SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kase Magnetic Wolverine 72mm 6 stop ND 10 stop ND for Kase 72mm Magnetic system

Kase Magnetic Wolverine 72mm 6 stop ND

10 stop ND for Kase 72mm Magnetic system

Varenr: 133249
769,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
-+
4 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kase Magnetic 6 stop ND-filter

Kase Magnetic er en serie med runde magnetiske filter. Filtrene har ikke filtergjenger. De kan brukes sammen med Kase Magnetic Adapterring. Du kan fint bruke flere filter utenpå hverandre slik at du kan kombinere CPL-filter med ND-filter i Magnetic-serien.

Filteret leveres med en Magnetic Adapterring, men ved hjelp av en step-ring kan du fint bruke filteret på alle ulike objektiver med mindre filterdiameter.

ND-filter

ND-filter, eller gråfilter, er filtre som reduserer lysgjennomgangen, og dermed hjelper til med å korrigere eksponeringen. De kommer i ulike styrker, men 3-15 stop reduksjon er de vanligste. Som regel brukes gråfilter hvis du ønsker å benytte lang lukkertid eller stor blenderåpning, men situasjonen du fotograferer i er for lys. ND-filter benyttes derfor ofte i landskapsfotografering, men kan også fint brukes til portrettfoto utendørs.

Solid glass

Magnetic-filtrene er konstruert av herdet B270-glass fra tyske Schott. De er i tillegg behandlet med IR- og nano-coating som gir filteret gode optiske egenskaper. Samtidig er det vannavvisende og oljebestandig, noe som gjør det svært enkelt å holde rent fra smuss og fingermerker. I tillegg er overflaten behandlet slik at den ikke riper.

Tilbehør
Alternativer