SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Nikon FTZ II objektivadapter Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet Nikon FTZ II objektivadapter Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet Nikon FTZ II objektivadapter Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet Nikon FTZ II objektivadapter Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet Nikon FTZ II objektivadapter Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet

Nikon FTZ II objektivadapter

Bruk Nikon F-objektiver på Z-systemet

Varenr: 134928
2 599,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
7 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Én fatning. Uendelig inspirasjon.

En verden av NIKKOR-objektiver. Et hav av muligheter. Utvid repertoaret til Nikon Z-kameraet ditt sømløst med objektiver med F-fatning.

Ikke gå glipp av noe

Andre generasjons objektivadapter FTZ II gjør det enda mer komfortabelt å bruke et objektiv med F-fatning sammen med Nikon Z-kameraet. Forbedret ergonomi gir god plass til å plassere fingrene komfortabelt når du fotograferer vertikalt – selv om du bruker hansker. Uansett hvilket objektiv med F-fatning du bruker, blir ikke bildekvaliteten redusert, og NIKKOR-objektiver uten bildestabilisator vil gi skarphet som aldri før.*

* Objektivadapteren FTZ II fungerer med ca. 360 objektiver med F-fatning, 90 av dem er av typen AF-S, AF-P eller AF-I og har full AF/AE-funksjon.

Skarpere enn noensinne

Opptak med automatisk eksponering er gjort mulig for hundrevis av objektiver med F-fatning. Og objektiver med F-fatning med innebygd autofokusmotor beholder alle autofokusmulighetene.*

* Full AF/AE støttes ved bruk av FX eller DX AF-S type G/D/E-, AF-P type G/E-, AF-I type D- og AF-S/AF-I-telekonvertere.

Stødigere enn noensinne

Hvis du bruker et objektiv med F-fatning med VR, vil registrering av rystelser i objektivet bli supplert med bevegelser som kameraet registrerer. Og når du fotograferer med et objektiv med F-fatning uten VR, så vil kameraet korrigere rystelsene.

NIKKOR-utseendet

Sømløs betyr mer enn bare bruken. FTZ II har en overflate som passer godt med utseendet til objektivet med F-fatning. Og med Nikon Z-kameraet.

Dra dit

En støv- og dråpebestandig konstruksjon omfatter forsegling av så vel objektiv- og kamerakontakter som knapper og brytere. Det robuste og lette huset i magnesiumlegering betyr at du alltid er klar for action.

Tilbehør som følger med:

  • Kamerahusdeksel BF-1B
  • Bakdeksel LF-N1 til Nikon Z-fatningsobjektiver
Tilbehør
Alternativer
Nikon Z 24-120mm f/4 S Standardzoom
Kjøp
16%
12 549,-
14 949,-
5
Nikon Z MC 50mm f/2.8 Makroobjektiv for Nikon Z
Kjøp
15%
6 875,-
8 075,-
1
Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR Ultrakompakt superzoom
Kjøp
22%
8 749,-
11 149,-
4