SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit 20,4 megapixler, TruePix X prosessor

Olympus OM-1 m/12-40 f/2.8 Pro II Kit

20,4 megapixler, TruePix X prosessor

Varenr: 135923
27 416,-
Kamerapakke
Olympus 12-40 f/2.8 Pro II
Olympus 12-40 f/2.8 Pro II
Kamerahus
Kamerahus
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live Composite og High Res Shot-modus, uten behov for avanserte opptaksteknikker, spesialutstyr eller ferdigheter. OM SYSTEM OM-1 har forbedret databehandling av fotograferingsfunksjoner som gir et rikere utvalg av muligheter for visuelle uttrykksmåter enn noen gang før.

 • Kompakt og lett kamerahus som oppfyller IP53 støv- og sprutsikker standard
 • Frostsikker ned til -10°C
 • Ny TruePic X bildeprosessor – opptil 3 ganger raskere prosessorkraft
 • Høyhastighet serieopptak (opptil 50 bps C-AF, opptil 120 bps S-AF)
 • AI detection AF (forbedret motivgjenkjennelse)
 • 1053 fokuspunkter fasedeteksjon Cross Quad Pixel AF
 • Bildestabilisering på opptil 8 EV-trinn
 • Bakbelyst Quad Pixel Bayer pattern stacked CMOS sensor
 • 5,76M punkter søker, fri for blackouts
 • Forbedrede videofunksjoner for filmskapere (4K 60p, Full HD 240p)

Takket være den suverene mobiliteten til Micro Four Thirds-systemet, kan OM SYSTEM OM-1 tas med hvor som helst når som helst, slik at hvem som helst kan dra nytte av den høye ytelsen og skape allsidige bildeuttrykk med høy kvalitet. Dette er neste generasjon Micro Four Thirds-kamera, brakt til deg av OM SYSTEM.


Dette avanserte, lette og kompakte kamerahuset er unikt OM SYSTEM, med den nye 20 Megapixels Stacked BSI Live MOS-sensoren, og den nyeste TruePic X-bildeprosessoren, som er tre ganger raskere enn tidligere modeller. OM SYSTEM OM-1 leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Ikke bare drar det full nytte av M.Zuiko Digital-objektivenes kvalitet, og leverer vår høyeste oppløsning noensinne, men ny støybehandlingsteknologi øker maksimal standard følsomhet til ISO 25600, og utvidet maksimal følsomhet til ISO 102400. Videre har det dynamiske omfanget blitt utvidet takket være det nyeste av bildebehandlingsteknologi. Disse forbedringene gir et rikere uttrykk enn noen gang før, fra skygger til høylys.


OM SYSTEM-fordelen med bildestabilisering med høy ytelse gir opptil 8,0 trinn kompensasjon med 5-aksers synkronisert IS, og opptil 7 trinn med bare kamerahuset. Den nye Handheld Assist-funksjonen gjør det enkelt å fange lange lukkertidseffekter som tidligere krevde stativ.


Fotografiske uttrykk som tradisjonelt har krevd spesialutstyr og en datamaskin for å sette sammen bilder, er tilgjengelige i OM SYSTEM OM-1. Takket være prosessorteknologi (avansert digital bildebehandling) har vi tatt i bruk disse funksjonene som opptaksfunksjoner i dette systemkameraet fra et tidlig stadium. OM SYSTEM OM-1 bruker en kombinasjon av den nye TruePic X-bildeprosessoren, den nye bildesensoren og det nyeste i digital teknologi for å gjøre prosessorfunksjonene bedre og enda enklere å bruke. Sammen med M.Zuiko PRO-objektiver med høy ytelse, kan systemet fange et stort utvalg av bildeuttrykk som bare er mulig med OM SYSTEM OM-1.


High Res Shot | Prosesstiden er betydelig redusert (håndholdt høyoppløselig bilde: ca. 5 sekunder på å sette sammen filene) for 50 MP håndholdt bilde, populært for landskapsbilder på grunn av muligheten til å ta bilder med høy oppløsning på ca. 50 megapiksler ved å slå sammen flere bilder; og med stativ, som skaper bilder med svært høy oppløsning på ca. 80 megapiksler. Komposittbehandlingsteknologien reduserer støy med omtrent to trinn for et utrolig høyt antall piksler og lite støy. Brukervennligheten er forbedret med en dedikert knapp på kameraet for hurtig veksling mellom vanlig opptak, håndholdt High Res Shot og High Res Shot med stativ.


Live ND | Skap lange lukkertids-effekter som med ND-filter opptil ND64 (6 trinn) (ND2 - ND64). Når LV Simulation er aktivert, kan du kontrollere de lange lukkertids-effektene i søkeren og på LCD-skjermen, og du kan få bilder med de samme effektene på ultravidvinkellinser som ikke har plass til et ND-filter.


Live Composite | I denne innstillingen brukes Lighten Composite til å legge til bare de lysere delene i det sammensatte bildet for å forhindre det vanlige problemet med bilder som blir overeksponerte når du bruker lange lukkertider. Det gir vakre Lighten Composite-bilder med stor variasjon. Denne funksjonen er nå kompatibel med bildestabilisering og kan brukes ved håndholdte opptak.


Focus Stacking | Denne funksjonen flytter fokus for å ta og sette sammen flere filer for å lage bilder som er skarpe fra forgrunn til bakgrun. Prosesstiden er dramatisk redusert for enklere bruk.


HDR | Flere bilder med forskjellig eksponering slås sammen for å lage ett bilde med bredt dynamisk område, inkludert høylys og skygger.


Bedre videofunksjoner for filmskapere (10bit 4K 60p, Full HD 240p)
Stabile håndholdte videoopptak er mulig takket være det kompakte, lette kamerahuset og bransjeledende bildestabilisering. Kreative funksjoner inkluderer 4K 60p for høyoppløste videoer og høyhastighetsfilm med Full HD-på maksimalt 240p. Kameraet støtter også H.264 (8bit), H.265 (10bit) og Multi Frame Rate for opptak av videoklipp på over 30 minutter. I tillegg til RAW-data på opptil 12-bit 4:4:4 til eksterne enheter for avansert postproduksjon, støtter OM SYSTEM OM-1 OM-Log for større kontroll over bildeuttrykket med fargegradering, som lar brukere fange opp høylys og skygger uten å overeksponere eller undereksponere. Den nye HLG (Hybrid Log Gamma) videobildemodus er lagt til for enklere HDR-videoopptak.

 • Pålitelig SSWF (Supersonic Wave Filter) støvreduksjonssystem som vibrerer med en hastighet på mer enn 30 000 ganger per sekund for umiddelbart å fjerne smuss og støv fra bildesensoren
 • Svært holdbar lukkerenhet som tåler minst 400 000 lukkeraktiveringer (i henhold til interne testforhold)
 • Separat plasserte UHS-II-kompatible doble SD-kortspor gjør det enklere å fjerne minnekort
 • Fem kategorier i kameraets interne bildeklassifiseringssystem
 • Nattvisningsmodus gjør det mulig å se motiver selv i mørke omgivelser
 • Starry Sky AF gjør det enklere enn noensinne å fokusere på stjerner
 • Registrer GPS-informasjon med minimalt strømforbruk (smarttelefontilkobling)
 • Utstyrt med uavhengige AEL-knapp og AF-ON-knapper


Endring av menysystem
Konfigurasjonen av menyskjermen er fullstendig omgjort på OM SYSTEM OM-1. Overskrifter og funksjoner har blitt delt, slått sammen og omklassifisert. Beskrivelsene er forenklet for å gjøre det lettere å finne ønskede funksjoner og for å gjøre det enklere for førstegangsbrukere å endre innstillinger.


Greit å vite | Det leveres ikke batterilader med i esken, denne selges separat.

Tilbehør
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 2000x (300MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)). Med kortet følger det også med en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets-kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 2000x (300MB/s) Dekker...
1 989,-
9
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 2000x (300MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)). Med kortet følger det også med en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets-kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 2000x (300MB/s) Dekker...
4 890,-
3
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 2000x (300MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)). Med kortet følger det også med en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). •Høyhastighets-kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 2000x (300MB/s) •Dekker behovet fullt ut
1 144,-
BCX-1 er den dedikerte litium-ion-batteriladeren for BLX-1 batterier. Ladetiden er forbedret, slik at det går raskere å lade batteriene, og begge batteiene lades samtidig. Laderen er kompatibel med den internasjonale strømtilførselen på 100~240 V vekselstrøm.
1 389,-
2
Kamerabatteri for Olympus OM-1.
949,-
3
Original øyemusling lik den som medfølger Olympus OM-1.
199,-
4
Trådløs fjernutløser for Olympus OM-1.
799,-
1
BCX-1 er den dedikerte litium-ion-batteriladeren for BLX-1 batterier. Ladetiden er forbedret, slik at det går raskere å lade batteriene, og begge batteiene lades samtidig. Laderen er kompatibel med den internasjonale strømtilførselen på 100~240 V vekselstrøm.
1 990,-
Smallrig Cage for Olympus OM-1 Cage for Panasonic som festes med 1/4" skrue i stativfeste i bunn. I bunnen er det gummibelegg som gjør at kamera sitter godt og hindrer at kamera skrapes opp. Allsidig cage som har en rekke ulike festemuligheter. En rekke 1/4" skrufester på alle kanter samt 3/8" og en blitssko. Smallrig er et modulært system hvor du får en rekke ulike tilbehør som gjør at du kan skreddersy riggen din akkurat til ditt bruk. Blant annet fåt du håndtak som til toppen og...
1 498,-
1
Alternativer
17%
VI TAR IMOT FORHÅNDSBESTILLINGER: Forventet leveringsstart 05.11.2020. Z 6II bygger på suksessen til Z 6. Det er robust og brukervennlig med muligheter til å lage filmklipp i profesjonell kvalitet samtidig som det er kraftfullt når man tar stillbilder. Kameraets forsegling mot støv og fuktighet støtter serieopptak under tøffe forhold mens en ny funksjon gjør det mulig å rotere fokusringen motsatt vei, slik at brukerne kan fokusere manuelt i retningen de er vant til. Når det gjelder...
Fra 24 190,-
28 990,-
5
Kamerabatteri for Olympus OM-1.
949,-
3
OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live
Fra 21 428,-
4
OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live
21 428,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.