SE KAMPANJER🌞FRI FRAKT OVER 1000*

5135

Lowepro Lens Case 11 X 26cm Sort

Objektivetui for telezoom

Varenr: 101858
489,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 9 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Lowepro's nye serie av objektiv- vesker er designet for å gi maksimal beskyttelse for dine kostbare objektiver. Fremstilt i robust balistisk nylon og med en kraftig polstring av skum med lukkede celler. Glidelåsen er forsynt med to "Easy-grip" så det er lett å få adgang til objektivet - og stroppene i siden er praktiske når glidelåsen skal lukkes igen.

Konstruksjonen med Overlay Zipper™, hvor glidelåsen er montert et stykke nede på vesken, beskytter inndholdet mot støv, sand og fukt. På baksiden finner du en SlipLock™ stropp med dobbel borrelås, som gjør det mulig å bære din Lens Case i beltet - eller montere den på en større veske. Det er montert en kompresjons-stropp til bruk ved montering på en større veske. Inne i lokket er der en netting-lomme til oppbevaring av f.eks. objektivdeksler.


Mål (innvendig): 
11 X 11 X 26 cm

Mål (utvendig):
17.5 X 16.5 X 28.5 cm
Alternativer
Lowepro's nye serie av objektiv- vesker er designet for å gi maksimal beskyttelse for dine kostbare objektiver. Fremstilt i robust balistisk nylon og med en kraftig polstring av skum med lukkede celler. Glidelåsen er forsynt med to "Easy-grip" så det er lett å få adgang til objektivet - og stroppene i siden er praktiske når glidelåsen skal lukkes igen. Konstruksjonen med Overlay Zipper™, hvor glidelåsen er montert et stykke nede på vesken, beskytter inndholdet mot støv, sand og fukt.
689,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.