SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller

Kodak Film Case 135 Small Rød/gul

Smart oppbevaring av filmruller

Varenr: 140535
499,-
FargeRød/gul
Kodak Film Case 135 Small Rød/gul Smart oppbevaring av filmruller
Kodak Film Case 120/135 Large Beige Smart oppbevaring av filmruller
Kodak Film Case 135 Small Sort Smart oppbevaring av filmruller
Kodak Film Case 120/135 Large Oliven Smart oppbevaring av filmruller
Størrelse
Vis varianter som liste
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Kodak Film Case er laget av stål med høy strekkfasthet som gir filmene dine sterk beskyttelse. Dekselet er lite og bærbar, noe som gjør den ideell for alle som foretrekker analog. Det beskytter filmrullene dine slik at de er tørre og rene, og organiserer fem ruller med 135 mm film på samme sted. Det er perfekt for en dag ute på opptak eller til og med en god, lang ferie.

Det indre dekselet er laget av slitesterk plast. Det hjelper med å skille mellom filmrullene og organisere dem pent. Det er også flyttbart, og kan plasseres uten begrensing. Fra stasjonært til tilbehør, til og med et par briller får plass i dekselet - noe som gjør det brukervennlig for hverdagen.

  • Passer til 5 stk 135 mm filmruller.
  • Laget av stål med høy strekkfasthet som gir filmene dine sterk beskyttelse.
  • Holder filmrullene dine organisert
Alternativer