SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera OM System Tough TG-7 Sort Støtsikkert og vanntett kamera

OM System Tough TG-7 Sort

Støtsikkert og vanntett kamera

Varenr: 141851
5 790,-
-+
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

OM SYSTEM Tough-serien med kameraer er designet for å være robuste og holdbare, noe som gjør dem til et utmerket valg for utendørs- og eventyrfotografering.

Her er noen av funksjonene som gjør OM SYSTEM Tough-kameraene så bra:


1. Robust konstruksjon: OM SYSTEM Tough-kameraer er bygget for å tåle utfordrende miljøer. De er designet for å være vanntette, støvtette, støtsikre og frysesikkre. Dette betyr at du kan ta dem under vann, slippe dem fra en viss høyde, bruk dem under støvete forhold, og til og med i minusgrader uten bekymre deg for å skade kameraet.

2. Vanntett: En av de fremtredende egenskapene til Tough-serien er at de er vanntette. Disse kameraene kan være helt nedsenket under vann, ned til dybder på 15 meter eller mer (med eget undervannshus) , noe som gjør dem ideelle for snorkling, dykking eller å ta bilder i regnvær.

3. Støtsikker: Kameraene er designet for å tåle utilsiktede fall og støt. Dette er spesielt nyttig for friluftsentusiaster som kanskje går på tur, klatrer eller delta i andre aktiviteter der kameraet kan bli utsatt for støt eller fall.

4. Frysesikkert: Hvis du er interessert i vintersport eller bare vil ha et kamera som tåler kalde værforhold, er dette kameraer som fungerer i ned til 10 minusgrader.

5. Høykvalitetsoptikk: Til tross for deres robuste design, har OM SYSTEM Tøffe TG-7 optikk og bildesensorer av høy kvalitet, slik at du kan ta skarpe og detaljerte bilder og videoer.

6. Allsidighet: OM SYSTEM Tough TG-7 kameraer inkluderer en rekke opptaksmoduser og kreative funksjoner for å imøtekomme forskjellige fotograferingsstiler. Disse inkluderer undervannsmoduser, makromoduser og forskjellige sceneforhåndsinnstillinger.

7. Innebygd GPS og Wi-Fi: Mange modeller av OM SYSTEM Tough-kameraene kommer med innebygd GPS og Wi-Fi-funksjoner. GPS lar deg geomerke bildene dine, mens Wi-Fi muliggjør enkel deling av bildene og videoene dine direkte fra kameraet til smarttelefonen eller andre enheter ved å bruke den gratis OM SYSTEM OI Share-appen

8. Kompakt og lett: Til tross for sine robuste funksjoner, er kameraene i Tough-serien relativt kompakte og lette, noe som gjør dem enkle å bære med seg rundt på eventyr.

9. Lang batterilevetid: OM SYSTEM designet Tough TG-7 med effektiv strømstyring, noe som gir deg lengre batterilevetid, som er avgjørende når du er på fjerntliggende steder uten enkel tilgang til lading.

Oppsummert er OM SYSTEM Tough-kameraene flotte for personer som liker utendørs aktiviteter og turfotografering. Deres robuste konstruksjon, vanntette egenskaper, støtsikkre design, og ulike funksjoner gjør dem pålitelige følgesvenner som lar deg fange høy kvalitets bilder og videoer under utfordrende forhold.

Hva er nytt i TG-7?

Fjernkontrollkompatibel (via valgfri trådløs fjernkontrollenhet)
• (Du kan også bruke telefonen til å kontrollere via OI Share-appen, men i noen situasjoner kan du foretrekke å ikke ha telefonen eksponert)
Vertikal video: klar til å publiseres direkte på mobilen din
• Ønsker å lage et "hjul" raskt. Sett til vertikal video, overfør til telefonen og ferdig. Tidligere video krevde redigering for å bytte retning
Time-lapse-opptak/time-lapse-filmskaping med produksjon i kamera
• Timelapse-filmer er en fin måte å vise frem det skiftende miljøet utendørs – hjemmet til Tough Series. Tenk på flytende skyer eller åpne blomster.
• Ta opptil 299 bilder med intervaller fra 1 sekund til 24 timer. Tidligere var det mulig å ta en sekvens med bilder, eksportere dem som rammer og sette sammen en film i etterbehandling.
Nytt i TG-7 vil kameraet lage en film i kamera som kan ses på skjermen eller lastes ned og deles.
Time Lapse: Frame Priority og Exposure Smoothing
• TG-7 vil justere innstillinger og prosesser for å gi de mest jevne eksponeringene på tvers av bilder i den endelige filmen

USB Type C

Konstruksjonsmodus
• Konstruksjonsmodus er primært designet for bruk for å gi visuelle registreringer på byggeplasser, og kan velges som en av kameraets scenemodus
• Den brukes i kameraets etterbehandling for å forbedre bilder i utfordrende miljøer.
• Høykontrastlyssituasjoner er forbedret
• Støvpartikler i bilder reduseres
Det vil være et eget informasjonsark tilgjengelig for bedriftsbrukere som gir flere detaljer 

Tilbehør
Alternativer