SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning Panasonic Lumix S1R Kamerahus Speilløs fullformat med rå oppløsning

Panasonic Lumix S1R Kamerahus

Speilløs fullformat med rå oppløsning

Varenr: 125419
35 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Panasonic Lumix S1R er et nytt fullformatsystem fra Panasonic som byr på det ypperste av bildekvalitet og ytelse i en solid og kompakt innpakning. Kamera byr på en 47,3MP CMOS sensor som gir en utrolig detaljgjengivelse og fantastisk bildekvalitet.

47,3MP CMOS Sensor: Bildekvalitet uten kompromiss
Lumix S1R er designet for å levere det ultimate innen oppløsning og bildekvalitet. Som et av de mest høyoppløselige kameraene i sin klasse gir S1R realistiske og detaljrike bilder. Kamera benytter ikke lavpassfilter, noe som gjør at detaljer bevares best mulig. I tillegg benytter sensoren en asfærisk mikrolinse som er designet for å optimalisere lystilførsel til fotodioden. Det gjør at sensoren ikke bare er høyoppløselig, men samtidig også mer lysfølsom. Resultatet er mindre støy og en maks verdi på ISO 25600.

Den kraftige Venus-prosessoren sørger for at kamera gjengir detaljer i farger og teksturer og med funksjoner som Multipixel Luminance Generation og Intelligent Detail Processing gjengir det intens lysstyrke og kontraster. Three-Dimensional Color Control gir deg flotte farger fra skygge til høylys og Multi Process NR gir deg ordentlig smell i bildene selv med høye ISO-verdier. Både profesjonelle fotografer og videofotografer kan sette pris på kombinasjonen med høy bildekvalitet og ytelse i dårlig lys.

5-aksers Dual I.S. stabilisator
Lumix S1R benytter ikke bare den innebygde 5 aksers stabilisatoren for å gi deg stødige bilder, men benytter i tillegg stabilisatoren i objektiven. Det gjør det mulig å stabilisere opptil 6 stopp og dermed kan du ta bilder håndholdt på lengre brennvidder eller med lengre lukkertider og fremdeles unngå bevegelsesuskrarphet fra kamerabevegelser. Stabiliserinen fungerer både på foto og video. I tillegg gjør den innebydge stabilisatoren i kamera at du får stødige bilder selv med objektiver uten stabilisering. 

Videoopptak i full kvalitet
Kombinasjonen av Panasonics 4K teknologi, ny sensor og ny prosessor gjør at Lumix S1R tilbyr video i fantastisk kvalitet. Lumix S1R gir deg 4K 60p/50p video (QFHD 4K: 3840 x 2160 MP4) i med kun 1.09x crop (maks opptak 29 min 59 sek in 4K 60p/50p) og muligheten for å fange motiver i bevegelse i aller ypperste kvalitet.

Om du går ned på antall bilder per sekund (4K 30p/25p/24p og full-HD) er det ingen tidsbegrensning på videoopptak. Dette er ideelt for en rekke ulike bruksområder sånn som intervju, dokumentar, presse- , natur- eller konsertopptak. 

Avansert fokusteknologi
Panasonics avanserte fokusteknologi kombinerer sensor, prosessor og optikk for å levere en rask og presis fokus uavhengig av motiv og vinkel. Den vanvittig raske kommunikasjonen mellom objektiv og sensor utveksler hele 480 bilder per sekund og Panasonics DFD (Depth From Defocus) teknologi gir en rask og presis autofokus på 0.08 sekunder! I tillegg er autofokus i dårlig lysforhold kraftig forbedret og gir autofokus ned til utrolige -6EV. Avansert AI teknologi har gitt kamera muligheten til å gjenkjenne motiver, ikke bare mennesker, men også dyr som hunder, katter og fugler. Dermed kan autofokusen raskt låse på disse motivene, mens tracking-systemet sørger for å holde motivet i fokus uansett om det beveger seg eller om du beveger deg.

Kraftig og detaljrik søker
Kamera byr på verdens mest høyoppløselige søker med en oppløsning på hele 5,760k pixler. Fantastisk detaljgjengivelse, skarphetog klarhet gjør denne søkeren til en virkelig fryd å bruke. Søkeren bruker et OLED display med ekstremt lav forsinkelse (0.005 sekunder) og en oppdateringsfrekvens på 120 bilder pr sekund. Dermed er det mulig å følge raske bevegelser i søkeren uten å bli hengende etter. I tillegg kan forstørrelsesgraden justeres mellom 0.78x, 0.7x eller 0.74x avhengig av situasjonen.

Solid konstruksjon som tåler alle forhold
Kamerahuset er konstruert i magnesiumslegering for å gi et solid kamerahus som kan brukes under alle forhold. Hver eneste kobling knapp og hjul er forseglet slik at støv og fukt holdes ute, noe som gir deg trygghet til å bruke kamera og sikre deg bildene uten bekymring. Lukkeren er testet for hele 400 000 bilder!

Funksjoner:

  • Høyoppløselig og rask søker
  • Doble kortspor, SD og XQD
  • Solid og værtettet konstruksjon
  • High Res Mode lar deg ta bilder på 187MP!
  • Stabilisator i kamerahuset
  • HLG for bilder med ekstra høy dynamisk omfang
  • 4K 60/50p og 180 bilder pr sekund solw motion i Full HD
  • Skjerm tiltbar i 3 akser
  • Rask autofokus
  • L-mount fatning
Tilbehør
Alternativer