SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge 60MP, 256GB interminne

Leica M11-P Kamerahus, Sølv farge

60MP, 256GB interminne

Varenr: 142574
108 999,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica M11-P er et spesialkonstruert mesterverk av et kamera som tilbyr fritt valg av oppløsning, kombinert med et sett med innovasjoner som gjør fotohverdagen enklere. Fotografen kan oppleve maksimal fleksibilitet og høyeste bildekvalitet, kombinert med tidløs konstruksjon og design. Med Leica M11-P smelter klassisk rangefinder-fotografering sammen med behovet dagens fotografer har for oppkobling til mobile enheter. M11-P er verdens første kamera med Content Credentials, noe som skaper en sømløs kjede av autentisitet - fra fotografering til publisering.
 

 • Ikonisk og diskret design uten logo, inkludert Leica Fadenzug
 • Leica Innholdsopplysninger i henhold til Content Authenticity Initiative (CAI)*
 • Fullformat BSI CMOS-sensor med trippeloppløsningsteknologi: 60/36/18 MP, med ny fargefilterteknologi, dobbeltlagsabsorpsjonsfilterglass, Maestro III-prosessor
 • Ikonisk design: Mer ripebestandig dyp svart finish / toppdeksel i messing med sølv krom finish
 • Bedre batteriytelse: 64% mer kapasitet og effektivt energiforbruk
 • Dobbelt minne: Intern lagring på 256 GB pluss SD-kort
 • Kablet opptak (tethering)
 • Utvidet dynamisk område (JPG)
 • Direkte tilgang til batteri og SD-kort, USB-C-port
 • 20% lettere: høykvalitetsaluminium for toppdekselet
 • Forbedret berøringsskjerm med safirglass
 • Hurtig fjernkontroll i FOTOS for å ta bilder og endre innstillinger øyeblikkelig (BT)
 • Optimalisert knapp og menyoppsett (som SL2/Q), ekstra FN-knapp, rask betjening
 • Laget i Tyskland

Leica M11 P kommer i to forskjellige versjoner. Den sorte varianten har en topplate laget av aluminium med et spesielt ripebestandig belegg, noe som resulterer i et kamerahus som er omtrent 20% (100 gram) lettere enn kamerahuset i sølvkrom. Denne har en klassisk topplate i messing og veier 640 gram.

Unikt for M11P er at den tradisjonelle bunnplaten er utelatt slik at fotografen har direkte tilgang til batteri, SD-kort og den nye USB-C-porten. Leica M11-P er også utstyrt med en generøs intern lagringskapasitet på 256 gigabyte. Kameraet kan dermed lagre bildefiler på to forskjellige lagringsmedier samtidig.

I hjertet av Leica M11- P sitter en full-frame BSI CMOS-sensor med Tripple Resolution-teknologi. Bildefiler i DNG-format og JPEG-er kan tas opp med 60, 36 eller 18 megapiksler. En avansert algoritme sikrer alltid at hele området av sensoren brukes.

Alternativet på 60 megapiksler gir enestående bildekvalitet og detaljoppløsning, og utnytter det fulle optiske potensialet til Leicas nyeste APO-objektiver for M-systemet. De lavere oppløsningene muliggjør raskere kameraytelse, utvidede serielengder og mindre filstørrelser når man trenger det.

Et nytt IR + UV-filter som består av to ekstremt tynne, sementerte lag med glass, gir en særdeles effektiv korreksjon av strølys. Takket være en ny fargefiltermatrise tilbyr kameraet forbedret og mer naturlig fargegjengivelse.

Den siste generasjonen Maestro-III bildeprosessor i Leica M11-P er det nyeste innen avansert prosessorteknologi. I kombinasjon med den nye sensoren sikrer dette eksepsjonell bildekvalitet med svært lav digital støy, naturtro detaljer og elegant bildegjengivelse. Takket være bufferminne på 3 GB og seriefotografering med opptil 4,5 bilder per sekund i full oppløsning, vil fotografen aldri igjen gå glipp av det avgjørende øyeblikket. Maestro-III-prosessoren behandler alle bildedata som kommer fra sensoren med eksepsjonell hastighet og kan om nødvendig skrive dem samtidig som individuelle bildefiler i to formater: en høykvalitets JPEG og en RAW-fil i DNG.

Leica M11-P har et følsomhetsområde på ISO 64 til 50 000, og har 14-bits fargedybde og et dynamisk område på opptil 15 stopp. Kameraet åpner dermed opp helt nye områder innen fotografering og leverer eksepsjonell bildeytelse selv under vanskelige lysforhold, spesielt når du fotograferer med lyssterke objektiver i kraftig lys. For første gang er også multi-field-måling tilgjengelig, noe som gir fotografen et verdifullt verktøy for å beregne lyset.

Kontrollelementene er plassert rundt den nye, høyoppløselig 2,3 millioner piksler berøringsskjermen. Menystrukturen på skjermen er den samme som det anerkjente brukergrensesnittet i Leica SL2 og Q2.

Live View-funksjonen til Leica M11-P tilbyr to praktiske fokuseringsmetoder. Focus Peaking, som automatisk markerer kanter i fokus som fargede linjer, og Focus Aid, som gir muligheten til å forstørre motivet på LCD-skjermen. Området på bildet som skal forstørres kan også velges fritt.

Alle viktige eksponeringsparametere, som fokuseringsavstand, lukkerhastighet, blenderåpning og ISO følsomhet, kan stilles inn når kameraet er slått av. Dette gjør det mulig for fotografer å lage innstillinger i påvente av de fotografiske situasjonene de forventer å møte.

Batterikapasiteten er nå rundt 700 eksponeringer målt i henhold til CIPA-standarden. CIPA-standarden inkluderer bruk av Live View. Dette øker til rundt 1700 eksponeringer når LiveView ikke brukes.

Leica M11-P er et Apple “Made for iPhone and iPad”-sertifisert produkt og tilbyr unike egenskaper med den medfølgende Leica FOTOS-kabelen. 
 

I pakken:

 • Leica M11-P
 • Batteri BP-SCL7
 • USB kabel
 • Lader BC-SCL7
 • Bærestropp
 • Quickstart Guide

 

*Content Credentials i henhold til Content Authenticity Initiative (CAI)

Leica M11-P er verdens første kamera med Content Credentials, noe som skaper en sømløs kjede av autentisitet - fra fotografering til publisering.

I dagens digitale tidsalder kan imidlertid innhold enkelt manipuleres. Forfalskede og kunstig skapte bilder fratar oss tilliten til digitalt innhold og gjør det vanskelig å bevise autentisiteten til egne bilder. Dette er et alvorlig problem som truer selve grunnlaget for fotografisk dokumentasjon.

Med Leica M11-P lanserer Leica en ny milepæl i fotografiets historie. Det er verdens første kamera som lagrer metadata ved å legge til Content Credentials (innholdssertifikat) i opptaksøyeblikket for å beskytte autentisiteten til digitale bilder. Content Credentials kan sammenlignes med innholdsmerking av matvarer, bortsett fra at det dreier seg om den digital innholdsmerking. Dette er den mest utbredte bransjestandarden og grunnlaget for tillit og transparens på nettet.

M11-P er et foregangskamera innen bruk av sikre metadata i samsvar med åpen kildekode-standarden til Content Authenticity Initiative (CAI). Denne funksjonen legger til et ekstra lag med informasjon når et bilde utformes og endres. Det kan være informasjon som navn, dato, endringer som er gjort og verktøy som er brukt. Dataene blir trygt knyttet til filen og gir innsikt i bildets opprinnelse. Med Content Credentials får hvert Leica M11-P-bilde som tas en digital signatur støttet av et samsvarssertifikat fra CAI. Autentisiteten til bildet kan enkelt verifiseres ved hjelp av et gratis verktøy fra CAI basert på åpen kildekode ved å besøke https://contentcredentials.org/verify.

Leicas innholdssertifikatteknologi sikrer bildenes autentisitet ved hjelp av en egen maskinvare i kameraet. Maskinvaren inkluderer en brikke fra German Federal Printing Office for lagring av digitale sertifikater. Integrasjonen garanterer full etterprøvbarhet av et bildes opprinnelse. Leica setter dermed en ny standard for å beskytte digitalt innhold i samarbeid med Adobe og det globale fellesskapet av nesten 2000 medlemmer, inkludert medie- og teknologiselskaper, frivillige organisasjoner, akademikere og mange flere.

Dr. Andreas Kaufmann, Chairman of the Supervisory Board i Leica Camera AG: "Leica cameras have always stood witness to iconic moments in world history. However, determining the authenticity of visual content has become increasingly difficult and important in the age of digital photography. Now with the ability to provide this proof, we are once again strengthening trust in digital content and re-establishing Leica cameras as authoritative tools in the documentation of world events."

Santiago Lyon, Head of Advocacy & Education, Content Authenticity Initiative, Adobe: “We're thrilled to see Leica pioneering the integration of Content Credentials into their flagship M11-P cameras. This is a significant milestone for the Content Authenticity Initiative (CAI) and the future of photojournalism: It will usher in a powerful new way for photojournalists and creatives to assert their digital rights, combat misinformation and bring authenticity to their work and consumers, while promoting widespread adoption of Content Credentials."

Når funksjonen "Leica Content Credentials" er aktivert i kameramenyen, vises Content Credential-logoen på skjermen. Hvert bilde tatt med Leica M11-P blir da signert ved hjelp av en egen algoritme. Filen får et uforanderlig og verifiserbart bevis på kameramodell, produsent og bildeattributter. Autentisiteten til disse sertifikatene kan verifiseres og undersøkes ved hjelp av et gratis verktøy basert på open source-teknologi når som helst. Verktøyet viser om et bilde er i original eller i redigert utgave, samt historikken til filen. Dermed kan fotografer bevise autentisiteten til bildene sine fra de blir tatt til de blir publisert. 

Innholdsopplysninger (Content Credentials) er en ny type metadata som ikke lar seg manipulere. De gir innholdskapere mulighet til å legge til ekstra opplysninger om seg selv og den kreative prosessen direkte i innholdet når det eksporteres eller lastes ned. Med disse opplysningene kan innholdsskapere høste større anerkjennelse for arbeidet sitt, bli kjent med andre på nett og være mer transparente overfor målgruppen. Les mer om Content Authenticity Initiative (CAI) her: https://helpx.adobe.com/no/creative-cloud/help/content-credentials.html

 

Tilbehør
Alternativer