Kase KW Revolution ND 16,5 stop 95mm ND 16,5 stop (ND100000) 95mm Kase KW Revolution ND 16,5 stop 95mm ND 16,5 stop (ND100000) 95mm

Kase KW Revolution ND 16,5 stop 95mm

ND 16,5 stop (ND100000) 95mm

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Kase KW Revolution ND-filteret (inkludert magnetisk adapterring) er et gråfilter som reduserer eksponeringen av hele bildeområdet. Filteret gir kontroll over tilgjengelige lukkerhastigheter eller blenderåpningsinnstillinger for både stillbilder og video. Bruk av lengre lukkerhastighet gjør det mulig å øke uskarphet for å formidle en følelse av bevegelse, eller å slå inn bildefrekvensen for et videokamera.

Mørkere filter gjør det også mulig å fotografere med større blenderåpninger, noe som bidrar til å isolere et motiv fra bakgrunnen og øke bokeh. Dette filteret er laget av optisk glass og har en kombinasjon av 16-lags multicoating for redusert gjenskinn, pluss motstandsbelegg som motstår slitasje, støv, olje og fingeravtrykk for enkel rengjøring. Den har en oransje filterring for enkel identifikasjon.

Den medfølgende magnetiske adapterringen lar filteret festes eller fjernes på bare sekunder og lar det stable opptil fire Kase Wolverine magnetiske filtre. Den magnetiske ringen aksepterer standard vanlige linsedeksler, slik at den kan sitte på objektivet.

Dette filteret er designet spesielt for fotograferingsapplikasjoner. Dette filteret er ikke egnet for direkte solenergivisning med det blotte øye, inkludert med optiske søkere.

Alternativer