SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin PMI SmokeGENIE - Event Kit Batteridrevet mini røykmaskin

PMI SmokeGENIE - Event Kit

Batteridrevet mini røykmaskin

Varenr: 142520
29 695,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

SmokeGENIE Event Kit er ideelt for store produksjoner og inneholder tre bærbare røykmaskiner og alt nødvendig tilbehør for å skape fantastiske spesialeffekter. Perfekt for store filmproduksjoner, fotostudioer og utleie.

Opplev og utnytt det fulle potensialet til SmokeGENIE med den profesjonelle pakken. Denne pakken inneholder alt tilbehør du trenger for å oppnå alle effektene som SmokeGENIE kan skape.

 

 

Allsidighet alt-i-ett.

SmokeGENIE kan generere flere typer røyk, inkludert: Tett tåke, atmosfærisk Haze, flytende røyk som oppfører seg som tørris, damplignende jetpulser, stasjonære skyer osv. Takket være allsidigheten er SmokeGENIE det ideelle valget for å skape unike og skreddersydde spesialeffekter.

Filmisk tåke av høy kvalitet.

SmokeGENIE tilbyr røyk og tåke av høy kvalitet, akkurat som de som brukes i film- og TV-produksjoner. SmokeGENIEs røyk er tett, jevn og langvarig, og skaper fantastiske spesialeffekter for alle typer arrangementer.

**Den skaper røyk på umulige steder

Størrelsen og de ulike SmokeGENIE-modusene gjør det mulig å plassere røyken presist, slik at du kan bestemme nøyaktig hvor du vil skape spesialeffekten. Denne funksjonen gjør det mulig å skape spesialeffekter som tidligere var umulige å oppnå.

Matsikkerhetssertifisert røykformel.

Røykformelen er sertifisert for næringsmiddeltrygghet, med hovedingredienser som vanligvis finnes i kosmetikk- og hudpleieprodukter. SmokeGENIE-røyk er ikke bare trygg for mat, men har også en mye mer behagelig lukt enn tradisjonelle røykmaskiner, slik at modeller/artister kan yte sitt beste uten å bli distrahert.

**Utskiftbart batterisystem

SmokeGENIE bruker to standard 18650 litiumbatterier (IKKE INKLUDERT) med integrert hurtig USB-C-lading (~3 timer). Takket være muligheten til å bruke utskiftbare standardbatterier er SmokeGENIE alltid klar til bruk med umiddelbar tenning når batteriene settes inn.

**I esken

 • 3 stk. SmokeGENIE teatralsk tåkegenerator
 • Magic Remote (én fjernkontroll til å styre alle 3 SmokeGENIEs)
 • SmokeGENIE Trident-dockingstasjon
 • 6x forstøvende røykkammer
 • 2x 120 ml påfylling av røykformel
 • 3x RC Haze-vifte + viftedokk
 • 3x Jet Tip-munnstykke
 • 3x presisjonsrøykformende dyser (4 stk.)
 • 3x dyse for flytende røyk
 • SMC-rørsett
 • Strømforlengelseskabel
 • 18650 batterilader (passer til 6 batterier)
 • 3x batterideksel (INGEN batterier inkludert)
 • 3x USB-C-ladekabel
 • 3x 1/4" monteringsadapter
 • 1x beskyttende hardt etui
Alternativer
SmokeGENIE Hazer Kit er en håndholdt alt-i-ett-enhet som gir uavhengige filmskapere mulighet til å lage tåke-, dis-, lavhengende tåke- og tørris-effekter, og som kan brukes hvor som helst og når som helst. Du kan raskt tåkelegge et rom for å skape en filmatisk atmosfære, eller bruke den utendørs i produksjoner med tøffe opptaksforhold. I tillegg til SmokeGENIE-enheten inneholder Hazer Kit en trådløs...
7 249,-
SmokeGENIE Hazer Kit er en håndholdt alt-i-ett-enhet som gir uavhengige filmskapere mulighet til å lage tåke-, dis-, lavhengende tåke- og tørris-effekter, og som kan brukes hvor som helst og når som helst. Du kan raskt tåkelegge et rom for å skape en filmatisk atmosfære, eller bruke den utendørs i produksjoner med tøffe opptaksforhold. I tillegg til SmokeGENIE-enheten inneholder Hazer Kit en trådløs...
9 099,-
SmokeNINJA er en batteridrevet, trådløs, håndholdt minirøykmaskin designet for fotografer, videofotografer og innholdsskapere. Nå kan du ta med deg et sus av magisk røyk når som helst og hvor som helst. Null installasjonstid og øyeblikkelig røyk. Ønsker du å løfte filmkulissene dine med atmosfæriske effekter? Tradisjonelle røykmaskiner har ofte vært klumpete og vanskelige å...
3 349,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.