SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case Den ultimate filterpakken

Kase K9 Wolverine Master Kit Soft Case

Den ultimate filterpakken

Varenr: 127637
6 299,-Kampanjepris
8 999,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kase K9 Wolverine Master Kit er satt sammen slik at du får en komplett startpakke med filterholder og de mest populære filtrene til en gunstig pris. Dette er en perfekt startsett for avansert landskapsfotografering. Du får med polariseringsfilter, 2 ND-filter og 3 graderte ND-filter. Dermed har du det meste som er nødvendig for å tilpasse eksponeringen, uansett lysforhold.

Med et 10 stops og et 6 stops ND-filter kan du viske ut bevegelsen i vann og skyer. De graderte filtrene på 3 og 4 stop med soft gradering er perfekte for å trekke ned eksponeringen i en lyd himmel og filteret med 3 stops reverse grad er ypperlig til solnedganger og kraftige horisonter. Polariseringsfilteret hjelper til med å ta bort reflekser i for eksempel vann og dis slik at du får kraftigere farger. Tilsammen er dette en kraftig pakke som har nesten alt du trenger til å heve landskapsbildene dine opp til det høyeste nivået.

Pakken inneholder:

 • Kase K9 Slim Filterholder
 • Kase Magnetic CPL polariseringsfilter
 • Adapterringer 77mm og 82mm
 • Stepringer 67-77mm og 72-77mm
 • Kase Wolverine 0.9 Soft Grad ND-filter
 • Kase Wolverine 1.2 Soft Grad ND-filter
 • Kase Wolverine 0.9 Reverse Grad ND-filter
 • Kase Wolverine 6 stop ND-filter
 • Kase Wolverine 10 stop ND-filter
 • Filterveske i myk canvas med plass til filterholder, polariseringsfilter og 5 firkantfilter

Kase K9 Slim filterholder

Kase K9 Slim Filterholder er en profesjonell filterholder for Kase K100-systemet. Filterholderen har en kompakt og lett slim-konstruksjon med plass til opptil 3 stk 100mm filter samt et polariseringsfilter.

Polariseringsfilteret er plassert innerst på holderen, bak firkantfiltrene. Ved hjelp av et hjul på siden kan det roteres uavhengig av firkantfiltrene, selv etter at det er satt i filter foran. Det unike er at polariseringsfilteret er festet med magnet! Det gjør det svært enkelt å ta inn og ut, alt etter behov. Du slipper å skru og styre på. Det er også mulig å sette andre magnetiske filter utenpå polariseringsfilteret. Kase sin Magnetic-serie består, i tillegg til polariseringsfilter, av ND filter i 90mm størrelse som kan festes utenpå polariseringsfilteret. En veldig rask og smidig løsning som er svært praktisk i felt.

Kase K9 Slim filterholder leveres komplett med ett 90mm Kase Magnetic CPL polariseringsfilter, samt fire ringer i 67mm, 72mm, 77mm og 82mm for å feste holderen på objektivet.

Kase K9 Slim filteholder passe også filter i 100mm serien fra Nisi og Lee.

Forbedringer fra K8-filterholder:

 • K9 er lettere med en vekt på kun 48g
 • 2 groper er lagt til slik at det er enklere å ta ut magnetiske filter
 • Forbedret design gjør det lettere å ta ut firkantfilter av holderen.
 • Økt størrelse på CPL-filter fra 86-90mm gir mindre vignettering, noe som gjør at K9 kan brukes sammen med Nikon 14-30mm

Kase K100 Wolverine filter
Kase K100-serien er en serie med filtre i 100mm størrelse. Filtrene er 2mm tykke og passer dermed sammen med filterholdere i tilsvarende systemer som Lee og Nisi i tilllegg til Kase sin egen holder.

ND-filter, eller gråfilter, er filtre som reduserer lysgjennomgangen og dermed hjelper til med å korrigere eksponeringen. Graderte ND-filter er filter hvor øverste del av filteret blokkerer lys, mens nederste del ikke gjør det. Disse filtrene korrigerer dermed eksponering kun i deler av bildet. Denne typen filter er dermed perfekt for å korrigere for eksempel en lys himmel. Graderte ND-filter finnes i fotosekken til en hver naturfotograf, men kan brukes også av mange portrettfotografer. Det finnes ulik grad av gradering i disse filtrene. Noen har en hard gradering, altså en brå overgang. Dette er praktisk til horisonter og lignende hvor det er et tydelig skille i eksponering. Dersom du for eksempel har fjell eller lignende i horisonten har du kanskje ikke en tydelig skillelinje, og da kan et gradert filter med medium eller soft, altså en veldig myk overgang, være bedre egnet for å viske ut skillet i eksponeringen.

Graderte ND-filter, eller graderte gråfilter, er filter hvor øverste del av filteret blokkerer lys, mens nederste del ikke gjør det. Disse filtrene korrigerer dermed eksponering kun i deler av bildet. Denne typen filter er dermed perfekt for å korrigere for eksempel en lys himmel. Graderte ND-filter finnes i fotosekken til en hver naturfotograf, men kan brukes også av mange portrettfotografer. Det finnes ulik grad av gradering i disse filtrene. Noen har en hard gradering, altså en brå overgang. Dette er praktisk til horisonter og lignende hvor det er et tydelig skille i eksponering. Dersom du for eksempel har fjell eller lignende i horisonten har du kanskje ikke en tydelig skillelinje, og da kan et gradert filter med medium eller soft, altså en veldig myk overgang, være bedre egnet for å viske ut skillet i eksponeringen.

Reverse ND-filter, eller reverserte gråfilter, minner veldig om et vanlig gradert gråfilter. Forskjellen er at på et vanlig gradert ND-filter er starter graderingen circa på midten, og øker til den er kraftigst i toppen. På et Reverse ND-filter derimot starter graderingen circa på midten før den blir kraftigst midt på og avtar igjen mot toppen. Det gir kraftigst reduksjon av eksponeringen midt på, og mer lys slippes gjennom på toppen. Dette er et filter som blant annet er godt egnet til soloppgang og solnedgang.

Wolverine, glass som tåler det meste
Kase har satt en ny standard for hva profesjonelle filter skal tåle. De benytter nemlig en svært holdbar glasstype i sine filtre. Det såkalte Wolverine-glasset er produsert av B270-glass fra den tyske produsenten Schott, og herdet av Kase for å oppfylle ekstreme krav. Glasset er dobbelt så sterkt og holdbart som vanlige glassfilter og er herdet for å gi en overflate som ikke riper.

Wolverine-glasset har dobbeltsidig MultiCoating (IR- og nano-coating) som gir filteret gode optiske egenskaper. Det påvirker ikke skarpheten i bildene og det gir minimalt med fargestikk. I tillegg er filteret vannavvisende, oljebestandig, noe som gjør det svært enkelt å holde rent fra smuss og fingermerker.

Et eksempel på at Kase leverer gjennomtenkte og innovative løsninger er at kantene på Kase sine firkantfilter er dekket av en sort maskering som skjermer for strølys fra sidene. Dermed unngår man uønskede reflekser i filtrene.

Vår erfaring er at dette er solide glass som tåler å gå i bakken og takler røff behandling ute i felt!

 • Optiske filter som ikke påvirker skarphet eller gir fargestikk på bildene dine.
 • Produsert av høykvalitets B270-glass fra tyske Schott.
 • Herdet av Kase for å oppfylle ekstreme krav og er dobbelt så kraftige og holdbare som vanlige glassfilter.
 • Overflaten riper ikke
 • Dobbeltsidig super multicoating som er vannavstøtende og oljebestandig.
 • Avansert antirefleksbehandling med IR-coating og Nano-coating
 • Blokkerer IR-frekvenser som gir skarpere bilder
 • Nano-coating gjør filtrene enkle å holde rene
 • Størrelse: 100x100x2mm

 

Tilbehør
Alternativer