SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Pentax VD 4x20 3-i-1 kikkert 3 i 1 kikkert for allsidig bruk Pentax VD 4x20 3-i-1 kikkert 3 i 1 kikkert for allsidig bruk Pentax VD 4x20 3-i-1 kikkert 3 i 1 kikkert for allsidig bruk Pentax VD 4x20 3-i-1 kikkert 3 i 1 kikkert for allsidig bruk

Pentax VD 4x20 3-i-1 kikkert

3 i 1 kikkert for allsidig bruk

Varenr: 144210
1 999,-Kampanjepris
4 399,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTeknisk infoAlternativer
Beskrivelse

Utstyrt med et virkelig innovativt design, kan Pentax 4X20 VD WP 3-i-1 kikkert raskt og enkelt konverteres fra en enkel kikkert til enten to separate monokulære eller, med de optiske rørene stablet foran hverandre, en kraftig 16x spotting scope. Avhengig av hvilken konfigurasjon du setter 4x20 VD i, vil ytelsen endres. For eksempel:

- Som kikkert er nærfokusavstanden 5 fot, men som monokulær synker avstanden til imponerende 20 tommer.
- Synsvinkelen begrenser seg fra 10° som kikkert eller monokulær til 2,6° i spotter-modus.
- På samme måte er utgangspupillen 5 mm i kikkert/monokulær modus og synker til 1,25 mm i spotter-konfigurasjon.

Optisk gir den lave forstørrelsen en sjenerøs 5 mm utgangspupill som holder scenen i full visning. Dielektriske og fasekorrigerende prismebelegg fungerer sammen med antirefleksjon, fullt flerbelagt optikk for å maksimere lystransmisjonen for å produsere lyse og klare høykontrastvisninger med nøyaktige farger og skarp oppløsning. Twist-up helicoide gummi øyemuslinger gjør det behagelig å bruke dem med eller uten briller.

Huset er designet for komfort og holdbarhet, og har utvendig rustning og rygger som gir et sklihemmende grep. Huset er forseglet til en IPX7-klassifisering, slik at du kan fortsette å bruke det hvis du blir fanget i et plutselig regnskyll eller ved et uhell faller i en sølepytt eller en grunn bekk. Siden VD WP er ment å brukes av to personer når den er konfigurert som monokulær, kan den medfølgende nakkestroppen gjøres om til to håndleddsstropper for sikkerhet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kikkertstyrke 8x20


Alternativer