SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art Sony E Portrettobjektiv med stor blenderåpning Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art Sony E Portrettobjektiv med stor blenderåpning

Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art Sony E

Portrettobjektiv med stor blenderåpning

Varenr: 122901
16 990,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art

Med en brennvidde på 135mm og en største blender på f/1,8 har du mulighet til å  få ekstremt liten dybdeskarphet og fotografere i vanskelige lysforhold. Optikken passer utmerket til portrett og scener der du virkelig ønsker å isolere motivet mot bakgrunnen.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Rask Autofokus
  • SLD og FLD-element

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrket på f/1,8 sammen med en brennvidde i den kortere teleklassen gir deg mulighet til å virkelig isolere ditt motiv med liten dybdeskarphet. Selvsagt hjelper den høye lysstyrken deg å ta bilder med rask lukkertid selv under dårlige lysforhold.

Rask Autofokus

Med en kraftig HSM-motor med sterk utveksling gir Sigma 135/1,8 deg en rask og presis autofokus selv med de tunge linseelementene. Optikken har også en fokusbegrenser så du slipper jagende fokus.

FLD og SLD-elementer

To FLD Low Dispersion og to Super Low Dispertion linseelement reduserer fargeavvik i objektivet så du får maksimal bildekvalitet selv ved f/1,8.

Tilbehør