SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kupo CT-40MK 40" Master C-Stand Kit Med Turtle Base, Sølv farge

Kupo CT-40MK 40" Master C-Stand Kit

Med Turtle Base, Sølv farge

Varenr: 136845
3 349,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
100+ stk på lager hos leverandør
Beskrivelse
Beskrivelse

Inkludert: CT-40M/B, KCP-200/B og KCP-241/B
Master Series C-Stand Kit
med Turtle Base (Quick Release C-stativ)
Inkluderer en gripearm og 2,5" gripehode
3 seksjoner
Diameter på seksjoner: 35 mm, 30 mm, 25 mm
Forkrommet stål for sølv
Pulverlakkert stål for sort

Century Stands, eller ganske enkelt kjent som "C" Stands, har vært en av de vanligste typene gripeutstyr brukt av filmindustrien i flere tiår på grunn av deres styrke og fleksibilitet. Brukt alene eller i kombinasjon med gripehode og gripearm, brukes C-stativet til montering av lysutstyr og en hel rekke lysformingsverktøy og tilbehør. Alle Century Stands har en unik base spesialdesignet med tre varierte benhøyder. Dette gjør det mulig for brukeren å plassere, eller "hekke" stativbasene slik at stigerørene er bare tommer fra hverandre for bruk i nærmontering av lys og annet gripeutstyr eller enkel oppbevaring.

Kupo Master C-Stand with Turtle Base har en unik innovasjon i verden av C-Stands som gjør det mulig for fotografen å åpne og kollapse bena på basen på under to sekunder! Master C-Stand er utstyrt med et patentert låsesystem med fjærring som fjerner all spenning fra bena slik at tyngdekraften gjør jobben for deg. Den avtakbare basen separeres også fra hovedstigerøret for enkel transport. En annen fordel med en skilpaddebase er at når du først har fjernet hovedstigeseksjonen, har du en junior 1-1/8'' (28 mm) mottaker for å akseptere enhver junior stud eller tilbehør.

  • Makshøyde: 295cm
  • Laveste høyde: 134cm
  • Fotavtrykk: 95cm
  • Egenvekt: 9,75kg
  • Maks belastning: 10kg