SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Canon

Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Varenr: 122836
16 690,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art er et værtett vidvinkelobjektiv med god lysstyrke gjennom hele zoomområdet. Den brede vinkelen lar deg fange store landskap, interiør, arktitektur og action/sportsbilder i spennende vinkler- Tre FLD-glass og tre SLD-glass bidrer til gode motlysegenskaper og lav forvrengelse.

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi en spesiell følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs der det ofte er liten plass, samt til arkitektur og interiør-bilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildene, samt sportsbilder tatt på nært hold for å få en intim og actionfylt følelse i bildene.

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. Av og til kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig og raskt kunne zoome inn for å minimere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14mm, og på denne måten beholde maksimal bildekvalitet.

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårligere lys, som f.eks. på natten eller i dårlig opplyste lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen dersom du zoomer inn, noe som virkelig hjelper på arbeidet i stressede situasjoner der du bruker kameraet på manuelle innstillinger.

FLD og SLD-glass hjelper til å minimere strølys, og gir gode motlysegenskaper. Dette er spesielt interessant på vidvinkelobjektiver, da det ofte kan forekomme flere lyskilder i et og samme bilde i kombinasjon med store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Objektivet har flere gummitetninger, både mot kamerahuset og internt i konstruksjonen som gir en beskyttelse mot regn, snø og støv.

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Spesifikasjoner:

 • Sprut- og støvsikker
 • Brennvidde: 14-24mm
 • Største blender: f/2.8
 • Minste blender: f/22
 • Antall blenderlameller: 9 avrundede
 • Bildevinkel: 114,2-84.1° på fullformat      
 • Nærgrense: 26cm                          
 • Konstruksjon: 17 elementer i 11 grupper. Hvorav 3FLD, 3SLD og 3 asfæriske elementer. Super Multi Layer coating og fluorbehandlet frontglass som er lett å holde rent.
 • Hyper Sonic AF Motor
 • Filterdiameter: Ingen
 • Vekt: 1,15kg

 

 

Tilbehør
Alternativer