SE SOMMERTILBUD☀️FRI FRAKT OVER 1000*

72689 72689 72689 72689 72689 72689 72689 72689

Manfrotto Pro Light Cinematic Balance

Profesjonell videografsekk

Varenr: 124748
2 899,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Ryggsekk Pro Light Cinematic Balance

  • Rommer DSLR eller speilfri med DJI Ronin M / MX
  • Rommer alle gimbaltilbehør og videobenstativ
  • Sterk, lett konstruksjon designet for lange arbeidsøkter
  • Unnagjemt stropp for festing av videorammer og stativ
  • Praktisk sidetilgang for raske linseendringer

 

Manfrotto Pro Light Cinematic Balance videoryggsekk er en profesjonell videografveske designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt veske. Denne ryggsekken er konstruert for å holde og beskytte en VDSLR eller speilfri med flere objektiv, og DJI Ronin M / MX er fullt oppbygget takket være skilleveggene i Camera Protection System. En uavhengig kontrollpostvennlig lomme for bærbar PC kan romme en enhet opp til 17".
 
Takket være sine dedikerte interne rom, er denne ryggsekken den perfekte løsningen for å få plass til et komplett videosett. Sidelommen rommer DJI RONIN M / MX fjernkontrollen og hovedenheten, og en dedikert glidelås inne rommer det demonterte håndtaket. Takket være den eksterne sideadkomsten er det enkelt å alltid ha Ronin for hånden. NeverLose-båndet sikrer ditt videoutstyr, og det er en ekstra dedikert tilkobling som holder din monterte Ronin Grip tilkoblet.

Brystreimene, skulderreimene og midjebeltet er fullt justerbare for den mest komfortable, tilpassede passformen. Ryggsekken er laget av vannavstøtende Rip-Stop nylon / polyester, hul ITW Nexus Buckles og Duraflex materiale, og er ultralett, men likevel sterk nok til å beskytte et bredt utvalg av utstyr for lange arbeidssøkter. Den har også ekstern glidelås og strekklommer, for tilbehør og en vannflaske. Ryggsekken leveres med et DuoFace sol / regndeksel for å beskytte mot tøft vær og reflekterer sollys for å holde utstyret kaldt og tørt hele dagen.

 

Vekt i kg2.5
FargeSvart
MaterialeSyntetisk stoff,  RipStop,  Nylon
Størrelse i "17.3"
Ytre dimensjoner (BxHxD) i cm59 x 37 x 23
Indre dimensjoner (LxHxB) i cm52 x 33,5 x 21,5
Alternativer
Ryggsekk Pro Light Cinematic Expand Utvidbar front for modulært videokamera med montert håndtak Stødabsorberende Flexi Divider System for støtdemping Sterk, lett konstruksjon designet for lange reiser Unnagjemt stropp for transport av videorammer og stativ Praktisk sidetilgang for raske linseendringer Manfrotto Pro Light Cinematic Expand videoryggsekk er en profesjonell videografsekk designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt...
3 390,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.