SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kase Magnetic Wolverine 72mm CPL Polariseringsfilter for 72mm Magnetic

Kase Magnetic Wolverine 72mm CPL

Polariseringsfilter for 72mm Magnetic

Varenr: 133243
769,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
-+
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kase Magnetic CPL Polariseringsfilter

Kase Magnetic er en serie med runde magnetiske filter. Filtrene har 95mm diameter, men ikke filtergjenger. De kan brukes sammen med Kase Magnetic Adapterring for 95mm. Du kan fint bruke flere filter utenpå hverandre slik at du kan kombinere CPL-filter med ND-filter i Magnetic-serien.

95mm størrelsen gjør at filteret passer perfekt også til objektiver med mindre diameter. Filteret leveres med en 95mm Magnetic Adapterring, men ved hjelp av en step-ring kan du fint bruke filteret på alle ulike objektiver med mindre filterdiameter.

Polariseringsfilter CPL

Polariseringsfilter hjelper til med å redusere refleksjoner ved å filtrere ut lys. Det kan brukes til å redusere og ta bort refleksjoner i glass og vann, men er også mye brukt innen landskapsfotografering for å gi mer smell i bildene. Ved å ta vett polariserte refleksjoner i luft og dis får du renere, krafrigere farger. Polariseringsfilter gir en unik effekt som det, i mange tilfeller, er helt umulig å gjenskape digitalt i etterkant. Derfor er dette populære og nødvendige filter for mange.

Solid glass

Magnetic-filtrene er konstruert av herdet B270-glass fra tyske Schott. De er i tillegg behandlet med IR- og nano-coating som gir filteret gode optiske egenskaper. Samtidig er det vannavvisende og oljebestandig, noe som gjør det svært enkelt å holde rent fra smuss og fingermerker. I tillegg er overflaten behandlet slik at den ikke riper.

Tilbehør
Alternativer