Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys Nanlite Forza 720 med Trillekoffert Kraftig bærbart LED-lys

Nanlite Forza 720 med Trillekoffert

Kraftig bærbart LED-lys

Varenr: 141501
24 190,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Den populære Forza-serien fra Nanlite får en imponerende oppdatering med den kraftigste LED-lampen så langt i serien; nye Forza 720 og Forza 720B.

 

Med den nye og så langt kraftigste belysningen i Forza-serien har Nanlite det høyeste nivået av profesjonelle filmskapere som målgruppe. Begge LED-lampene kan dimmes og har en enestående CRI på 95 for 720 og et gjennomsnitt på 96 for 720B. TLCI er henholdsvis 96 og 97.

 

Den nye kraftige LED-lampen har en imponerende ytelse på hele 3945 lux @5m for 720, og 3152 for 720B (med reflektor). Det gjør den til verdens mest lyssterke LED-spot!

 

Forza 720 veier bare 4,8/5,3kg, noe som gjør den enkel å transportere og rask å rigge. Den er designet for bruk både i studio og ute i felt. Forza 720 kan enten drives via strømadapteren eller to 14,8 V-Mount-batterier (ikke inkludert), noe som gjør dem perfekt for utendørs og mobilt opptak. Lampene kan enkelt styres via lampens kontrollpanel , eller trådløst via 2.4G trådløs kontroll, Bluetooth, Nanlink-appen eller DMX/RDM.

 

Et nytt Yoke-design på lampehodet gir deg et større bevegelsesområde. Ensidige låsedesign uten rosetter gjør installasjonen enklere og gir mer nøyaktig justering. Et nytt intuitivt hurtigfeste lar deg feste kontrollenheten rett på lysstativet.  

 

Forza 720 har full kompatibilitet med et bredt sortiment av tilbehør fra Nanlite, inkludert fresnellinser, softboxer og lanterner, noe som gir full fleksibilitet og kreativitet.

 

Det stillegående kjølesystemet er optimalisert for lydstyringsnivå og kan begrense viftestøy til et meget lavt nivå uten å gå på bekostning av lampens ytelse. Begge LED-lampene har Nanlites populære og innebygde praktiske effekter som INT Loop, flash, Pulse, storm, TV, candle/fire, bad bulb, firework, explosion og mye mer.

 

 

Viktige spesifikasjoner

  • Forza 720B er en av verdens mest lyssterke LED-spot
  • CCT på 5600K for Forza 720 og 2700-5600K for 720B
  • Stort utvalg av kompatibelt tilbehør
  • Nytt buet yoke-design
  • Kan drives med den inkluderte strømadapteren eller to V-Mount-batterier
  • Enkel å styre via intuitiv innebygd kontroll, 2.4G trådløs kontroll, Bluetooth, Nanlink-appen eller DMX/RDM
  • Meget stillegående kjølesystem
  • Innebygde praktiske effekter
Tilbehør
Alternativer