Kase G-MCUV Protector 49mm Beskyttelsesfilter som tåler det meste

Kase G-MCUV Protector 49mm

Beskyttelsesfilter som tåler det meste

Varenr: 129680
499,-
-+
11 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kase G-MCUV Protector

Kase G-MCUV er et eksklusivt og solid beskyttelsesfilter med UV-filtrereing, produsert i svært solid Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å beskytte objektivene dine. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav.

Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler mer vanlige filterglass. Filteret er det behandlet slik at overflaten ikke riper, og i tillegg er filteret vannavvisende og oljebestandig, noe som gjør det svært enkelt å holde rent fra smuss og fingermerker. I likhet med filtrene i Wolverine-serien er G-MCUV serien testet for å tåle fall og støt. Selve filterrammen er i lett aluminium og er kun 3,8mm bred for å unngå vignettering.

G-MCUV-filteret er multicoatet for å minske reflekser oghar en lysgjennomgnag på hele 99,5%. LR41 UV-blokkeringen blokkerer UV-strålnig under 410nm. UV-blokkeringen tar bort fargestikk, dis og uskarpheter som kan oppstå av UV-stråling.

Spesifikasjoner:

  • Tåler fall og støt
  • Vannavvisende og oljebestandig
  • Multicoatet
  • Lysgjennomgang på 99,5%
  • LR41 UV-blokkering blokkerer stråling under 410nm
  • Ramme i slim-konstruksjon, kun 3,8mm tykk
Tilbehør
Alternativer