SE TILBUD - FRI FRAKT OVER 1000,-*

66373

Manfrotto Videostativ N12 + 536 Kit

Innholder stativ, hode og veske

Varenr: 122552
17 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse


Stativsett Video Nitrotech N12 + 536

  • Væskevideohode med kontinuerlig motvektssystem (4-12 kg)
  • Variabel pan & tilt dragsystem
  • Flatt basefeste og dedikert 100 mm halvkule for rask utjevning
  • Lett enbens karbonfiberstativ, allsidig arbeidshøyde

Videosystemet inneholder NITROTECH N12-væskedempet videohode (flat base) og 536 enkelbens karbonfiberstativ

NITROTECH N12-væskehode har en toppmoderne teknologi som består av en nitrogenstempelmekanisme som muliggjør kontinuerlig motvektsavregning, noe som gir nøyaktig styring av kamera og tilbehør fra 4 til 12 kg / 55 mm C.O.G. . Variabel væskedemping på både pan og tilt gir jevne, glidende bevegelser. Den har også 3/8" Easy Link-tilkobling utstyrt med en anti-rotasjonsfunksjon som gjør det mulig å montere en ekstern skjerm eller annet tilbehør.

Glideplatens sidelåsemekanisme gir en trygg, rask og enkel kameratilkobling. NITROTECH-hodet har en flat bunnbrakett med en standard 3/8" gjenge, og er svært allsidig for ulike støttekombinasjoner (stativ, skyvebøyle, rigg eller kran).

Hodet festes til stativet takket være en 100 mm halvkule. Spesielt designet for å passe på hodet.

536 karbonfiberstativ har 4 seksjoner og garanterer høy stabilitet kombinert med en imponerende maksimal høyde på 203cm. Enrørsstrukturen gjør det enkelt, ergonomisk og brukervennlig. 536s benvinkelvelgere gjør at hvert ben kan stilles inn raskt og enkelt og uavhengig av hverandre (3 trinn: 23 ° -50 ° -70 °).

Blant de viktigste fordelene ved stativet er fleksibiliteten når det gjelder arbeidshøyde (fra 26 cm helt opp til 203 cm).

Leveres med egen polstret bæreveske.

Spesifikasjoner:

  • Minste høyde: 42cm
  • Maks høyde 218cm
  • Maks belastning: 12kg
  • Vekt 6,25kg
Alternativer
Taking its inspiration from our top professional systems, the 501HDV, 546GBK features a fixed counterbalance for a typical weight of camera and accessories of 2.5kg (5.5lb) with independent fluid cartridges in order to ensure smoother movements for both Tilt and Pan axis. System also includes a bag. Closed length 80.5 cm Maximum height 170.0 cm Minimum height 44.0 cm Safety payload 6 kg Weight 5.1 kg
8 399,-
Sirui SH-15 Videostativ er et videostativ med et profesjonelt væskedempet videohode. På toppen av stativet sitter en 75mm skål. Det er mulig å tilte og låse hodet trinnløst vertikalt fra -75° til +90° for å møte mange filmscenarier. 360° horisontalbase som gir en variabel, trinnløs friksjon for kontinuerlig panorering. Store benlåser, for raske og enkle justeringer. Senterstolper gir maksimal stabilitet. Spenner for å feste bena for smidig og sikker oppbevaring. SH-15...
2 669,-
1
Sirui SH-25 er et meget prisgunstig og lett videostativ som passer for fotografer og filmfotografer som er på jakt etter en stødig og komplett videostativ. Stativet har et profesjonelt væskedempet videohode. Toppen av stativet har en 75mm skål. Det er mulig å tilte og låse hodet trinnløst vertikalt fra -75° til +90° for å møte mange filmscenarier. 360° horisontalbase som gir en variabel, trinnløs friksjon for kontinuerlig panorering. Store benlåser, for raske og enkle...
3 339,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.