SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Samyang AF 24mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk vidvinkel med autofokus Samyang AF 24mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk vidvinkel med autofokus

Samyang AF 24mm f/1.8 FE Sony E

Lyssterk vidvinkel med autofokus

Varenr: 132694
4 699,-Kampanjepris
5 989,-Ordinær pris
-+
Bestilles ved ordre
20+ stk på lager hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Samyang AF 24mm f/1.8 er en kompakt og lyssterk vidvinkel. Den er lett å ta med og den gode lysstyrken gjør dette til et ideelt objektiv i krevende lysforhold. Det gjør det blant annet svært godt egnet til astrofotografering.

 

Autofokus for astrofoto

AF 24mm f/1.8 kommer med en ny funksjon kalt "Custom Mode" spesielt beregnet på astrofotografering. Ved å trykke på fokus-knappen når funksjonen er aktivert flyttes fokus automatisk til uendelig. Dermed er det mulig å benytte seg av autofokus selv når man tar bilder av stjernehimmelen. Rignok er det forskjeller mellom ulike kaneramodeller, og alle har vel opplevd at uendelig ikke alltid gir riktig fokus. Derfor har objektivet en smart funksjon som gjør at du enkelt kan kalibrere objektivet til ditt kamera og lagre korrekt uendelig fokus.

 

Kompakt med rå optisk ytelse¨

Samyang
**Samyang’s latest optical technology allows this large-aperture wide-angle prime lens to achieve stunning corner-to-corner resolution, even at its maximum F1.8 setting. A total of 11 elements in 8 groups, with 7 special lenses (2 ASP, 3 HR, 2 ED) allow you to express your infinite creativity; especially suitable for astrophotography as it delivers awesome images with minimised spherical aberration and coma.

 

Vær kreativ med f/1.8

Samyang AF 24mm f/1.8 FE har en stor blenderåpning på f/1.8. Kombinert med hele 9 blenderlameller gir det en nydelig bakgrunnsuskarphet og muligheter for å være kreativ. Du kan isolere motivet fra bakgrunnen, og får full kontroll over dybdefølelsen i bildet. I tillegg gir nærgrensen på 19cm deg mulighet for å skape kreative utsnitt og nærbilder.

Et allsidig objektiv
24mm F1.8 FE er en allsidig vidvinkel med en bildevinkel på 83.7°, og en nærgrense på bare 19cm. Dette gir deg mange muligheter og et objektiv som passer ypperlig til bilder av landskap, arkitektur, innendørs, gatefoto og dokumentarfoto.

 

Kompakt og lett
Objektivet veier bare 230g og er bare 71.5mm  i lengde. Denne kompakte størrelsen gjør det til et fleksibelt objektiv som er lett å ta med. Det passer perfekt sammen med kompakte Sony-kamera. Objektivet har en matt finish, med lasergravert skrift og uthevet fatningsmarkør blir det enklere å håndtere objektivet i mørket. Legg til værtetting på 5 steder som beskytter mot støv og fukt, så har du et solid objektiv som gir deg mulighet til å fange fantastiske motiver under alle forhold!

 

Rask autofokus for foto og video
Autofokusen er både rask og stillegående. Objektivet bruker en STM-motor (Stepping Motor) som gjør det mulig å flytte større og tyngre linsegrupper mer stillegående og presis. Det gir en ypperlig autofokus både til foto og video.

 

Programmerbar fokus-knapp

Ved å trykke og holde inne fokus-knappen vil objektivet låse fokus på den gitte avstanden. Denne knappen kan også programmeres til andre funksjoner via menyen på kamera.

 

Programmerbar bryter

Samyangs Custom Switch gjør fotografering enklere og mer intuitiv. Du kan enkelt programmere bryteren til å styre forskjellige moduser som Aperture Control Mode eller MF Mode. Flere funksjoner vil bli tilgjengelig via firmware-oppdateringer i fremtiden.

 


Spesifikasjoner:

 • Brennvidde: 24mm
 • Værtettet
 • Største blenderåpning: f/1.8
 • Minste blenderåpning: f/22
 • Konstruksjon: 11 linser i 8 grupper, hvorav 2 asfæriske elementer, 3 HR-elementer og 2 ED-elementer
 • Antirefleksbehandling: Ultra Multi Coating (UMC)
 • Nærgrense: 19 cm
 • Filterstørrelse: 58 mm
 • Antall blenderlameller: 9
 • Lengde: 37 mm
 • Vekt: 230 gram (uten motlysblender)
 • Størrelse: 65x71,5mm
Tilbehør
Alternativer