33%

Leica SL (typ 601)

24MP, 50 000 ISO, 11bps, 4K, Wifi

Varenr: 114057
43 995,-Kampanjepris
65 995,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager nett & butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Rask, raskere, Leica SL
Leica SL speilløst systemkamera setter nye standarder når det gjelder hastighet, bildekvalitet og allsidighet. Leica SL kamerasystem markerer begynnelsen på en ny æra innen profesjonell fotografering og imponerer med innovasjoner i kjent Leica-kvalitet. En 24 MP CMOS-sensor i fullformat garanterer eksepsjonell bildeytelse sammen med perfekt tilpassede komponenter som objektiver og elektronisk søker. Kameraets autofokus fungerer nesten i sanntid og er den raskeste i sin klasse. Uansett hvor raskt motivene beveger seg, er Leica SL alltid klar til å fange dem.


EyeRes-søker og berøringsskjerm for total kontroll
Den elektroniske søkeren er den første i sitt slag som benytter Leica EyeRes-teknologi og ble utviklet spesielt for Leica SL. Responstiden er kortere enn man klarer å oppfatte, og med en imponerende oppløsning på 4,4 millioner piksler og en forstørrelse på 0,8x, gir denne søkeren en helt ny visuell opplevelse. EyeRes-søkeren aktiveres ved å se gjennom den og har en oppdateringsfrekvens på 60 fps. Bildet er synlig i søkeren før utløseren trykkes, noe som gir optimal kontroll over det ferdige bildet i enhver situasjon.I tillegg har Leica SL også en 2,95 tommer stor berøringsskjerm med en visningsvinkel på opptil 170° som gir pålitelig visning av bilder og effektiv menynavigering.


24 MP CMOS fullformatsensor for eksepsjonell bildekvalitet

En 24 MP CMOS-sensor i 35mm fullformat garanterer et imponerende dynamisk område, utmerket kontrastgjengivelse, eksepsjonell skarphet og støyfrie bilder under nesten alle lysforhold. Lukkeren gir hastigheter fra 30 minutter til 1/8000 sek. Sensoren viser sitt fulle potensiale i kombinasjon med Leica SL-objektiver, spesielt ved fotografering i tilgjengelig lys, og leverer overlegen kvalitet opp til et maksimum på 50.000 ISO. Sensoren er i tillegg selvsagt optimalisert for Leica M-objektiver.


Maestro II-prosessor for maksimal ytelse

Leica SL har den beste ytelsen som er mulig med et profesjonelt kamera for tiden takket være Maestro II-prosessor. Maestro II-serien består av høyytelses prosessorer som garanterer at fotografen aldri går glipp av selv de raskest bevegelige motiver og at kameraet responderer umiddelbart på alle kommandoer. Sammen med 2 GB bufferminne, gjør prosessoren det mulig å fange eksponeringer ved hastigheter på opptil 11 bilder per sekund ved full 24 MP oppløsning og 4K video med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund. Bildene kan lagres samtidig til et SD-minnekort som både JPEG og DNG i tråd med den raske standarden UHS II.


Profesjonell video i kinooppløsning

Leica SL er mer enn et profesjonelt stillbildekamera med mulighet for videoopptak: det oppfyller de strengeste kravene til filmskapere som et fullverdig videokamera. CMOS fullformatsensoren sammen med Leica Maestro II-prosessoren, muliggjør produksjon av profesjonelle videoer i 4K-oppløsning med Leica SL. Videoer kan lagres i UHD med 30 bilder per sekund eller i Cine4K med 24 bilder per sekund. Ved Full HD kan Leica SL filme med opptil 120 bilder per sekund og gjør bruk av hele sensorområdet. Den intuitive håndteringen av kameraet gjør skillet mellom stills- og videoopptak enkelt. Så snart kameraet er i videomodus, vises kun relevant informasjon for videoopptak. Med SL audioadapter (valgfritt tilbehør) kan du koble til en ekstern mikrofon. Videoer kan sendes i 4:2:2 10-bits format i 4K-oppløsning via HDMI 1.4.


Aluminiumhus for robust fotografering

Leica SL er det ideelle verktøyet for bruk i de røffe forholdene som profesjonelle fotografer møter daglig. Fokuset under utviklingen av Leica SL var hele tiden robusthet og fleksibilitet. Kamerahuset er fremstilt av to deler solid aluminium. Spesialtilpassede forseglinger rundt kontroller og i objektivene for å beskytte sensitiv teknologi på innsiden, gir optimal beskyttelse mot støv, fukt og sprut. En integrert ultrasonisk sensor rengjør sensoren for støv og smuss. Glasset som dekker skjermen på baksiden er ekstremt ripebestandig og antirefleksbehandlet.Integrert WiFi-modul Med Leica SL App kan du stille inn lukkerhastighet og blenderåpning med telefonen eller nettbrettet. Dette gjør det enkelt å fotografere fra uvanlige vinkler og unngå kamerarystelser når du fotograferer med lange lukkertider. Gratis nedlasting av Leica SL App i Apple App Store eller Google Play Store.


Spesifikasjoner:

  • Sensor: 24 megapixler fullformat CMOS uten low-pass filter
  • ISO: 50-50 000
  • Lukkertid: 30 min - 1/8000
  • Hastighet: 11 bilder per sekund
  • Fatning: Leica T (med mulighet for adapter til Leica S, M og R)
  • Søker: 4,4MP, 0,8x forstørrelse, 60fps
  • Skjerm: 2,95" berøringsskjerm med 170° betraktningsvinkel
  • Værtettet
  • Video: 4K opptil 30 bilder per sekund, Full HD opptil 120 bilder per sekund. HDMI-output: 4K i 4:2:2 10-bit
  • Vekt: 847g
Tilbehør
Leica APO-Vario-Elmar-T 55-135mm f3.5-4.5 ASPH - eksepsjonell ytelse og allsidighet for fotografering over lange avstander. Dettee høytytende Leica T telezoomobjektivet tilsvarer 80-200mm i 35mm-format og er objektivet du aldri bør legge igjen hjemme. Det er ideelt for portretter, ulike typer arrangementer, reisefotografering, naturfotografering, og det blinger deg rett inn i handlingen på sportsbegivenheter. Tekniske spesifikasjoner Field angle (diagonal,...
17 300,-
Leica Apo-Vario-Elmarit 90-280mm f2.8-4. Zoomområdet på Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f2.8-4 dekker et bredt spekter av telebrennvidder fra 24mm til 280mm. Det nyutviklede dual internal focusing-konseptet gjør at Leica Apo-Vario-Elmarit har den raskeste autofokusen på markedet. Konstruksjonsdetaljer Av de 23 elementene i sju bevegelige grupper, er syv laget av glass med anomale delvis spredning for minimering av kromatisk avvik. Bevegelsen på de to...
60 995,-
Leica AA-SCL4 lydadapter. Audioadapteret har 3,5 mm jack-kontakt for hodetelefoner og ekstern mikrofon.
1 600,-
Original batterilader for Leica SL. Leica BC-SCL4 batterilader er kompatibelt med batteriet Leica BP-SCL4 som er utformet for å gi strøm til Leica SL (typ 601) speilløst systemkamera.
2 200,-
LEICA SL displaybeskyttelse. Denne folien gir effektiv beskyttelse mot riper og merker på berøringsskjermen og forhindrer reflekser.
220,-
Leica RC-SCL4 trådutløser til Leica SL. Vibrasjonsfri, kablet fjernutløser til Leica SL til for eksempel lange eksponeringer eller flere eksponeringer for HDR-bilder. Fjernutløseren har også en utløserlås, et nyttig hjelpemiddel når du fotograferer i bulb-modus (B), og eksponeringer på opptil 30 minutter er mulig.
990,-
Leica HDMI-kabel til Leica SL. Type A HDMI-kabel for tilkobling av Leica SL til eksternt utstyr med HDMI-porter.
1 100,-
Leica kamerahusdeksel til Leica SL.
350,-
Originalt Leica-batteri til Leica SL. Leica BP-SCL4 Lithium-Ion batteri er et oppladbart batteri for Leica SL (Typ 601) speilløst systemkamera. Batteriet har en 1860mAh-kapasitet med en spenning på 8.4V, og gir strøm til opptil 400 bilder når det er fulladet. BP-SCL4 Lithium-Ion batterier kan lades med Leica BC-SCL4 batterilader.
1 650,-
Leica M-adapter for Leica SL og TL Leica M-adapter-T er et eget adapter som sørger for at du kan montere Leica M-objektiver på Leica SL og TL. Kommunikasjonen mellom objektivet (6-bit koding) og kamerahuset gir korrekt eksponering ved f. eks. blenderprioritet eller ved helmanuelle innstillinger. Adapteret kan brukes med alle Leica M-objektiver, men objektivet må ha 6-bit koding for riktig eksponering på automoduser. (Se etter små hvite og sorte streker på objektivfatningen)
4 180,-
1
Leica SF 40 systemblits - fullt utstyrt, enkel å bruke. Leica SF40-blitsen er lett å bruke og tilbyr et komplett utvalg av funksjoner som trådløs TTL-modus, high-speed sync, og en ni-trinns videolysfunksjon. Ledetall 40 for brennvidder fra 24 til 105 mm og en kompakt størrelse gjør det til en ideell følgesvenn på reise.
3 990,-
Leica SF 64 systemblits - en av verdens kraftigste kompaktblitser. Den høye ledetallet, 64 ved ISO 100/21°, og en motorzoom for utmerket lysspredning med brennvidder fra 24 til 200 mm lyser opp alle motiver. Den har også en berøringsskjerm, et USB-grensesnitt, en vertikal (-9/+ 90°) og en horisontal (300°) reflektor, og smart dual-reflektorteknologi.
6 990,-
Leica Summicron-T 23mm f2 ASPH Leica Summicron-T 23mm f2 ASPH har klassisk Leica-brennvidde som tilsvarer 35 mm i fullformat, noe som er ideelt til reportasje og street photography. Det lave blendertallet gir en drømmende dybdeskarphet og den lille størrelsen på objektivet gjør at du vil ha den med deg overalt. Autofokusen i objektivet er rask, nøyaktig og helt lydløs. Perfekt for diskret gatefotografering. Leica T-objektivene er...
16 800,-
Leica Summilux-SL 50mm f1.4 ASPH. Tilgjengelig fra starten av 2017. Dette er et autofokusobjektiv med enestående optisk ytelse som legger lista for neste generasjon optikk. Helt egen standard når det gjelder skarphet. Det første objektivet i SL-systemet med fast brennvidde. Et særtrekk ved konstruksjonen er motorisert fokuseringssystem. I motsetning til fast optikk med manuell fokusering hvor lengden på objektivet vanligvis varierer når du fokuserer, har Leica Summilux-SL 50 mm f...
47 000,-
Leica Vario-Elmar-T 11-23mm f3.5-4.5 - vidvinkelzoom med utmerket skarphet. Denne Leica T vidvinkelzoomen tilsvarer 17-35 mm i 35mm-format, og tilbyr utmerket skarphet for spesielt brede scener. Ideell for å fange detaljene arkitektur eller majestetiske landskapsscener. Tekniske spesifikasjoner: Field angle (diagonal, horizontal, vertical) At 11 mm: approx. 103°, 93°, 70°,at 23 mm: approx 65°, 56°, 39°, corresponding to around approx. 17 - 35 mm focal
17 300,-
Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f2.8-4 ASPH. Innovativ og brukervennligmed brennvidde 24mm – 90mm. Diskret, presis og rask autofokus. Høysete bildeytelse på alle blendere og avstander. Ypperlig nærgrense: 0,3 meter. Leica Optical Image Stabilization. Made in Germany. Vekt: 1150 gram. Tilgjengelig fra 16. november 2015.
49 500,-
Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH er ideell for kreativ eksperimentering med ulike perspektiver og brennvidder, fra vidstrakt landskap til dokumentarbilder og portretter. Brennvidden tilsvarer ca. 28-85mm i 35mm-format. Autofokusen i objektivet er rask, nøyaktig og helt lydløs. Perfekt for diskret og lite påtrengende fotografering. Leica T-objektivene er presisjonsverktøy utviklet av Leicas optiske...
15 300,-
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 1000x (150MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)) og det også en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 1000x...
2 299,-
1
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 1000x (150MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)) og det også en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 1000x...
389,-
20+
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 1000x (150MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)) og det også en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 1000x...
689,-
20+
Alternativer
Fujifilm GFX50R Med inspirasjon fra Fujifilm sin arv innenfor analoge mellomformatskameraer, som GA645 og GF670, utvides nå tilbudet av speilløse mellomformatskameraer i GFX-systemet med en ny modell i rangefinder-stil, FUJIFILM GFX 50R. GFX 50R er svaret på ønskene fra fotografer som jobber med reportasje, bryllup, portrett og gatefoto, og som har etterlyst et enda mindre og lettere kamera med høyeste mulige bildekvalitet. 51.4 megapiksel FUJIFILM G CMOS og X-Processor Pro
45 995,-
1
Fujifilm GFX50R Med inspirasjon fra Fujifilm sin arv innenfor analoge mellomformatskameraer, som GA645 og GF670, utvides nå tilbudet av speilløse mellomformatskameraer i GFX-systemet med en ny modell i rangefinder-stil, FUJIFILM GFX 50R. GFX 50R er svaret på ønskene fra fotografer som jobber med reportasje, bryllup, portrett og gatefoto, og som har etterlyst et enda mindre og lettere kamera med høyeste mulige bildekvalitet. ...
45 995,-
1
Leica CL - nytt systemkamera Leica utvider nå produktporteføljen av kameraer med APS-C-sensor. Nyheten Leica CL forener nyskapende teknologi, mekanisk presisjon, intuitiv håndtering, kompakt konstruksjon og klassisk design og er en perfekt følgesvenn i hverdagen. Leica APS-C-systemet tilbyr med dette to kameramodeller som begge blir laget i Tyskland: Leica CL og Leica TL2. Teknisk sett er de likeverdige, men de kan nesten ikke bli mer forskjellige i forhold til design og...
28 595,-
1
Leica CL Prime kit 18 inneholder et Leica CL sort anodized finish kamera og et Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH. Leica utvider nå produktporteføljen av kameraer med APS-C-sensor. Nyheten Leica CL forener nyskapende teknologi, mekanisk presisjon, intuitiv håndtering, kompakt konstruksjon og klassisk design og er en perfekt følgesvenn i hverdagen. Leica APS-C-systemet tilbyr med dette to kameramodeller som begge blir laget i Tyskland: Leica CL og Leica TL2. Teknisk sett er...
42 565,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.