SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

PMI SmokeGENIE - Professional Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Professional Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Professional Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Professional Batteridrevet mini røykmaskin

PMI SmokeGENIE - Professional

Batteridrevet mini røykmaskin

Varenr: 142519
9 099,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

SmokeGENIE Hazer Kit er en håndholdt alt-i-ett-enhet som gir uavhengige filmskapere mulighet til å lage tåke-, dis-, lavhengende tåke- og tørris-effekter, og som kan brukes hvor som helst og når som helst. Du kan raskt tåkelegge et rom for å skape en filmatisk atmosfære, eller bruke den utendørs i produksjoner med tøffe opptaksforhold.

I tillegg til SmokeGENIE-enheten inneholder Hazer Kit en trådløs fjernkontroll, et utskiftbart røykkammer og et 12" silikonforlengelsesrør. Cloud Formula-væske (60 ml) følger med for å komme i gang med en gang. To 18650 li-ion-batterier og et 23A-batteri er inkludert for å drive SmokeGENIE og fjernkontrollen.

 

 

Alt-i-ett-fleksibilitet.

Smoke GENIE har totalt 25 ulike strømmoduser, slik at du kan lage unike typer røyk, inkludert tett tåke, atmosfærisk dis, flytende røyk som oppfører seg som tørris, damplignende jetpulser, stillestående skyer og mye mer.

Lag røyk på vanskelige steder.

SmokGENIEs størrelse gjør det mulig å plassere den på de minste og trangeste steder. Bestem nøyaktig hvor du vil ha røyken, og bruk den innebygde fjernkontrollen for å oppnå visuelt slående effekter.

Bruk røyk med en presisjon du aldri har sett maken til.

SmokeGENIE er ideell for portrett-, miniatyr- og matfotografering, og kan utstyres med en spesiell presisjonsdyse (fås separat) som du kan bruke til å påføre røyk med stor nøyaktighet på trange og små steder.

Væske med matsikker skyformel som er ufarlig for mennesker og klær.

SmokeGENIE Cloud Formula Fluid er trygg, luktfri, miljøvennlig og basert på en næringsmiddelgodkjenning.

Liten, håndholdt røykmaskin med kraftige funksjoner.

 • Filmatisk tåke med lang hengetid: 10 til 15 minutter (med ventilasjon), 30 til 45 minutter (uten ventilasjon).
 • Ingen ventetid/koketid
 • Kammerkapasitet: 9 ml
 • 500 kubikkfot per minutt
 • Enkel påfyllingsfane, en full tank gir 10 minutter røyk
 • Smart grensesnitt med 25 strømmoduser
 • Fjernkontroll for hands-off-betjening
 • Slitesterkt og utskiftbart røykkammer
 • Bruker oppladbare 18650-batterier av industristandard - får øyeblikkelig strøm ved oppstart
 • USB-C hurtiglading
 • Cloud Formula Væskesammensetning: VG (Vegetabilsk glyserin) + PG (Propylenglykol)

**I esken

 • SmokeGENIE håndholdt røykeenhet
 • Trådløs fjernkontroll
 • Forlengelsesrør av silikon (12")
 • 2 x forstøvende røykkammer
 • Væske med skyformel (60 ml)
 • 2 x 18650 Li-Ion-batteri til SmokeGENIE
 • Batteri til fjernkontroll
Alternativer
SmokeGENIE Event Kit er ideelt for store produksjoner og inneholder tre bærbare røykmaskiner og alt nødvendig tilbehør for å skape fantastiske spesialeffekter. Perfekt for store filmproduksjoner, fotostudioer og utleie. Opplev og utnytt det fulle potensialet til SmokeGENIE med den profesjonelle pakken. Denne pakken inneholder alt tilbehør du trenger for å oppnå alle effektene som SmokeGENIE kan skape. ...
29 695,-
SmokeGENIE Hazer Kit er en håndholdt alt-i-ett-enhet som gir uavhengige filmskapere mulighet til å lage tåke-, dis-, lavhengende tåke- og tørris-effekter, og som kan brukes hvor som helst og når som helst. Du kan raskt tåkelegge et rom for å skape en filmatisk atmosfære, eller bruke den utendørs i produksjoner med tøffe opptaksforhold. I tillegg til SmokeGENIE-enheten inneholder Hazer Kit en trådløs...
7 249,-
SmokeNINJA er en batteridrevet, trådløs, håndholdt minirøykmaskin designet for fotografer, videofotografer og innholdsskapere. Nå kan du ta med deg et sus av magisk røyk når som helst og hvor som helst. Null installasjonstid og øyeblikkelig røyk. Ønsker du å løfte filmkulissene dine med atmosfæriske effekter? Tradisjonelle røykmaskiner har ofte vært klumpete og vanskelige å...
3 349,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.