SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

63134

Profoto D2 500/500 AirTTL kit

Duo Kit 500/500

Varenr: 121363
37 900,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Profoto D2 er en superrask blits med TTL og HSS. Blitsen har mulighet å fryse bevegelser på 1/63 000 av et sekund, og kan gi bildeserier på 20 bilder pr sekund med blitssynk på 1/8000 sekund!

 

Dette høres kanskje avansert ut, men det behøver det ikke være! Proforo D2 er enkel og rask å sette opp. Å finne riktig eksponering er enkelt med automatisk AirTTL. Alternativt kan du sette den i full manuell modus. Behold autoinnstillingen og finjuster eksponeringen slik at den blir akkurat slik du ønsker. D2 har intuitive kontroller som gjør den enkel å betjene. Den store LED-skjermen gjør det lett å se innstillinger uansett om det er mørkt eller fullt solskinn.

 

Burst-funksjonen hvor du kan skyte 20 bilder pr sekund på 1/8000 sekund med full blitssynk gir uante muligheter for å fange action. Ikke bare frys ett øyeblikk, men frys mange øyeblikk i samme sekvens!

 

D2 er en kraftig blits som har nok juice til å sette det meste andre i skyggen. Dette er ideelt når du skyter utendørs og skal konkurrere med solen eller andre kraftige lyskilder. Derimot kan den også gå lavt når det kreves, og ønsker du kun litt opplett er det ikke noe problem.

 

Profoto D2 har en rekke innebygde funksjoner for å forme lyset. I tillegg har Profoto har et stort utvalg av softbokser, paraplyer og andre modifikatorer. Dermed kan du forme lyset nøyaktig til ditt behov.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.