SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica Noctivid 8x42 HD, Olive Kikkert i toppklasse

Leica Noctivid 8x42 HD, Olive

Kikkert i toppklasse

Varenr: 124891
33 300,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse
Leica Noctivid 8x42 - basert på 100 års erfaring og kompetanse.
 
Med sin lange ekspertise innen optisk design- og konstruksjon, har Leica nå utviklet en ny generasjon av kikkerter: Leica Noctivid. Dette er high-end kikkerter som revolusjonerer feltoptikken og tilbyr kresne fugletittere og friluftsentusiaster en tidligere uant kvalitet.
 
Leica Noctivid har en kompakt størrelse og fremstår som stilfull og elegant, men er likevel utrolig robust den ideelle kikkert for alle forhold. Optisk og mekanisk design i perfekt harmoni og bruk av ny og innovativ teknologi setter en ny standard.
 
Tredimensjonal visningsopplevelse
Leica Noctivid 8x42 gir en uforlignelig tredimensjonal visningsopplevelse. De optiske ingeniørene hos Leica har integrert hele 12 linseelementer i Noctivid-modellene. Dette for at brukeren skal få den mest optimale visningen som oppfyller selv de strengeste krav. Prismeglass av typen Schott HTTM (High Transmission) fra den velrenommerte, tyske glassprodusenten Schott, sikrer naturlig fargegjengivelse.
 
Ved å bruke en prosess som overfører plasma ved høye temperaturer, er også linsebelegget av høyeste kvalitet. Dette garanterer perfekt balansert overføring av lys fra det synlige spekteret av bølgelengder, noe som resulterer i et visningsbilde som er så klart og naturlig at det rett og slett er forbløffende.
 
Innovative systemer for å minimere strølys garanterer optimal reduksjon av refleksjoner og maksimal kontrast. Modifiseringen av radiene på glasselementene har gjort det mulig å oppnå en ytterligere forbedring av skarphet helt ut til de ytterste kantene av synsbildet. Leicas innovative AquaDura®-belegg sikrer krystallklar visning i all slags vær. Linsene beskyttes mot riper og slitasje, og fingeravtrykk og smuss kan enkelt tørkes bort.
 
Kompakt og ergonomisk
Leicas ingeniører har lagt vekt på en mest mulig kompakt kikkert av beste mekaniske kvalitet. Kikkerten kan fint holdes med en hånd takket være den korte lengden med en sentrert vektfordeling. Gummiarmeringen absorberer støt og gir brukeren et trygt og godt grep. I tillegg kommer kikkerten med et ekstra overflatebelegg, patentert og med hardhet klasse 8, som beskytter alle utsatte metalloverflater ytterligere. Det nydesignede fokuseringshjulet tillater knivskarp fokuseringspresisjon over selv de største avstander.
 
Leica Noctivid 8x42 leveres komplett med linsebeskyttere, bærerem og olivengrønn cordura-veske.
 
Tekniske data Leica Noctivid 8x42
Forstørrelse: 8 x
Objektivdiameter: 42 mm
Synsfelt: 135 m
Nærgrense: 1,9 m
Lysgjennomgang: 92%
Øyemusling: 19 mm
Vanntett: ned til 5 m
Nitrogenfylt: Ja
Lengde: 150 mm
Bredde: 124 mm
Høyde: 58
Vekt: 860 g
Overflatebelegg: HDC-Plus Multi-Coating og AquaDura Coating
Byggkonstruksjon: Magnesium, nitrogenfylt
Tilbehør
30%
Lee sin mikrofiberklut. Hold dine filter og objektiver rene og støvfrie for mindre etterarbeid!
83,-
119,-
20+
ZEISS Cleaning Kit Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
599,-
12
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.