SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

Hollyland C1 Pro Trådløst Intercomsystem 8 Noice Cancelling Headset + Hubstation

Hollyland C1 Pro Trådløst Intercomsystem

8 Noice Cancelling Headset + Hubstation

Varenr: 140224
59 490,-
Pakkeløsning
Pakke med 2 Headset
Pakke med 2 Headset
Pakke med 3 Headset
Pakke med 3 Headset
Pakke med 4 Headset
Pakke med 4 Headset
Pakke med 6 Headset
Pakke med 6 Headset
Pakke med 8 Headset
Pakke med 8 Headset
Pakke med 8 Headset + Hubstation
Pakke med 8 Headset + Hubstation
-+
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Håndfri, trådløs betjening maksimerer et teams produktivitet, noe Hollyland er kjent for. Men effektiv og rask kommunikasjon for store produksjonsteam i støyende omgivelser kan noen ganger være en stor utfordring.

 

Den nye Solidcom C1 Pro er Hollylands første trådløse hodesett med fullt duplekst intercom-system som kommer med Environmental Noise Cancellation (ENC) med to mikrofoner og Push-To-Talk-teknologi. Hodesettet er ideelt for produksjonsteam som arbeider på f.eks. musikkfestivaler, sportsarrangementer, videoproduksjoner eller i andre støyende miljøer der tydelig kommunikasjon er avgjørende for resultatet.

 

Designet med DECT 6.0-teknologi, tilbyr den nye Solidcom C1 Pro full støtte for sikker kommunikasjon med sin krypteringsteknologi som hindrer at personer utenfor systemet kan overhøre hva som blir sagt. Solidcom C1 Pro opererer i 1,9 GHz-båndet designet med to antenner for hvert hodesett, noe som muliggjør uovertruffen interferensfri kommunikasjonsstabilitet og klarhet med doblet brukerkapasitet på kommunikasjonskanalen.

 

Hodesettene leveres med et bredbåndet lydområde på 150Hz til 7kHz, og en pålitelig LOS-kommunikasjonsrekkevidde på opptil 350m. Hvert hodesett har to mikrofoner, en ensrettet hovedmikrofon som fanger opp talerens stemmeområde og en omnidireksjonell sekundærmikrofon som samtidig tar opp bakgrunnsstøynivå i 360°. Den avanserte ENC-algoritmen kan eliminere bakgrunnsstøy med opptil 20 dB.

 

Den nye Pro-versjonen er fullt kompatibel med den tidligere Solidcom C1, noe som betyr at brukerne kan legge til Pro-hodesettene til det eksisterende C1-systemet for å forbedre on-site intercom-opplevelsen.

 

Med den valgfrie Solidcom C1 Pro Hub kan du utvide systemet til opptil 9 personer og fortsatt ha samme dekning. Den batteridrevne huben tilbyr også tilleggsfunksjoner, for eksempel kaskadekobling av opptil tre systemer, A/B-gruppering og en dempetast, skyanrop (UAC) og kunngjøringsfunksjon for øyeblikkelig kommunikasjon med alle hodesettene.

 

 

Viktige spesifikasjoner:

  • ENC med to mikrofoner
  • Talk/Mute-knapp med PTT-funksjonalitet
  • 350m stabil LOS-rekkevidde
  • DECT 6.0 & 1.9 GHz-bånd
  • Klar til bruk umiddelbart
  • Lettvektskonstruksjon (ca. 170g med batteri)
  • Langvarig batteri levetid og flere strømforsyningsalternativer
  • Kaskadeforbindelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.