SE KAMPANJER☀️FRI FRAKT OVER 1000*

63347 63347

Leica TL2, Sølv farge

TL-fatning, 24Mp, Wi-Fi

Varenr: 121434
21 995,-
Farge
Sort
Sort
Sølv
Sølv
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 13 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica TL2 viderefører det innovative TL kamerasystemet som har blitt kontinuerlig utviklet siden lanseringen. Et særtrekk ved Leica TL2 er den unike og eksepsjonelle utformingen av kamerahuset. Hvert kamerahus er frest ut av en aluminiumblokk på Leica-fabrikken i Wetzlar. Den høye kvaliteten på materialvalget og den nitidige produksjonsprosessen er unik innen kameraproduksjon og gir Leica TL2 det karakteristisk utseendet og holdbarheten.
 
Strålende bilder og video
Leica TL2 er utstyrt med en nyutviklet 24 megapiksler CMOS-sensor i APS-C-format. Dette gir, i kombinasjon med den nye bildeprosessoren Leica Maestro II, et imponerende dynamisk område, balansert kontrast og fargegjengivelse, utmerket skarphet og den fineste oppløsning på detaljer.
 
Leica TL2 overbeviser ikke bare når det gjelder kvaliteten på stillbildene, men også med videomulighetene. Man kan filme i 4K (3840x2160 piksler med 30 bilder/sek.), Full HD (1920x1080 piksler med 60 bilder/sek.) og HD (1280x720 piksler med 60 bilder/sek. eller slow-motion (SLOMO) med 120 bilder/sek.).
 
Rask og stille
Et av høydepunktene med Leica TL2 er den merkbare forbedringen av hastigheten og presisjonene til autofokusen. For eksempel så bruker kameraet kun 165 millisekunder på å fokusere (CIPA standard; Leica standard zoomobjektiv med vidvinkelinnstilling). Det er opp til tre ganger hurtigere enn sin forgjenger.
 
Den nye Leica Maestro II bildeprosessoren bidrar ikke bare til den betydelig raskere autofokusen, men også til kortere oppstartstid. En annen nyvinning er en elektronisk lukker som gir lydløse eksponeringer på lukkertider opp til 1/40 000 sekunder, samt serieopptak fra 7 til 20 bilder pr. sekund.
 
Tilkobling med og uten kabel
Takket være den innebygde Wi-Fi-modulen og funksjonen for å sette opp mobile hotspots, kan bilder og videoer overføres trådløst til smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. En spesielt praktisk funksjon er ekstern styring av kamera. Dette gir fotografen mulighet til å bruke en smarttelefon eller nettbrett som elektronisk søker. Gratis Leica TL-app er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.
 
Lynrask dataoverføring er også tilgjengelig med HDMI- og USB 3.0-kabel. I USB-porten kan man også lade batteriet mens det står i kameraet fra for eksempel fra en bærbar datamaskin eller et eksternt batteri.
 
Moderne, intuitiv og fleksibel
Ved å gruppere funksjoner etter emne, er Leica TL2-menyen nå enda mer oversiktlig enn før og betjeningen av kameraet er intuitiv og enkel. I MyCamera-menyen tilpasses innstillinger ut i fra personlige preferanser og behov. Med en 3,7’’ stor LCD berøringsskjerm som nå har opp til 8 ganger kortere responstid har fotografen rask tilgang til alle sine innstillinger.
 
Både bildekomposisjon og avspilling er komfortabelt på den store berøringsskjermen som styrer det meste, I tillegg har Leica TL2 fire ergonomisk plasserte knapper og hjul som gjør at fotografen kan konsentrere seg fullt og helt om å komponere bilder - uten unødvendige distraksjoner.
 
Best i klassen
Med omfattende porteføljen objektiver tilbyr brennvidder som dekker behovene til ulike opptakssituasjoner. Systemet består i dag av seks objektiver: tre har fast brennvidde og tre er zoomobjektiver. To av objektivene med fast brennvidde, Leica Summicron-TL 23mm f2 ASPH og Summilux-TL 35mm f1.4 ASPH er klassiske brennvidder for reportasjefotografering. APO-Macro-Elmarit-TL 60mm f2.8 ASPH er det perfekte supplementet for detaljerte nærbilder. De tre kompakte zoomobjektivene, Super-Vario-Elmar-TL 11-23mm f 3.5-4-5 ASPH, Vario-Elmar-TL 18-56mm f3.5-5.6 ASPH og APO-Vario-Elmar-TL 55-135mm f3.5-4.5 ASPH, dekker hele bredden av brennvidder fra 17 til 200 mm (tilsvarende i 35mm-format), og gir rik kontrast helt ut i bildekantene.
 
Alle objektivene til Leica TL kjennetegnes ved sin fremragende bildeytelse på alle avstander fra uendelig til den nært hold. De leverer bilder med en unik bokeh med den berømte «Leica look». Objektivene er designet og utviklet av Leicas optiske spesialister i Wetzlar i Tyskland av de beste materialer.
 
Bærekraft gjennom kompatibilitet
I tillegg til TL-objektiver kan man også benytte objektiver fra SL-systemet uten en adapter på Leica TL2. I tillegg finnes adaptere tilgjengelig slik at man kan bruke M- og R-objektiver på Leica TL2. Nå finnes Leica M-adapter tilgjengelig i sølv i tillegg til det sorte.
 
Nytt design i to farger
Leica TL2 er tilgjengelig i to fargealternativer: sølv og sort, og er preget av en skrå kant (fas) på topp- og bunnplaten. Kontrollelementene er redesignet for å gi en enda mer intuitiv brukeropplevelse. Funksjonelt kameratilbehør, som for eksempel de nye kamerabeskytterne i høykvalitets nappaskinn, samt fargekoordinerte bæreremmer i skinn gjør uttrykket komplett.

Tilbehør
OBS! Denne utgaven kan kun kjøpes sammen med kamera Kjøp Capture One når du kjøper kamera og få 1376,- i rabatt! Kjøper du kamerahus eller kit får du muligheten til å sikre deg Capture One til  kun 2199,-! Last ned 30 dagers gratis prøveversjon av Capture One her Capture One er designet med og for profesjonelle fotografer. Det gjør at programmet fokuserer på en rask og effektiv arbeidsflyt. Ved å utnytte maskinenes prosesseringskraft best mulig sikrer...
2 119,-
20+
Leica bærerem i silikon Leica bærerem i silikon er en unik og innovativ løsning for trygg bruk av Leica T-systemet. Bæreremmen eller håndstroppen monteres kjapt og enkelt med det nye og unike "easy-click"-systemet. Du kan enkelt fjerne en liten pinne som er integret i kameraet og feste remmen med et klikk. Den eneste måten å fjerne remmen på er stikke en spiss gjenstand i et hull under remmen slik at den løsner. På denne...
600,-
1
Leica bærerem i silikon Leica bærerem i silikon er en unik og innovativ løsning for trygg bruk av Leica T-systemet. Bæreremmen eller håndstroppen monteres kjapt og enkelt med det nye og unike "easy-click"-systemet. Du kan enkelt fjerne en liten pinne som er integret i kameraet og feste remmen med et klikk. Den eneste måten å fjerne remmen på er stikke en spiss gjenstand i et hull under remmen slik at den løsner. På denne...
600,-
1
Leica batteri BP-DC13 i sort for Leica T.
1 250,-
Leica batteri BP-DC13 i sølv for Leica T.
1 250,-
1
Leica kamerahusdeksel til Leica T.
300,-
Leica Visoflex elektronisk søker for Leica T og Leica M10 Leica Visoflex er en høyoppløselig elektronisk søker på 2.4 megapiksler for Leica T-systemet. Søkeren er dreibar og kan tiltes for fotografering i kreative vinkler. Designet er inspirert av det moderne uttrykket til Leica T og passer kameraet perfekt. Søkeren skrur seg på automatisk når du legger øyet inntil øyemuslingen, samtidig som LCD-skjermen automatisk skrur seg av. Søkeren har også en innebygget GPS for geotagging...
4 950,-
Alternativer
Leica SL2 - en ny milepæl. Etterfølgeren til den banebrytene Leica SL setter tonen i det speilløse markedet. Leica presser den teknologiske innovasjonen videre. Ved å lytte til tilbakemeldingene fra SL-fotografer og -brukere fra hele verden, er Leica SL2 det naturlige steget videre i å skape det perfekte kameraet som kan brukes til alle formål, både digital fotografering og videografi. Leica har igjen skapt et kamera med uovertruffen byggekvalitet som er en glede å bruke....
81 000,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.