SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor Leica M11 Monochrom Rammesøker med S/H sensor

Leica M11 Monochrom

Rammesøker med S/H sensor

Varenr: 140399
115 490,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica M11 Monochrom - Den fjerde generasjonen svart-hvitt sensor

Med sin sensor fullstendig tilpasset svart-hvitt fotografering, fokuserer Leica M11 Monochrom som ingen andre kameraer på den mest grunnleggende av alle fotopratikker:

Sammensetningen av bilder, utelukkende gjennom lys og skygge.Med den monokrome multi-oppløsning fullformat-sensoren som er eksklusivt utviklet for den nye M-generasjonen,

gir M11 Monochrom ekstraordinære svart-hvitt bilder. Råfiler i DNG-format eller JPEG-er med oppløsning på enten 60, 36 eller 18 megapiksler kan opprettes. I kombinasjon med det enorme ISO-området på 125 til 200 000, gir kameraet en ekstrem kreativ frihet når du tar bilder. Som resultat får du bilder med en enestående gjengivelse av selv de fineste detaljene. En eksepsjonelt naturlig definisjon, selv i vanskelige lysforhold og et ekstremt lavt støynivå selv i det høye ISO-området.

 

Det interne minnet på 256 GB og den praktiske tilkoblingen til Leica FOTOS-appen sikrer en optimal mobil arbeidsflyt. Via Bluetooth eller USB-C-porten kan bilder raskt og enkelt overføres til appen og deretter viderebehandles derfra. I tillegg kan kameraet styres direkte med appen, og bilder kan umiddelbart vurderes på smarttelefonen eller nettbrettet takket være bundet forhåndsvisning. Dessuten er Leica M11 Monochrom et sertifisert Apple "Made for iPhone and iPad"-tilbehør og tilbyr dermed unike alternativer med den inkluderte Leica FOTOS-kabelen.

Med en helmetallkropp og en toppplate laget av høykvalitets aluminium, med en safirglasskjerm, solid lærdekning samt svart, ripebestandig lakkfinish, presenterer M11 Monochrom seg i et tidløst og diskret M-design. Detaljer som den bevisste utelatelsen av Leica-logoen og det mørke krombelagte belegget på den optiske søkeren understreker den reduserte, ikoniske designen til det nye tillegget til den legendariske Leica M-familien.

 

·Monokrom BSI CMOS-sensor med trippel oppløsningsteknologi: 60/36/18 MP

·ISO 125 til ISO 200 000

·256 GB internt minne

·Apple MFi- og Leica FOTOS-støtte

·Ikonisk og diskret design, ingen logo

·Topptrekk i høykvalitets aluminium og ripebestandig svart lakkfinish

·Safirmonitorskjermglass

·Mørk krom OVF-belegg

·Made in Germany

I pakken:

·Leica M11 Monochrom

·Kamerahus- og hotshoe-deksel

·Battery (BP-SCL7)

·Lader (BC-SCL7) og USB-kabel

·Leica FOTOS kabel

·Bærestropp

·Quick Start Guide

Tilbehør
Alternativer