SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus Panasonic Lumix S1 Kamerahus Speilløst fullformat med rask autofokus

Panasonic Lumix S1 Kamerahus

Speilløst fullformat med rask autofokus

Varenr: 125416
23 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Panasonic Lumix S1 er et nytt fullformatsystem fra Panasonic som byr på det ypperste av kvalitet og ytelse i en solid og kompakt innpakning. Kamera byr på en 24,2MP CMOS sensor som gir flotte detaljer og 4K videoopptak uten tidsbegrensning. Lumix S1 er et profesjonelt multimedialt verktøy for både foto såvel som video.

24.2MP CMOS Sensor: Sensitivitet og bildekvalitet
Om du skyter video eller tar bilder så byr Lumix S1 på en fantastisk bildekvalitet. Sensoren gir deg bilder med bredt dynamisk omfang, stor detaljrikdom og er naturlig uttrykk selv på høye ISO-verdier. Den kraftige Venus-prosessoren sørger for at kamera gjengir detaljer i farger og teksturer og med funksjoner som Multipixel Luminance Generation og Intelligent Detail Processing gjengir det intens lysstyrke og kontraster. Three-Dimensional Color Control gir deg flotte farger fra skygge til høylys og Multi Process NR gir deg ordentlig smell i bildene selv med høye ISO-verdier. Både profesjonelle fotografer og videofotografer kan sette pris på kombinasjonen med høy bildekvalitet og ytelse i dårlig lys.

5-aksers Dual I.S. stabilisator
Lumix S1 benytter ikke bare den innebygde 5 aksers stabilisatoren for å gi deg stødige bilder, men benytter i tillegg stabilisatoren i objektiven. Det gjør det mulig å stabilisere opptil 6 stopp og dermed kan du ta bilder håndholdt på lengre brennvidder eller med lengre lukkertider og fremdeles unngå bevegelsesuskrarphet fra kamerabevegelser. Stabiliserinen fungerer både på foto og video. I tillegg gjør den innebydge stabilisatoren i kamera at du får stødige bilder selv med objektiver uten stabilisering. 

Videoopptak i full kvalitet
Kombinasjonen av Panasonics 4K teknologi, ny sensor og ny prosessor gjør at Lumix S1 tilbyr video i fantastisk kvalitet. Lumix S1 gir deg 4K 60p/50p video (QFHD 4K: 3840 x 2160 MP4) i et fullformatskamera (maks opptak 29 min 59 sek in 4K 60p/50p) og muligheten for å fange motiver i bevegelse i aller ypperste kvalitet. Bildet blir ikke cropet og kamera benytter alle pixlene som utgangspunkt for video, noe som gir maksimal kvalitet og detaljer.

Om du går ned på antall bilder per sekund (4K 30p/25p/24p og full-HD) er det ingen tidsbegrensning på videoopptak. Dette er ideelt for en rekke ulike bruksområder sånn som intervju, dokumentar, presse- , natur- eller konsertopptak. 

4:2:2 10-bit opptak internt
Skal du bruke Lumix S1 til videoopptak og ønsker mest mulig ut av kamera får du mulighet til å oppgradere programvaren. Da får du mulighet til internt opptak i 4K 30p/25p/24p 4:2:2 10-bit, 4:2:2 10-bit 4K 60p/50p HDMI output og V-Log. 4:2:2 10-bit video gir deg omtrent 128 ganger med data å jobbe med enn 4:2:0 8-bit og gir mulighet for å reprodusere over 1 million farger. Denne utrolige fargegjengivelsen er ypperlig for deg som skal jobbe med opptak og fargekorrigere og justere eksponering i etterkant, men er også uunværlig til spesialeffekter og keying.

Avansert fokusteknologi
Panasonics avanserte fokusteknologi kombinerer sensor, prosessor og optikk for å levere en rask og presis fokus uavhengig av motiv og vinkel. Den vanvittig raske kommunikasjonen mellom objektiv og sensor utveksler hele 480 bilder per sekund og Panasonics DFD (Depth From Defocus) teknologi gir en rask og presis autofokus på 0.08 sekunder! I tillegg er autofokus i dårlig lysforhold kraftig forbedret og gir autofokus ned til utrolige -6EV. Avansert AI teknologi har gitt kamera muligheten til å gjenkjenne motiver, ikke bare mennesker, men også dyr som hunder, katter og fugler. Dermed kan autofokusen raskt låse på disse motivene, mens tracking-systemet sørger for å holde motivet i fokus uansett om det beveger seg eller om du beveger deg.

Kraftig og detaljrik søker
Kamera byr på verdens mest høyoppløselige søker med en oppløsning på hele 5,760k pixler. Fantastisk detaljgjengivelse, skarphetog klarhet gjør denne søkeren til en virkelig fryd å bruke. Søkeren bruker et OLED display med ekstremt lav forsinkelse (0.005 sekunder) og en oppdateringsfrekvens på 120 bilder pr sekund. Dermed er det mulig å følge raske bevegelser i søkeren uten å bli hengende etter. I tillegg kan forstørrelsesgraden justeres mellom 0.78x, 0.7x eller 0.74x avhengig av situasjonen.

Solid konstruksjon som tåler alle forhold
Kamerahuset er konstruert i magnesiumslegering for å gi et solid kamerahus som kan brukes under alle forhold. Hver eneste kobling knapp og hjul er forseglet slik at støv og fukt holdes ute, noe som gir deg trygghet til å bruke kamera og sikre deg bildene uten bekymring. Lukkeren er testet for hele 400 000 bilder!

Funksjoner:

  • Høyoppløselig og rask søker
  • Doble kortspor, SD og XQD
  • Solid og værtettet konstruksjon
  • High Res Mode lar deg ta bilder på 96MP
  • Stabilisator i kamerahuset
  • HLG for bilder med ekstra høy dynamisk omfang
  • 4K 60/50p og 180 bilder pr sekund solw motion i Full HD
  • Skjerm tiltbar i 3 akser
  • Rask autofokus
  • L-mount fatning
Tilbehør
Alternativer