SE KAMPANJER [FRI FRAKT OVER 1000*]

104832 104832 104832 104832 104832 104832 104832 104832 104832 104832

GoPro HERO10 Black

Actionvideoer av profesjonell kvalitet

Varenr: 135506
5 790,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

GoPro HERO 10 Black

 

Maksimal hastighet og ultimat enkelhet kommer sammen i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne, HERO10 Black. Er du klar for dobbelt så høy ytelse? Den revolusjonerende nye GP2-chipen tar opp 5.3K-video med dobbel bildefrekvens1, bilder i 23 MP, har forbedret ytelse i svakt lys og imponerende HyperSmooth 4.0-videostabilisering i alle moduser. For å gjøre det enklere for deg er HERO10 skytilkoblet – så snart du lader det, overføres bildene dine automatisk til skyen. 2 Med GoPro-abonnementet og quik-appen får du et komplett økosystem for GoPro med kraftige, brukervennlige redigeringsverktøy og en plass der du kan samle de beste bildene dine på ett sted. Og selv når været og forholdene blir tøffe, kan du ta HERO10 Black hvor som helst takket være den robuste og vanntette konstruksjonen.

 

 

 

Nøkkelspesifikasjoner

 

·         Video: 5.3K60, 4K120, 2.7K240 og mer /videoloop/8x slowmotion/15.8 MP stillbilder

·         Foto: 23 MP/2x zoom/single photo/night photo/LiveBurst/25 b/s series/RAW

·         Intervallfoto: TimeWarp video/intervallvideo/opptak med intervaller/nattvideo med intervaller/nattfotografering

·         Avtakbart oppladbart batteri på 1720 mAh

 

Kompatible moduser og funksjoner

 

 

·         Kompatibel med GoPro-moduler

·         Innebygde fester

·         HyperSmooth 4.0 med horisontutjevning i kameraet

·         Timewarp 3.0

·         SuperPhoto og HDR

·         Nattvideo med intervaller

·         Digitale linser

·         Strømming på 1,080p

·         Webkamera-modus

·         Avanserte funksjoner: HindSight, LiveBurst, planlagt opptak, opptakslengde

·         Robust og vanntett ned til 10 m

·         Talekontroll med 14 kommandoer på 11 språk og 6 språkvarianter

·         3 mikrofoner med avansert vindstøyreduksjon

·         Stereolyd + RAW-lyd

·         RAW-bilder

·         Forhåndsinnstillinger + egendefinerte forhåndsinnstillinger

·         Hurtigtaster for skjerm

·         Stor 2,27-tommers berøringsskjerm bak med berøringszoom

·         1,4-tommers frontskjerm for forhåndsvisning eller status

·         Stående papirretning

·         Tidtaker

·         HiLight-kode

·         8x sakte film

·         Protune for foto-, video- og områdebildemodus

·         Bithastighet på 100 Mbps

·         H.265 (HEVC) + H.264 (AVC) MP4 videoformat

·         Dataoverlegg

·         Anerkjennelse av ansikter, smil, blunker og motiver

·         Wi-Fi- og Bluetooth-teknologi

·         GoPro-appen

·         Automatisk overføring til skyen med GoPro-abonnement

·         Klar for hurtiglading

·         Kompatibel med GoPro-fester og tilbehør

 

Funksjoner

 

Revolusjonerende prosessor

Raskere. Jevnere. Bedre. Den kraftige nye GP2-motoren er banebrytende – rask ytelse, responsive berøringskontroller og dobbel bildefrekvens gir utrolig stabile opptak. GP2-systembrikken er designet spesielt for GoPro, og er vårt raskeste system noensinne.

 

Bilder + videoer med høy oppløsning, høy bildefrekvens

 

 

De skarpeste GoPro-bildene noensinne. HERO10 er oppgradert til utrolige 23 MP-bilder og en videooppløsning på 5,3K med 60 bps, og tilbyr dobbel bildefrekvens for utrolig stabile bevegelser. I tillegg er det 8x sakte film på 2.7K, og du kan pause videoer og ta stillbilder av 15.8MP fra 5.3K-video.

 

Utrolig bildekvalitet

 

Ta opp med detaljer, realistiske teksturer og enestående kontrast, selv i svakt lys. Bildene er fantastiske takket være en ny vannavstøtende, hydrofob linsebeskytter som avviser vann samtidig som linserefleksjoner og andre gjenstander elimineres.
 

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth har aldri vært jevnere, og det er lett å alltid stille inn den beste stabiliseringen. I tillegg får du enda bedre ytelse i svakt lys og horisontutjevning med en høyere hellingsgrense, slik at bildene dine ser helt rette ut når som helst.

 

Rask og pålitelig tilkobling

 

Superenkelt, superraskt. Det er enkelt å overføre bilder og videoer fra din skytilkoblede GoPro til telefonen. Du kan velge mellom enkel trådløs overføring via Quik-appen eller en lynrask kablet tilkobling via USB. 3 I tillegg har du ubegrenset skylagring med jevn automatisk overføring. Bare koble til kameraet når du er koblet til Wi-Fi-nettverket hjemme, så gjør kameraet resten. 4

 

Ny frontskjerm + ytelsesforbedringer

Det er enklere enn noen gang å komponere opptakene når du blogger video eller tar selfies med den høykvalitets LCD-skjermen foran med jevnere bildefrekvens og skarpe detaljer. Berøringskontrollene er også raske, slik at lukkeren er mer følsom. Streaming med HERO10 Black ser bedre ut enn noen gang, og webkamerafunksjonene er enkle og smidige.
 

Robust og vanntett ned til 10 m

HERO10 Black er helt vanntett og mer holdbar enn noensinne, og allsidig nok til ethvert eventyr. Takket være kameraets robuste design tåler det tøffe tak og lange økter, enten du pløyer gjennom gjørme, snø eller vann (ned til 10 m). Det slitesterke og ripebestandige linsedekselet gir enda mer beskyttelse og kan enkelt byttes ut om nødvendig.
 

Batteri med lang batterilevetid

Det oppladbare litiumionbatteriet med høy kapasitet på 1720 mAh gir mye strøm, slik at du kan bruke mer tid på å filme og mindre tid på å bytte batteri.
 

Maksimal linsemodul

Sett på Max-objektivmodulen for det bredeste synsfeltet noensinne på et HERO-kamera – hele 155 grader – og få uslåelig Max HyperSmooth-stabilisering.

 

Webkamera + strømming

Bruk GoPro som det kuleste webkameraet som er tilgjengelig. Du kan dra nytte av disse allsidige funksjonene selv når du strømmer.

 

Avanserte funksjoner

 

Ta bildet på enkleste måte med avanserte funksjoner som LiveBurst og ta opp 1,5 sekunder før og etter opptak. Og selv om du trykker på lukkeren for sent, registrerer HindSight opptil 30 sekunder med opptak før du begynner å spille inn - slik at du aldri går glipp av et øyeblikk. I tillegg er det moduser for planlegging og opptakslengde, slik at du ikke trenger å tenke på å sette opp kameraet hver gang. 

 

Innebygde fester

Det tar bare noen få sekunder å bytte brakett takket være det innebygde sammenleggbare festet. Alt det fantastiske tilbehøret til HERO9 Black er kompatibelt med HERO10 Black.

 

Forhåndsinnstillinger

Gjør det superenkelt - bare velg en forhåndsinnstilling for en bestemt situasjon. HERO10 Black leveres helt klar med standard-, aktivitets- og kinomodus. Du kan også opprette egendefinerte forhåndsinnstillinger for rask tilgang til favorittinnstillingene dine.
 

GPS-informasjonsklistremerker

Aktiver denne funksjonen og få animerte overlegg i sanntid som viser hastighet, høyde, posisjon og G-krefter. Det er en visuell måte å vise frem statistikk og gi videoene dine en profesjonell karakter.

 

Fotnoter

1 Sammenlignet med HERO9 Black med GP1
2 På Wi-Fi-nettverket hjemme. GoPro-abonnement kreves.

3 Krever USB-C til C eller USB-C til A+ Apple Lightning til USB-kameraadapter, avhengig av enhet.

4 Krever GoPro-abonnement. GoPro-abonnement er tilgjengelig i utvalgte områder. Du kan avbryte tjenesten når som helst. Hvis du vil ha mer informasjon om tilgjengelighet, kan du se gopro.com.

Tilbehør
Denne allsidige saken kan brukes på tre forskjellige måter: som håndtak for kamera, forlengelsesarm eller tripod. Forlengelsesarmen er perfekt for POV eller følge-cam opptak, og gjør det enkelt å ta selfies uten at festet vises i bildet. Når håndtaket er koblet fra armen fungerer det også som et kameragrep. Inne i håndtaket er det lagret et lett ministativ som kan tas ut og brukes alene eller kombinert med håndtaket. Kan utvides til 49.53cm, sammenslått er den 20.32cm. ...
849,-
3
Bruk dette oppladbare litium-ion-batteriet på 1720 mAh som reserve- eller erstatningsbatteri for GoPro. 1720 mAh oppladbart litium-ion batteri Brukes som reserve- eller erstatningsbatteri for GoPro Innhold 1x oppladbart batteri for HERO9 og HERO10 Kompatibilitet • HERO9 Black og HERO10 Black Advarsel: Ikke bruk batteriet hvis det er skadet. Følg alle advarsler og instruksjoner i kameraets brukerhåndbok.
249,-
4
41%
Skjerm til GoPro HERO8, HERO9 og HERO10 Black Frame the shot with Display Mod, the flip-up screen that lets you see yourself in action. Compact and perfect for vloggers, it connects to your HERO8 Black or HERO9 Black or HERO10 Black via Media Mod* 2-inch flip-up screen makes vlogging easy Built-in rechargeable battery and micro-HDMI connector Folding design for easy storage and transport Compact and sturdy with a low-profile appearance ...
590,-
999,-
2
Lad enkelt to GoPro-batterier samtidig med denne doble batteriladeren med et ekstra litium-ion-batteri på 1720 mAh for GoPro. Kan brukes med de fleste USB-porter. For opptil 38 % raskere lading1 kan du bruke den med den valgfrie GoPro Supercharger (internasjonal toporters lader). Doble lysdioder viser ladenivået. Funksjoner Jevn lading av to GoPro-batterier samtidig Optimaliserer ladingen for raskt å lade batterietLad via USB-port for raskere lading, eller bruk den valgfrie GoPro...
599,-
2
Mediemodulen er designet for videoblogging og streaming, og har mange utvidelsesmuligheter. Det forvandler HERO9 eller HERO10 Black til en kraftig produksjonspakke. Den har en innebygd retningsmikrofon for forbedret taleopptak, en 3,5 mm mikrofoninngang, HDMI-utgang for avspilling på eksterne skjermer, pluss to tilbehørsfester for lys, LCD-skjermer eller ekstra mikrofoner. Denne modulen er robust og værbestandig, og selv vind er ingen match for det. En avtakbar skummikrofondeksel demper...
999,-
GoPro The Handler 3.0 er et stødig kameragrep for din GoPro, som også holder ditt kamera flytende i vann. The Handler gir mer stødig filming, samtidig som et hurtigfeste enkelt lar deg bytte kameraet mellom ulike monteringslønsinger. Om du skulle miste din GoPro i vannet, vil The Handler flyte med den oransje delen opp slik at det blir lettere å finne igjen kameraet. EGENSKAPER: - Holder ditt GoPro flytende slik at du trygt kan filme på og i vannet. - Et hurtigfeste lar deg enkelt...
299,-
3
MicroSDXC Extreme Adapter 160MB/s A2 C10 V30 Opptil 160 MB / s lesehastighet Opptil 90 MB / s skrivehastíghet ** 4K UHD og Full HD Video (1) Klasse 10, App Performance Class 2 (A2) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3) (4) SanDisk Memory Zone included (3) RescuePRO® Deluxe ett år Media Recovery Software (last ned tilbud) (5) SD-adapter inngår Livstidsgaranti (6) Laget for ekstreme forhold Kortet er temperaturbestandig, vanntett, støtsikker og...
349,-
9
MicroSDXC Extreme Adapter 160MB/s A1 C10 V30 Opptil 160 MB / s lesehastighet Opptil 90 MB / s skrivehastíghet ** 4K UHD og Full HD Video (1) Klasse 10, App Performance Class 2 (A2) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3) (4) SanDisk Memory Zone included (3) RescuePRO® Deluxe ett år Media Recovery Software (last ned tilbud) (5) SD-adapter inngår Livstidsgaranti (6) Laget for ekstreme forhold Kortet er temperaturbestandig, vanntett, støtsikker og...
699,-
7
MicroSDXC Extreme Adapter 160MB/s A2 C10 V30 Opptil 160 MB / s lesehastighet Opptil 90 MB / s skrivehastíghet ** 4K UHD og Full HD Video (1) Klasse 10, App Performance Class 2 (A2) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3) (4) SanDisk Memory Zone included (3) RescuePRO® Deluxe ett år Media Recovery Software (last ned tilbud) (5) SD-adapter inngår Livstidsgaranti (6) Laget for ekstreme forhold Kortet er temperaturbestandig, vanntett, støtsikker og...
199,-
15
Alternativer
Gå til den bærbare Action 2 Dual-Screen Combo fra DJI for å fange opptil 160 minutter av hverdagen, sport eller reiseeventyrene dine. Mens selve Action 2 er vanntett til 10m, må berøringsskjermmodulen bruke et separat tilgjengelig deksel for vanntett drift. Fest den fremre 1,76" OLED-berøringsskjerm-modulen og gjør deg selv til sentrum for oppmerksomheten. Designet med vloggere i tankene, den fremadvendte...
5 889,-
10
Velg Action 2 Power Combo fra DJI for å fange opptil 180 minutter av hverdagen, sport eller reiseeventyrene dine. Mens selve Action 2 er vanntett til 10m, må Power Module bruke et separat tilgjengelig etui for vanntett drift. Denne kombinasjonen parer 4K Action 2-kameraet med en strømmodul, en magnetisk snor for håndfri betjening og et magnetisk 3-pinners feste. Den magnetiske, snap-on strømmodulen forlenger kjøretiden med opptil 180...
4 190,-
4
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.