT-flerlags-coated optikk øker lysgjennomgangen og leverer et skarpt bilde med stor konstrast.
  • Med det doble fokuseringshjulet justerer man raskt skarpheten, hvor man senere kan foreta finjusteringer.
  • Roterende stativgjenge. Dette gjenge kan roteres 360°, så øyestykket kan settes i best mulige synsvinkel.
  • Kom tett på begivenhetenes sentrum med et zoomokular.
  • Vanntett og duggsikker - fylt med nitrogen.
Tilbehør
Alternativer